Ārsti cīnās par Laimas Vaikules veselību

Publicēts: 17.02.2017, Komentāri: 18

Laima Vaikule pārcēlusi visus savus ieplānotos koncertus, jo Amerikā esot guvusi traumu, kuras dēļ bijusi nepieciešama kājas operācija un ilgstoša ārstēšanās slimnīcā.

Par to, ka tuvākajā laikā ar uzstāšanos nevarēs iepriecināt sava talanta daudzos pielūdzējus, populārā dziedātāja ir paziņojusi savu sociālo tīklu profilos. Vaikule publicējusi fotogrāfiju, kurā kā atrašanās vieta norādīta Ņujorka. Ārsti cīnās par Laimas Vaikules veselību - norāda portāls bb.vesti.lv .

"Diemžēl esmu spiesta atcelt visus februāra koncertus, nedaudz pārrēķināju savus spēkus, slēpojot pa kalnu nogāzēm un izmežģīju kāju. Jau ir veikta operācija, un šobrīd atrodos rehabilitācijas kursā. Tāda ir dzīve...," raksta māksliniece.

Dziedātāja izteikusi cerību, ka fani viņu spēs saprast. "Koncerti nav atcelti, tie notiks kādu mēnesi vēlāk, tikko, kā es atgriezīšos no ASV, kur par mani rūpējas un atkal uz kājām piecels mani ārsti. Visus mīlu un gaidu tikšanos," savu paziņojumu noslēdz Laima Vaikule.



Daudzi sekotāji nekavējoties reaģējuši uz dziedātājas paziņojumu, savai iemīļotajai māksliniecei vēlot ātrāku atveseļošanos un iesakot rūpēties par veselību.

"Jau ir tas vecums, kad jābūt uzmanīgākai, veseļojieties, jūs mums esat vajadzīga", "jūsu vecumā laiku labāk pavadīt šūpuļkrēslā pie kamīna....pirms koncerta!!!!!!", raksta daži pielūdzēji.

"Laimiņ, es lūdzos par Jūsu veselību! Veseļojieties ātrāk! Es bez jūsu dziesmām nevaru!!!", "Kādas šausmas! Veseļojieties, mīļā Laima! Veselību jums!", "lūk, kāpēc es nevizinos pa kalnu nogāzēm... lai neko nesalauztu. Tas ir tik bīstami. Veseļojieties, Laima, un izdaiļojiet pasauli! Jūs esat vajadzīga", "Dārgo Laimiņ, ātrāku jums izveseļošanos. Lūdzu, sargiet sevi. Mēs par jums ļoti uztraucamies. Ceru, ka ar kāju viss būs labi. Ļoti mīlu", komentāros raksta citi norūpējušies fani.

Novēlam vislabāko veselību mūsu foršajai Laimai!


Avots: BB.vesti.lv

Laimas foto nākamajā lapā

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

so 18.02.2017 21:50
kāda nu viņa Laima mūsu,viņa pieder krieviem.te Lv atbrauc vnk atpūsties pie savas mammas.Kā balss dziedātājai nav slikta,bet lecīga gan viņa un vēl 1000 cilvēku izmežgī potīti,tā nu nav mirstamā kaite.Es ar sliecos,ka drīzāk ko sagraizija pa daudz un tagad nākās labot,bet lai vai,kā lai turās veselība,jo nekāda jaunā jau viņa vairs nav!!!
0 0 atbildēt
Fantomass 18.02.2017 19:49
Lai Laimītei veicās!
2 0 atbildēt
a 18.02.2017 02:06
Tik vien kundzītei problēmu kā viņas pašas lieliskā persona...
3 0 atbildēt
romells 18.02.2017 00:44
es vēl saprastu ja 90gados slēpotu!!katram jāiziet savs liktenis!ievēroju,ja gribu uzlēk augstāk par sevi,notiek kritiens!te tagad tev palīdz noslīdēt!tagat jauna ēra no 90desmitā gada-savas tautas slepkavošana un iznīcināšana,demokrātiski,ta nav saprotams muļķiem!
0 1 atbildēt
ju 17.02.2017 22:27
domaju,ka jau uz naves gultas,bet izmezgija kaju.........man ari ta ziema gadijas ,bet masa,pec profesijas medike ta skaisti un atri atgrieza kaulinus vieta,tiesa,es loti skali nolamajos...
3 0 atbildēt
jurka 17.02.2017 22:22
ka tik neaizbrauca kartejo jauno seju uzlikt,nevar tak tada nekada ar uzpampusam acim radities-----ja tik loti ilgi velas izskatities jauna,tad lai mekle NEMIRSTIGO KASCEJU,varbut palidzes...smiekli nak par sim ilgspelejosajam platem.........
7 3 atbildēt
J R 17.02.2017 22:03
Tad nu traģisks notikums-cilvēks kāju izmežģījis,turpmāk jāpublicē! ja kāds saslimis ar gripu,galvas sāpēm,caureju utt!
9 2 atbildēt
SF 17.02.2017 21:51
ka man vina krit acis,ka krievene,nevis kada kartiga latviesu dziedataja,butu cits limenis,bet tada lekatasja.
6 6 atbildēt
J R > SF 18.02.2017 00:30
busulis tāpat
5 1 atbildēt
lea 17.02.2017 21:27
pedejaa laikaa daudzi muuziķi taa slimo, visadas traumas,.., labi, ka veel nav jaaziedo. Protams, nekaa personiiga, un , noveelu Laimai driizu izveselosanos!.
6 4 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV