Mēs valdzināsim. Mēs kārdināsim. Mēs aplaimosim un liksim iemīlēties!

“Mēs valdzināsim. Mēs kārdināsim. Mēs aplaimosim un liksim iemīlēties! Tu mūs nekad neaizmirsīsi!” – tā šarmantās un lunkanās “Lollipops” kaķenes.
Publicēts: 04.02.2017, Komentāri: 1

“Mēs valdzināsim. Mēs kārdināsim. Mēs aplaimosim un liksim iemīlēties! Tu mūs nekad neaizmirsīsi!” – tā šarmantās un lunkanās “Lollipops” kaķenes, kuru burtiskā nozīmē gaisīgo priekšnesumu varēs redzēt festivālā “Erots 2017” 17. un 18. februārī Ķīpsalā.

Kādēļ gaisīgu? Visu priekšnesumu seksīgās bonbongas atradīsies gaisā, veikli vijoties caur un ap vingrošanas riņķi. Viena gaiša, otra tumša – gluži kā iņ un jaņ. Cirkus cienīgie akrobātiskie numuri tiks vēl vairāk sarežģīti, piešķirot tiem erotisku noti. Jo vairāk augs spriedze, jo mazāk apģērba paliks...

“Lollipops”šovāapbrīnojama kaķa grācija un lunkanība mīsies ar maigu eleganci un izsmalcinātu bargumu. Taču piekodinām, ka striptīzdejotāju erotiskajam duelim piemīt maģisks spēks. Kas reiz kritis viņu valdzinājumā, tas kļūst atkarīgs! Tādēļ, meitenes, esam jūs brīdinājuši – vīrieši gluži vienkārši nespēj pretoties viņu jutekliskajai dejai! Bet puiši – nemaz nebrīnieties, ja daiļās “Lollipops” kļūs par biežu viesi jūsu sapņos un fantāzijās. Lieki piebilst, ka abas bonbongas ieguvušas neskaitāmas atzinības erotisko deju konkursos un ir vienas no vadošajām kārdinātājām Baltkrievijā.

Karstasinīgās dāmas uzskata, kavīrieši visā pasaulē ir vienādi – viņi visi novērtē sievietes ķermeņa skaistumu. Taču latviešu bāleliņi, viņuprāt, ir vieni no elegantākajiem pasaules vīriešiem, tāpēc “Erotam” dāmas sarūpējušas unikālu šovu.

Paralēli iespaidīgajai šovprogrammai “Erotā” varēs iegādāties arī vajadzīgas lietiņas mīlas dzīves dažādošanai: masāžas eļļas, lubrikantus, erotisko veļu, rotaļlietas pieaugušajiem, kā arī erotisko literatūru un filmas. Festivāla apmeklētāji tiks iesaistīti slapjo T-kreklu un citos karstos konkursos, varēs saņemt erotiskāko zvaigžņu autogrāfus, iegūt drosmīgu tetovējumu vai jaunu pīrsingu.

Vairāk par festivāla jaunumiem uzzini: www.erots.lv

Seko līdzi jaunumiem:

www.facebook.com/ErotsLV/

www.draugiem.lv/erots.lv

www.twitter.com/erots_lv

Erotikas festivālu “Erots 2017” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Pasākumu atbalsta “Cēsu alus”, “Bellevue Park Hotel Riga”, “Baltic Taxi” un “Prieks Tūre”, “One Touch”, “T-shirt Store by T-bode” , “bikini.lv”.

Biļetes jau tagad var iegādāties internetā, kā arī “Biļešu servisa” kasēs Latvijā: www.bilesuserviss.lv, Lietuvā: www.bilietupasaulis.lt un Igaunijā: www.piletilevi.ee. Biļešu cena – 15 EUR. Tuvojoties “karstajam” pasākumam, kā arī pasākuma laikā biļetes, iespējams, kļūs dārgākas. Ieeja no 18 gadu vecuma!

“Erots 2017” norises laiki:

17. februāris 18.00–3.00

18. februāris 18.00–3.00

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Jupis 05.02.2017 07:27
Smukas kāķenes
1 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV