'Eolikas' solists kļuvis par invalīdu. Lūdzam palīdzēt

Publicēts: 10.02.2017, Komentāri: 32
Mirkļi, kad nelaimes gadījumi un slimības liedz turpināt nodarboties ar savu iemīļoto profesiju, ir ārkārtīgi smagi. Nelaime piemeklējusi tautā iemīļotās grupas "Eolika" mūziķi Daini Dobelnieku.

Šonedēļ sabiedrība tika informēta, ka mūziķu atbalstam Latvijā dibināts fonds "Līdzskaņa". Tā prezentācijas pasākumā dziedātāja Olga Rajecka sarunā ar "LNT ziņām" pastāstīja, ka nelaime skārusi pašas grupas "Eolika" mūziķi Daini Dobelnieku.

Olgas ilggadējais skatuves partneris nokļuvis invalīda krēslā. Aizvadītā gada nogalē Dobelnieks zaudējis kāju. Dziedātāja Olga Rajecka norādījusi, ka Dobelniekam nepieciešama protēze un rehabilitācija, kā arī morāls atbalsts.

Mūziķa līdzgaitnieki ļoti cenšas viņu atbalstīt. Olga norāda: "Dainim jāgatavojas Borisa Rezņika 70 gadu jubilejai, viņam ir mērķis pavisam drīz atkal dziedāt."

Faktu, ka Dainis Dobelnieks kļuvis par invalīdu, dziedātāja atklāja mūziķu sociāla atbalsta fonda “Līdzskaņa” atklāšanas pasākumā. Šo fondu izveidoja Latvijas Izpildītāju un Producentu apvienība (LaIPA), sadarbojoties ar organizāciju “Ziedot.lv”. Fonda mērķis ir palīdzēt un atbalstīt grūtos brīžos nonākušos Latvijas mūzikas izpildītājus un producentus. 

Ikviens, kurš vēlas un ir gatavs palīdzēt nelaimē nonākušajiem mūziķiem, aicināts dalīties mīlestībā un ziedot šeit

Eolika un Dainis Dobelnieks galerijā nākamajā lapā

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

******** 12.02.2017 07:51
DOD DIEVINI OTRAM DOT,NE NO OTRA MILI LUGT.
0 0 atbildēt
vija 11.02.2017 17:12
Beidziet tag8ad lugt slavenibas jums nav kauna vienkars cilveks neprasa neko vinam varbut nav maizes ne tikai internets ka jums padomajat kur sabeidzat veselibu
1 0 atbildēt
... 11.02.2017 00:59
Jūs spējat saprast to, ka ne pats Dainis, ne viņa sieva ar Lexus neko nav lūguši!!! Ja tas būtu darīts, tad jau pirms 3 mēnešiem, kad nācās noņemt kāju. Tas bija Olgas izteikts piemērs fonda dibināšanā. Tā kā nevajag te riet!
2 0 atbildēt
Es 10.02.2017 21:48
KO jŪS VĀRIET MALT VISĀDAS NEGĀCIJAS .tĀ KĀ NU PAŠI BŪTU BALTI EŅĢELĪŠI,CILVĒKAM IR NOTIKUSI NELAIME .BET JŪS--------.,NEDOD DIEVS AR JUMS ARĪ VAR KAS NOTIKT ,NEVAJAG JAU OBLIGĀTI BŪT SLIMAM,VAI DZĒRĀJAM .ŠODIEN TU VESELS A RĪT ....


PALASOT TĀS NEGĀCIJAS ,VAR TIEŠĀM REDZĒT KUR GLUPI UN NEINTILIĢENTI CILVĒKI ,KURIEM IZGLITIBAS NEMAZ NAV. .PAR EOLIKU UN VIŅU IZPILDĪTAJĀM DZIESMĀM TIKKAI JĀPRIECĀJAS ,VIŅU APĢĒRBIEM UN STĀJU ,KAUT VISI TĀDI BŪTU !!!!!!!!!!!!!!!!!!.
1 1 atbildēt
ina 10.02.2017 18:59
Cienījamam māksliniekam jāsazinās ar tehnisko palīglīdzekļu centru, kur izgatavo protēzes. Līdz vēl nav protēze, iespējams sazinoties ar savu ģimenes ārstu, tehnisko palīglīdzekļu centrā iznomāt riteņkrēslu un citas nepieciešamās lietas kuras uzlabos dzīves kvalitāti šādā situācijā.
Šīs lietas valsts garantē un var saņemt, bez ziedojumiem. Lai Jums ātra atveseļošanās!
1 0 atbildēt
nesmuki 10.02.2017 18:51
redziet dziedātāja Sandra aiziet klusi no smagas slimības,te mūziķis dzivs,sieva ar braukā ar luksuss klases džipu bet naudinas nav protēzei,jā kāpēc sava nauda jātērē ja var uz citu saremontēties...
2 0 atbildēt
ome 10.02.2017 11:43
cienijamie makslinieki ,nu jus jau paši gan varat samesties un ,palīdzet savam kolēģim,vai tad latvijas cilvēciņi var visiem palīdzet ,,cik te neprasa internetā palīdzibu? Ja mums kas notiek ,mums gan neviens nepalīdz ,ja notiek nelaime
8 1 atbildēt
māksliniekiem 10.02.2017 10:12
Pašiem jāpalīdz!
Koncerti tik dārgi, ka nevaram tos apmeklēt! Ļoti labi, ka dibina fondu un tad viens otram palīdz, bet ko te penšiem prasīt? ( Latvijā jau viņi vien palikuši)
7 1 atbildēt
Anna 10.02.2017 09:56
Tad lai nu cienījamie mākslinieki uztaisa kādu lieku koncertiņu un tos līdzekļus arī noziedo šim cēlajam mērķim!
14 0 atbildēt
Inta 10.02.2017 09:34
Jā,šeit rakstītājiem-katram ir daļa taisnības.Es sliecos piekrist tiem,kas raksta,ka vienkāršie cilvēki reti lūdz palīdzību. Un arī tiem piekrītu,ka mūziķi plēš lielas summas,ja tiek aicināti pasākumos-nekādas atlaides! Kā arī-jā,viņi visi dzīvo labi-salīdzinot ar vienkāršu cilvēku,kas nopelna 300 mēnesī.Palīdziet,kas var,protams.
13 1 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV