Tā nebija mīlestība. Andrim Bulim kauns par ģimenes piekrāpšanu

Liene Skulme esot atklāti izrādījusi Buļa apakšveļas kaudzi savās mājās - kā pierādījumu abu ciešajām attiecībām.
Publicēts: 16.02.2017, Komentāri: 59
Pērn presē un sabiedrībā virmoja ilgstošs skandāls ap aktieri Andri Buli un viņa mīlas trijstūri. Savu grēksūdzi Andris Bulis sniedzis intervijā, kur nebīstas teikt, ka izjūt milzīgu kaunu savas ģimenes priekšā.

Bulis jau kādu laiku atgriezies pie sievas Ilzes, kura gadumijā dzemdēja meitiņu Alisi. Ģimenē aug arī dēls Markuss.

Šīs nedēļas žurnālā Ieva izsmeļoša interviju ar siržu lauzēju un daudzu sieviešu elku, teātra, kino un seriālu aktieri, TV raidījumu vadītāju Andri Buli, kurš šo laiku savā dzīvē nodēvē par vērtību pārvērtēšanas laiku.

Būdams precējies ar Ilzi, aktieris draudzējies arī ar blondo nenosakāmas profesijas pārstāvi, kādreizējo skaistumkaralieni Lieni Skulmi. Sabiedrības dāma attiecības esot izgaismojusi presē vienpersoniski, pat atklāti izrādot Buļa apakšveļas kaudzi savās mājās - kā pierādījumu abu ciešajām attiecībām. Aktieris intervijā žurnālam līdz tādam līmenim nenolaižas un nevelta bijušai mīļākajai skarbus vārdus, vien teic, ka viņas publiski piesauktā mīlestība noteikti neesot bijusi mīlestība.

«Man ir bijis svarīgi daudz ko ieraudzīt un atzīties tajā, ko redzu. Man drīz būs 35 gadi, šobrīd jebkura cīņa, kas notiek, ir vien pašam ar sevi. Man ir bijis jāspēj atzīt savas kļūdas, pārvērtēt savu vērtību skalu, spēt tajā atzīt nepilnības. Taču es priecājos, ka vērtīgākais, kas man bijis, - mana ģimene - ir saglabājusies,» saka Bulis.

Kāpēc tā ar viņu atgadījās - sapīties vairākās attiecībās, Bulis vēl analizē sevī, tomēr ir kāda versija, no kuras viņš pats esot mācījies: «Ja tu gribi egoistiski ko labu primāri sev, tad apkārtējie ar tevi rēķinās. Tas nekas, ka sauc par egoistu! Patiesībā šāds cilvēks ir nevis egoists, bet gan godīgs pret sevi un citiem. Bet, kad tu slēp sevī šo kompleksu un nespēj būt godīgs, tu apmāni vispirms sevi un tad citus.

Tas vien, ka sievai pateicu, lai meklē sev kādu citu, bija uzskatāms piemērs tam, ka es pats ar sevi netieku galā. Un tad sevi mānīju ar to, ka citai sievietei liekos lielisks...»

Bulis atzīstas: šobrīd kauna sajūta ir milzīga. «Man tagad ir milzīgs kauns pret savu ģimeni. Visas tās vērtības, ko viņi desmit gadu laikā bija devuši, - uzticību, ticību, gaidīšanu, pieņemšanu, sadzīvošanu - es biju uztvēris ne tikai kā pašsaprotamu, bet uzskatīju, ka viņiem visu laiku man jāpielāgojas. Un to visu, kas man bija dots, kādā brīdī, kad noticēju ilūzijai, biju gatavs iemainīt pret ko ļoti zemu un seklu...»

Kāpēc tad skandāla karstumā Andris necentās sevi attaisnot? «Bija laiks, kad domāju - tagad būs mana kārta pateikt, kāda izskatās taisnība no otras puses.» Bet sieva mani atturēja, viņa sacīja: ja tu kaut nedaudz vēl cieni sevi un mūs, tad nenolaidies tik zemu. Tad sapratu, kāds spēks ir man blakus...»

Vairāk lasiet intervijā žurnālā Ieva.

Andra Buļa likenīgās dzīves sievietes fotogalerijā nākamajā lapā

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

ko tā nabaga Ilze izcieta 17.02.2017 15:47
Jo Andris Bulis ir cūka un Skulme arī cūka attiecībā pret Ilzi
2 0 atbildēt
Eva 17.02.2017 15:29
Kauns Bulim
2 0 atbildēt
Saba 17.02.2017 12:02
Nekad nenosodiet otru... Neatbalstu, bet tu nekad dzīvé nespési iejusties otra cilvéka ādā un saprast kurā brīdī kam kurš ejam cauri.. Ir tā kā ir noticis un labi vēl, ka tāds iznākums.. Varéja būt ļaunāk.. Paskatieties katrs viens vispirms uz sevi, vai esam tik svēti un pareizi pret sevi, tuviniekiem? Mēs visi esam grēcīgi cilvēki, katram var paslīdēt kāja, galvenais laikus attapties un no savām kļūdām mācīties... Un palīdzēt tam otram blakus piecelties un tālāk iet...
3 0 atbildēt
KODE 17.02.2017 10:08
Tas ir nožēlojami, labāk būtu turējis muti. Tagad censties tā taisnoties un nomelnot Lieni, ir vairāk kā stulbi. Lai Dievs dod, ka tiešām būtu visus grēkus nožēlojis un pa īstam atgriezies pie ģimenes! Es gan neticu nevienam viņa vārdam, bet dzīvosim, redzēsim.
1 2 atbildēt
sieviete 17.02.2017 09:57
Ko, ANDRI, tu gaudo un žēlojies kā tante? Labāk paskaties foto, kā to palaistuvi visur kamp un spied pie sirds, kā acis deg! Bet kopā ar sievu - vai nu augstprātīgs skatiens viņai veltīts vai stāvi blakus tāds atsvešināts, pozējošs čipendeils ar platu smaidu - it kā blakus tukša vieta, visa uzmanība uz sevi pašu! Kuru gribi piemānīt?
Sieva, esiet uzmanīga, domājiet tikai par sevi un bērniem, šitās bikses pacietiet blakus tikai kā naudas gādātāju, iekrājiet nebaltai dienai! Suns spalvu nomet, bet tikumu - nē. Un tādu Lieņu mētājas visās malās, cik tik vajag.
6 0 atbildēt
Sieva, cita > sieviete 17.02.2017 12:35
Tādu sievu, neinteresantu un bez dzirkstelītes, arī mētājas visās malās, cik tik vajag.
Viena pagale nedeg nekad.
0 2 atbildēt
kautkā 17.02.2017 09:56
Tāds gejisks skaistums.Man tomēr patīk vīrišķīgāki vīrieši.
Prese rociet taču dziļāk.Man liekas ka viņam varētu būt arī mīļākie
1 2 atbildēt
Gunis > kautkā 17.02.2017 10:51
Jums jau nav ar viņu jādzīvo,meklējiet savai gaumei.Visiem viens vīrietis nekad nepatiks.
3 0 atbildēt
Krāpnieki 17.02.2017 09:53
Hmm, mans skatījums. Viņš kā aktieris - tātad gulēs ar visu, kas palīdz viņa karjerai!un kas tur slikts? Viņš izmanto, Bet pa īstam - tādus cilvēkus, nu nē! 2
3 0 atbildēt
agnese 17.02.2017 09:29
Kauns Bulim un šitā taisnošanās nekam nav attaisnojums un tas arī notiks turpmāk ,es viņa sievas vietā sen to āzi būtu padzinusi ,bet tagad spēlē ,it kā viņa ir uzvarējusi,bet pēc visa viņa ir zaudētāja ,jo viņš kā ir sācis sānsoļus veikt tā turpināsies žēl tik skaista sieviņa un pakļāvās viņa iegribām
4 2 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV