Strazdauskaites slepkavas mamma: Ja Ievu noslepkavoja mans dēls, tad man ir nāves spriedums

«Ja tiks pierādīta mana dēla vaina, tas man būs nāves spriedums.»
Publicēts: 18.03.2017, Komentāri: 14

«Man neizsakāmi sāp par notikušo. Kad uzzināju, par ko tiek apsūdzēts mans dēls, man aizrāvās elpa un zeme zem kājām pazuda,» tā divas dienas pēc Ievas Strazdauskaites bērēm Lietuvā stāsta viena slepkavībā aizdomās turamā - 24 gadus vecā Manto B. - māte.

Ar laikraksta «Lietuvos Rytas» starpniecību sieviete vērsusies pie visas lietuviešu tautas, kas pārdzīvo notikušo traģēdiju, publiski atvainojoties par notikušo.

«Ja tiks pierādīta mana dēla vaina, tas man būs nāves spriedums,» drebošā balsī žurnālistiem stāstījusi Adele B. Sieviete atceras, ka pēc aizturēšanas viņas dēls esot teicis: «Mammu, es neko sliktu neesmu izdarījis, es vienkārši sēdēju mašīnā.»

Manto B esot ģimene - sieva un bērns, viņš dzīvojot atsevišķi, turpat netālu Ķēdaiņos. Nozieguma dienā dēls esot atstājis pie mātes savu bērnu un devies pie saviem radiem - brālēniem Leona B un Karola B.

Vēlāk atklājās, ka visi tajā paša dienā uz autoceļa Viļņa-Kauņa meklējuši «laupījumu» - greznu automašīnu, kuru bija pasūtījis auto uzpircējs.

Mediji jau iepriekš ziņoja, ka jaunieši sākotnēji sekojuši «BMW X5 SUV», taču tad pamanījuši Strazdauskaites «Audi A7».

Pēc slepkavības, kamēr Lietuvā notika meitenes meklēšanas darbi, visi trīs puiši esot uzvedušies tā, it kā nekas nebūtu noticis.

«Manto pie manis atnāca, mēs dzērām tēju, ēdām, spēlējāmies ar viņa bērnu. Dēls maz runāja, taču tas nav nekas jauns, viņš kopš mazotnes ir mazrunīgs un noslēgts,» stāsta māte.

9. martā Manto izskatījies satraukts, klusāks nekā jebkad agrāk, radušās aizdomas, ka viņu nomāc nopietnas problēmas.10.martā puisis tika aizturēts savā darbavietā.

Māte stāsta, ka dēls pēc dabas esot mierīgs, arī Karols esot laipns puisis, problēmas ar likumsargiem esot vienīgi Leonam.

Jau ziņots, ka Leonam B ir vistumšākā biogrāfija no visiem aizdomās turētajiem - viņš veicis virkni zādzību, laupīšanu, tiesāts par kāda pensionāra noslepkavošanu, taču viņa vaina netika pierādīta un viņš tika cauri sveikā. Viņš devis kukuļus policistiem un neskaitāmas reizes pārkāpis ceļu satiksmes noteikumus.

Noslepkavotās Ievas bildes nākamajā lapā

Lapas: 12
Komentāri: 14
Avots: Apollo.tvnet.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Dana 20.03.2017 22:49
Visiem slepkavām tikai nāvessods. Nāvi pret nāvi. Nevis sēž cietumā un pēc tam vēl slepkavo.
1 1 atbildēt
... 20.03.2017 09:35
Pirms jūs nosodat pagaidat tiesas spriedumu, jūs neesat nekadi tiesnesi ,uzvedaties ka laudis tirgus laukuma, tikai runa, nekad nezini ka dzīve patiesiba bija, un pirms apspried un nosodi, apdoma- neuzskatu kad tieši tamdēļ kad chigani ka bija rakstīts kom.. Katra pilsoniba ir savs sūda nesejs.. Zel gimenes- nekas nevar but trakaks ja bērns aiziet pirms vecakiem.
0 1 atbildēt
hmmm > ... 20.03.2017 12:02
Tev aizmirsa pavaicāt padomu,vai pagaidīt vēl,jeb jau sākt nosodīt?
0 0 atbildēt
Margarita Taiwan 19.03.2017 07:45
"publiski atvainojoties par notikušo"- nedrīkst saukt uzvārdus pirms sprieduma, par to atvainoties? Aizdomās var turēt visus, kaqm bija motīvs un iespēja, tāpēc jau notiek izmeklēšana
5 1 atbildēt
omīte 19.03.2017 01:12
neticu nevienam mātes vārdam .....no pieredzes zinu kādi aktieri un apvārdotāji ir čigāni ..no rūgtas pieredzes..tādu teātri nospēlēs...un visu viņi zina .....kur tiek ņemta nauda un kā tiek tērēta ...tik pūkaini un nevainīgi ....citus cilvēkus uzskata par galīgi naiviem
133 1 atbildēt
tedis > omīte 19.03.2017 08:45
Šī rase tirgo alkoholu,zāli, tabletes,labi pelna,nekur nemūžam ,maitas nav strādājuši,zog acis no pieres un vel SOC dienests piešķir TRŪCĪGO statusu.
9 1 atbildēt
Zita 19.03.2017 00:51
Es pat isti nespeju aptvert,ka sai sievietei vel nav kauna visas lietuviesu sabiedribas priksa sadi runat. Ka lai jutas tas meitenes mate, kuru ti nezeligi noslepkavoja tikai del ta ,lai pasi iedzivotos. Kads cinisms valda sajas tuksajas galvinas. Vinus pasus vajadzetu tapat nomocit. Sunim suna nave ir tads teiciens.
102 0 atbildēt
atena 19.03.2017 00:41
Neticu sai maatei, jo pirceejs gaidija tiesi nodomaato Ievas auto... un aptureet braucoso tika inscineeta avaarija...
70 0 atbildēt
Oskars 19.03.2017 00:06
Pēc iespējas drīzāk jāaizsūta visi pie Dieva. Gan jau Viņš pats sašķiros, kurš vainīgs, kurš tāpat vien garām gāja.
65 0 atbildēt
He 18.03.2017 23:23
Gan jau Manto ietekmēts. Māte nepareizi rīkojas, ja grib ko labu savam dēlam. Ar savu vainas sajūtu un nožēlu tik sliktāk dēlam izdarīs. Tur vajag citu pieeju. Nevienu nenosodu, bet upuris pats parasti pievelk sev slepkavu.
29 58 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV