Ceļu policijas šī gada galvu reibinošākā pakaļdzīšanās Rīgā

Kinofilmas cienīgs sižets.
Publicēts: 31.03.2017, Komentāri: 6

Policija Mārupes apkaimē atradusi motociklu, kura vadītājs pagājušās nedēļas nogalē sarīkojis iespaidīgu bēgšanu no likumsargiem pa Pārdaugavas ielām.

2017.gada 27.marta vakarā policijas ekipāža Pārdaugavā pamanījusi motociklu, kurš atļauto 70 kilometru vietā traucies ar 140 kilometriem stundā lielu ātrumu. Uz policijas prasībām apstāties motocikla vadītājs nereaģēja un sākās bēgšana, kurā ātrums turpinājis palielināties, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas preses pārstāve Simona Grāvīte.

Motociklistam finālā izdevās no policijas aizbēgt, taču pašvaldības policija motociklu naktī uz otrdienu atrada Mārupes apkaimē. Motociklets nogādāts Valsts policijas stāvlaukumā.

Par ātruma pārkāpšanu un nepakļaušanos policijas prasībām sākta administratīva lietvedība un policija skaidro transportlīdzekļa vadītāju.

Aizdomās par lietas materiālu, proti, policijas automašīnas video ieraksta nopludināšanu internetā Valsts policijā ir sākta dienesta pārbaude, norādīja Grāvīte.

Sabiedrības ievērību izpelnījies internetā ievietots, visticamāk, pašu policistu ar telefonu no datora pārfilmēts motociklam sekojošās policijas automašīnas video. No video izriet, ka pakaļdzīšanās ilgusi aptuveni desmit minūtes. Uz motocikla atrodas arī pasažieris un bēgļi lielā ātrumā pārvietojas, pārkāpjot satiksmes noteikumus.

No video izriet, ka bēgļu apturēšanai izmantotas vairākas policijas automašīnas un kādā brīdī bloķēta pat iela, taču par mata tiesu motociklam izdevās izvairīties no likumsargiem, kas izkāpa no policijas busiņa. Vēlāk, motociklam izbraucot uz gājēju un velosipēdu zonas mežā, policijas automašīna bēgļiem pārstāja sekot, jo tas varēja beigties bīstami.

Brīdinām, ka video ir dzirdama rupja leksika!

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

man ļoti žēl 17.04.2017 01:49
Matj, bljatj - latviešu policistu saikne ar sabiedrību
0 0 atbildēt
Andris 06.04.2017 21:33
Lohatroni tie musu policisti...
Pasi saka ka nummura nav un te peksni atrod mociti, tadu tak simtiem
0 1 atbildēt
es 06.04.2017 20:51
smuki, tas latvijas policija ta nruna , ir no ka musu jaunatnei macities
1 0 atbildēt
Margots 06.04.2017 19:10
Motociklam izbraucot uz gājēju un velosipēdu zonas mežā, policijas automašīna bēgļiem pārstāja sekot, jo tas varēja beigties bīstami...
Idiotisms... Sekot bija jāpārtrauc jau daudz ātrāk, nevis ar savu pakaļdzīšanos bija jāizprovocē motociklistu uz vēl pārgalvīgāku braukšanu, tādējādi papildus apdraudot arī citus satiksmes dalībniekus. Uzskatu ka lielāko apdraudējumu radija tieši policistu uzsāktā vajāšana... Nemēģinu attaisnot motocikla vadītāju, bet saprotu arī viņu. Jā, pārkāpa ātruma ierobežojumu un saprotams ka negribēja palikt bez vadītāja apliecības. Sākumā varbūt nepadomāja ko dara, bet pēctam jau bija par vēlu un nebija vairs nozīmes atkāpties... Katrā ziņā, noskatoties video, ir vairāk kā skaidrs ka savu spēkratu, motocikla vadītājs, pārvalda ļoti labi. Un viņš, netraucēti, braucot uz saviem 140km/h būtu nodarijis ļoti minimālu apdraudējumu citiem satiksmes dalībniekiem...
2 0 atbildēt
^^cent 05.04.2017 23:05
Rupjākie ceļu policisti ir tikai LV
1 0 atbildēt
Nonsens 31.03.2017 15:08
poliči visulaik lamājas!!!
2 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV