Apjomīgā izstāde Bērnu pasaule 2017 Ķīpsalā no 31. marta līdz 2. aprīlim

Jau šajā nedēļas nogalē – no 31. marta līdz 2. aprīlim – izstādē “Bērnu pasaule 2017” Ķīpsalā varēs iepazīties ar aktuālāko un plašāko bērnu preču piedāvājumu, ko prezentēs vairāk nekā 150 uzņēmumu.
Publicēts: 27.03.2017, Komentāri: 0

Jau šajā nedēļas nogalē – no 31. marta līdz 2. aprīlim – izstādē “Bērnu pasaule 2017” Ķīpsalā varēs iepazīties ar aktuālāko un plašāko bērnu preču piedāvājumu, ko prezentēs vairāk nekā 150 uzņēmumu. Būs gan jaunākās apģērbu kolekcijas un mēbeļu sērijas, gan inovatīvi ratu modeļi un autosēdeklīši, gan spēles un rotaļlietas. Turklāt par labām izstādes cenām!

Ratiņu pasaules jaunumi

Anglijas zīmols “Cosatto”, kura misija ir glābt pasauli no garlaicīgām un vienmuļām bēbīšu lietām, laidis klajā unikālu un rūpīgi pārdomātu ratu modeli “Wow”. Tas radīts, uzklausot prasīgu vecāku ierosinājumus un atsauksmes. Māmiņām patiks gaumīgais dizains un izsmalcinātās detaļas, bet tēti novērtēs praktiskumu un augsto kvalitāti!

Klasisko ratiņu karaliene “Bebecar” no Portugāles izstādē prezentēs savu neatvairāmo kolekciju “Premium Prive Glamour” ar romantiskajiem “Paradise” un šarmantajiem “Pink Wave” un “Blue Wave” ratiem. Savukārt “ABC Design” ražotnē šogad ir notikusi revolūcija – tapusi jauna, dabas iedvesmota ratu kolekcija “Wood” ar dažādiem modeļiem. Īsts masīvkoks apvienojumā ar īpašu melanža audumu un ādas elementiem – ievērojami un pārliecinoši! Tas gan vēl nav viss – jaunākās ratiņu kolekcijas prezentēs arī daudzi citi zīmoli!

Rotaļlietas labai laika pavadīšanai

Pirmo reizi plašākam lokam “Bērnu pasaulē” tiks prezentētas lielformāta spēlsienas jeb interaktīvie sienu gleznojumi, kuri ne tikai priecē acis, bet arī sniedz bērniem plašas darbošanās iespējas. Tie lieliski iederēsies bērnistabās, bērnu izglītības un ārstniecības iestādēs – it visur, kur mazajiem vajadzīgs prieks un praktiska darbošanās!

Igaunijas uzņēmums “Tomson Trade Group” aicinās bērnus un vecākus aplūkot nākamajā sezonā vispieprasītākās rotaļlietas. Viena no tām būs ASV izstrādātais 3D metāla konstruktors “Metal Earth”, kas ļaus lielākiem bērniem izcelties ar savām inženiera zināšanām. Savukārt “Kabinetto Mosaic Studio” prezentēs unikālu mozaīkas komplektu “Mozaīkas meistars”, kas attīstīs bērna radošumu. Turklāt inovatīvas, līdz šim neredzētas, kā arī jau iecienītas rotaļlietas gaidīs savu jauno rotaļu biedru vēl vairākos desmitos stendu.

Apģērbi pavasarim un vasarai

Tuvojoties gada siltajai sezonai, apģērbu zīmoli sagatavojuši daudz dažādus, spilgtus un modernus jaunumus! Pašmāju zīmols “EcoEmi” priecēs ar jaunāko kolekciju mazuļiem un bērniem un prezentēs košas kokvilnas trikotāžas kleitas ne tikai meitenēm, bet arī mammām. Būs arī linu kleitas ar latviskiem rakstiem. Saposieties vasaras saulgriežiem jau laicīgi!

Ģimenes uzņēmums “ViKrEm” piedāvās populārā Eiropas zīmola “EKO” jaunumus – gultasveļas, adītus bambusa plediņus, adītus kokoniņus, ietinamos autiņus, gudrās sedziņas, guļammaisus un gultasveļas komplektiņus, kā arī daudzfunkcionālos pakaviņus. Savukārt bērnu modes zīmols “HEBE” prezentēs jauno pavasara/vasaras kolekciju “Footprint”.

Tie, kuri gaida ko pilnīgi neredzētu, priecāsies ieraudzīt jaunumu Latvijas tirgū – apģērbu zīmolu “CanGo” pašiem mazākajiem! Piedāvājumā – jaciņas, bodiji, rāpulīši, sedziņas un citas jaukas tekstila preces no dabīgās kokvilnas. Apskatīt, aptaustīt, pielaikot un iegādāties varēs arī Ukrainas ražotāja “Bembi” un Krievijas zīmola “I LOVE MUM” apģērbus. Apskati arī neparasto kreklu-slingu no zīmola “Panga” un Lietuvas zīmola “Adrika” skaistās kleitas mammām un meitām!

Mēbeles ērtākai un modernākai bērnistabai

Tikai atpūties un laimīgs bērns ļaus tādiem justies arī vecākiem, tāpēc bērna karaļvalsts – bērnistabas – iekārtošana jāveic ar apdomu. Izstāde “Bērnu pasaule” ir īstā vieta, kur apskatīt dažādu ražotāju piedāvājumus, salīdzināt tos un izvēlēties sev piemērotāko. Šogad bērnu mēbeļu un tekstila ražotājs “Troll Smiltene” piedāvās jauno bērnistabas sēriju “Royal”, kas veidota no bērza masīvkoka, savukārt “RDGmebeles.lv” – priedes masīvkoka sēriju. Arī citi mēbeļu ražotāji nāks klajā ar dažādiem patīkamiem jaunumiem bērnistabām.

Latvijā ražotus jaunumus – attīstošu un daudzfunkcionālu šūpuļkrēslu “Nupnap”, kā arī unikālu un elastīgu sēžammaisu “Nukipuf” – prezentēs jaunais pašmāju zīmols “Nupnap”. Šūpuļkrēsla konstrukcija ir izstrādāta tā, lai bērns nevarētu apgāzties un traumēties, turklāt tas ir izmantojams dažādos veidos – arī kā tiltiņš, tunelis, leļļu šūpulis, vārti, skatuve leļļu teātrim vai kā priekšmets koordinācijas attīstīšanai.

Arī gardumi!

Jau iemīļotais Latvijas zīmols “Rūdolfs” ir papildinājis savu produktu klāstu un ar prieku dos iespēju visu nodegustēt kā mazuļiem, tā māmiņām. Gaļas un dārzeņu biezenīši, putras, deserti, kečupiņi un īpaši veselīgs pārsteigums māmiņām – smūtiji! Nogaršo un izvēlies!

Tie ir tikai daži no “Bērnu pasaule 2017” dalībniekiem, kuri apmeklētājus priecēs ar jaunumiem! Daudzveidīgu un kvalitatīvu piedāvājumu par labām cenām gatavo arī “La’Lina”, “Jānis Roze”, “Petra.lv”, “Baby-Vest”, “Baby Expert”, “Yappy Kids”, “Wooly World”, “Minikid.lv”, “Bogema Lingerie”, “Wendi Toys”, “Tomson” un daudzi citi. Stendos plašā klāstā būs apģērbi, apavi un aksesuāri dažāda vecuma bērniem, ratiņi, autokrēsliņi, mēbeles, kosmētika, bērnu pārtika un dažnedažādas rotaļlietas, kā arī īpaši aksesuāri un apģērbi topošajām māmiņām.

Turklāt, kamēr vecāki iepirksies, bērni varēs smelties prieku un atklāt sevī jaunus talantus Bērnu pilsētiņā. Drošības kvartālā būs iespēja satikt glābējus, kuri rotaļu veidā mācīs visu par drošību, savukārt uz Lielās skatuves – vērot aizraujošu bērnu koncertu. Tāpēc uz “Bērnu pasauli 2017” nāc kopā ar visu ģimeni! Starp citu – šogad ģimenes biļete izstādes apmeklējumam ir īpaši izdevīga!

Seko līdzi informācijai par dalībniekiem, to jaunumiem, atlaidēm un īpašajiem piedāvājumiem mājaslapā: www.bt1.lv/bp, kā arī facebook.com/bernuizstade.

Izstādi “Bērnu pasaule” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1, atbalsta – “DELFI”, “Cālis.lv”, “Mans Mazais”, “Māmiņu klubs”, “3ade.lv”, “Pati Kids” un “Dievietei.lv”.

Bērnu pasaule 2017” darbalaiks:

31. marts, 1 aprīlis 10.00–18.00

2. aprīlis 10.00–17.00

Ieejas biļešu cenas:

Pieaugušajiem – 6 EUR, bērniem no 3 gadu vecuma un skolēniem – 3 EUR. Īpaši izdevīgas Ģimenes biļetes (četriem cilvēkiem tikai 12 EUR), kā arī ir pieejamas biļetes pensionāriem, studentiem un invalīdiem. Autostāvvieta vieglajam auto pie izstāžu halles (bez laika ierobežojuma) – 4 EUR.

Jau šobrīd biļetes var iegādāties izstādes mājaslapā.

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV