Šokējoši. Jēgu pārdzērušajai auklītei, kura pakļāva dzīvības riskam zīdaini, vien 50 eiro sods

Auklīte Āgenskalna ielās 2,38 promiļu reibumā... Piedzērusies vārtās uz zemes blakus bērnu ratiņiem.
Publicēts: 10.03.2017, Komentāri: 16
Bilžu galerija ››

2017.gada 8.martā, tā saucamajā Sieviešu dienā, neilgi pirms pulksten 14.00 Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Kurzemes pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Āgenskalnā, kur kāda garāmgājēja ievērojusi uz zemes guļošu sievieti, kurai blakus atradās bērnu ratiņi, izsauca policiju.

Ierodoties notikuma vietā, sastapta izsaucēja, kura norādīja uz iereibušo sievieti. Izsaucēja skaidroja, ka iereibusī dāma, krītot un streipuļojot, stūmusi bērnu ratiņus līdz sākusi stutēt kāda nama sētu. Noraizējusies par bērna veselību un dzīvību aculieciniece nolēmusi ziņot policijai.

Policisti apskatīja bērnu, nekas neliecināja, ka zīdainis būtu guvis miesas bojājumus. Kārtības sargi piegāja pie iereibušās sievietes, kura paskaidroja, ka bērns neesot viņas, bet gan darba devējas. Sieviete brīvajā laikā piestrādājot par auklīti.

Noskaidrots bērna mātes tālruņa numurs. Policisti sazvanīja meitenītes māti un informēja par radušos situāciju. Sieviete solījās nekavējoties ierasties notikuma vietā pakaļ savai meitai.

Gaidot mātes ierašanos, 48 gadus vecā auklīte turpat pie sētas, cīnoties ar alkohola skurbuli, nokrita. Policisti pieņēma lēmumu izsaukt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekus, lai pārliecinātos gan par bērna, gan par iereibušās auklītes veselības stāvokli.

Pēc brīža notikuma vietā ieradās mediķi, kuri apskatīja abas personas un konstatēja, ka hospitalizācija nav nepieciešama. Vēl pēc brīža notikuma vietā ieradās bērna māte, kura pastāstīja, ka iereibusī auklīte divas dienas pieskatījusi viņas meitu. Pieņemot sievieti darbā, nekas nav liecinājis, ka viņai būtu problēmas ar alkoholu.

Bērns nodots mātei. Savukārt iereibusī auklīte aizturēta un nogādāta dežūrdaļā, kur veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā. Pārbaudes laikā konstatēts, ka sieviete ir 2,38 promiļu reibumā.

Auklītei sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par atrašanos alkohola reibumā cienu aizskarošā stāvoklī un piemērots naudas sods 50 eiro apmērā.

Tikmēr portālā Skaties.lv kāda iespējamā aculieciniece raksta:

"Tik viņi piemirsa uzrakstīt, ka šī aukle nokrita ar visiem ratiem un bērns izlidoja ārā no viņiem, tiklīdz pieskrēju klāt ielikām ar dāmu atpakaļ ratos mazo. Pie tam vēl māte laikam nav lietas kursā, ka aukle pameta bērnu un skrēja prom, līdz es viņu noķēru un vīrieti garām gājēju aizvilkām viņu atpakaļ. Brīnos ka sods tikai 50 eiro. viņa apdraudēja bērna dzīvību tik pat labi varēja iet pāri ielai un nokrist ar visiem ratiem zem mašīnas."

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Ome 10.03.2017 11:32
Žagarus vajag vecākiem,lai tik vieglprātīgi neizturas pret saviem bērniem un to audzunāšanu. Bērns nav teļš,kuru izlaiž ganos,i ta tas jāpieskata. Labs saimnieks arī ganu pārbaudīs lai nebūtu jāzudē teļi.
2 0 atbildēt
:( :( :( 10.03.2017 10:04
Gribētos jau cerēt, ka tie 50 eur pienākas bērna vecākiem, bet laikam tomēr savāks pašvaldība :(
1 0 atbildēt
Jānis ļoti Dusmīgais > :( :( :( 10.03.2017 11:02
Pareizi auklīte mētājās uz ielas pillā un saņēma arī par to sodu. Bet vecākus varbūt būtu jāsauc pie kriminālatbildības par to,ka mazu bērnu uztic pavisam nepazīstamajam cilvēkam. Ne raksturojuma,ne izziņas par veselības stāvokli.Kas pirmais pagadās to laiž pie bērna un lai blandās kur grib. Varbūt viņa varēja to bērnu par polšu pārdot.100procentīgi vainīgi vecāki.
1 0 atbildēt
benedikta didrihsone 10.03.2017 09:28
'ja jau ar auklītēm neveicas,ieteiktu vecākiem pašiem nodarbotis ar savu bērnu audzināšanu
2 2 atbildēt
christy > benedikta didrihsone 10.03.2017 10:30
tev vai nu ir naudas atliektiem galiem un vari mājās ar bērnu sēdēt vai nu tev bērnu nav, vai arī tev galvā salmi , ej parej uz kaimiņu Duksi ....
1 0 atbildēt
Luna 10.03.2017 09:25
Lai cik liels naudas sods šai "alkohola auklei" nebūtu piemērots, viņa taču arī 50.0 Eiro nav spējīga samaksāt (un arī nesamaksās!, jo viņai nemaz nav KO maksāt. Nu, tas ir tāpat kā ar alimentiem: ir jāmaksā, taču nemaksā ... un tā bezgalīgi. Tāpēc vienīgā izeja - ļaut nodzerties un mirt kādā žogmalā.
2 1 atbildēt
dzidra jurevica 10.03.2017 09:13
:((((((((((((
1 0 atbildēt
Ērika Krimska 10.03.2017 09:12
Dēļ šitādas maitas! daudzas labas auklītes tiek uzlūkotas aizdomīgi,bet laba auklīte iet no ģimenes,ģimenē.......šitādas,klīst un meklē kur ielīst.
4 0 atbildēt
jopcik 10.03.2017 09:08
Kāpēc sodā nav iekļauts apdraudējums bērna dzīvībai? Kas tas par sodu-50 eiro?
5 1 atbildēt
fak 10.03.2017 08:58
.NAV KO UZTICEET SAVUS BERNUS ICILVEKIEM ...UN KAMER BERNS RATINOS VECAAKIEM PASIEM IR JARUUPEEJAS PAR BERNU !!!!
6 2 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV