Skatītāji nobažījušies: vai Dana tiešām izdzīvos UgunsGrēkā?

Seriāla UgunsGrēks 16. sezona noslēdzās ar ļoti daudziem neatbildētiem jautājumiem, no kuriem dramatiskākais ir par Danu un Mareku.
Publicēts: 30.01.2017, Komentāri: 7

Seriāla UgunsGrēks 16. sezona noslēdzās ar ļoti daudziem neatbildētiem jautājumiem, no kuriem dramatiskākais ir par Danu un Mareku. Dana, pakļāvusies Evas šantāžai, novesta līdz izmisuma solim – izdzer pamatīgu zāļu devu. Par laimi, pie viņas atnāk Mareks, kas neko nenojauš, bet vēlas atvadīties... Kas būs noticis ar Danu? Vai Mareks ieradās laicīgi? Vai paspēs izglābt Danu? Sekojiet līdzi seriāla UgunsGrēks lielajai fināla sezonai jau 30. janvārī un turpmāk no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 20.20 kanālos TV3 un TVPlay!

Seriālā ienāk divi jauni varoņi

Arī Mare Spa viesnīcā iet ne mazāk spraigi, jo Sandija ir paspējusi viesnīcu pārdot spēcīgākajam Āboliņu pretiniekam Vadimam. Ģimenei tagad ar zobiem un nagiem jācīnās pret savu ļaunāko ienaidnieku, lai atgūtu Mare Spa! Tikmēr Pētersonu viesnīcā notiek divu jauniešu temperamentīga cīņa par vienu amatu. Kurš no abiem jauniešiem iegūs Aivara privātsekretāra vietu – Kaspars vai Annija?

Aivaram Pētersonam biznesa partnera dēls Kaspars Gross ir pazīstams jau kopš agras bērnības. Kaspars, kuru seriālā atveidos jaunais aktieris Āris Matesovičs, no maza puikas ir izaudzis par nosvērtu jaunieti, aiz kura labās audzināšanas slēpjas temperaments, ass prāts un pašironija. Kaspars četrus gadus Londonā studējis tūrisma biznesu un arī saņēmis vairākus uz vietas esošus darba piedāvājumus, tomēr, būdams Latvijas patriots, izlēmis atgriezties dzimtenē. Kaspars kopā ar Aivaru atlidos no Anglijas un plānots, ka viņš kļūs par Aivara privātsekretāru. Liels būs Aivaram un Kasparam pārsteigums, kad abu prombūtnes laikā Fēlikss jau būs paspējis pieņemt darbā meiteni Anniju, kuras loma uzticēta jaunajai aktrisei Ancei Muižniecei…

Annija Lazdiņa ir vienkārša meitene, kuras vecāki ir šķīrušies, tādēļ viņai joprojām ir saglabājies rūgtums pret tēvu. Vecāku šķirtā laulība arī atstājusi iespaidu uz Annijas raksturu – viņai nav viegli uzticēties vīriešu kārtas pārstāvjiem. Jauniete ir tieša un atklāta, spēj sevi aizstāvēt, kā arī iestāties par taisnīgumu. Pateicoties savam atbildīgumam, Annija ir pabeigusi augstskolu un apguvusi Tūrisma un viesnīcas vadību, paralēli mācībām arī piestrādājusi par sekretāri. Annija tiek pieņemta darbā Pētersonu viesnīcā par sekretāri uz pārbaudes laiku, ar viņas izskatu un izturēšanos līdz galam nebūs apmierināts Aivars, bet par viņas sīvāko konkurentu kļūs Kaspars!

Vai Annijai izdosies pierādīt Aivaram Pētersonam, ka viņa ir piemērotāka sekretāres amatam nekā Aivara biznesa partnera dēls Kaspars?

UgunsGrēks lielā fināla sezona no 30. janvāra pirmdien-ceturtdien plkst. 20.20 TV3 un TVPlay!

Prieks kopā būt!

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Mārīte Viļuma Goša 31.01.2017 07:30
Gluži kā Amerikā-jo vairāk līķu, jo labāk!
1 0 atbildēt
Juha 31.01.2017 01:49
Pacietīgi gaidīšu ,, UgunsgGrēka" beigas. Tā bija iespēja redzēt jau pazīstamo aktieru sniegumu un iepazīt jaunas sejas.Tikai lūdzu, lūdzu turpmāk domāt par dramaturģisko pusi, nestiept darbu tik nebaudāmā garumā, ka sākums sen aizmirsies gadu gaitā, nepārspīlēt ar mazticamiem ,, slapjo darbu " izdomājumiem, turklāt vienveidīgiem. Apnīk pat visai interesantas aktieru saspēles, ja to ir par daudz. Personāžu milzums ir savu darījuši, bet sižeta līnijas paliek ar spurainiem galiem - nepabeigtas, nevajadzīgas...
Domāju, ka ar gadu pilnīgi pietiktu kāda tēmata izvērsumam seriāla ietvaros.
2 0 atbildēt
linda 31.01.2017 01:11
nevaru vien sagaidit jauno sezonu
2 0 atbildēt
skatītāja Aina 30.01.2017 23:13
ziepju muļķības apnikusas, izdomājiet ko labāku TV3
2 0 atbildēt
sarmite 30.01.2017 23:10
Kártéjais" Hameleonu Rotalju" variants!
2 0 atbildēt
Saiva 30.01.2017 22:59
nu tak apnicis jau tas mū''zigais Ķesteris
3 0 atbildēt
pipec > Saiva 30.01.2017 23:01
i tev kāds labāks padomā?
3 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV