Artusa Kaimiņa varā Ventspils varēšot pamosties no murgiem un bailēm

Beidzot! "Glābējs" nāk.
Publicēts: 24.04.2017, Komentāri: 1

Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš netieši apliecinājis ne tikai to, ka negatavojas pamest iesildīto parlamenta deputāta krēslu par labu apšaubāmām izredzēm pašvaldību vēlēšanās Ventspilī, bet arī to, ka viņa vadītās partijas KPV LV saraksts šai pilsētai top pēdējā brīdī, tiek sastādīts vienpersoniski, turklāt kandidātu trūkums ir tik pamatīgs, ka Kaimiņš visus interesentus publiski uzrunājis ar aicinājumu – nāc sarakstā, ir vēl dažas dienas laika - vēsta portāls Pietiek.com.

„Es gatavoju neatkarīgo sarakstu Ventspilij no KPV LV. Nāc sarakstā. Nebaidies! Parādi, ka Ventspilī vēl ir cilvēki, kuri zina savas tiesības un nav zaķpastalas. KPV LV uzklausīs kritiku un ļaus cilvēkiem teikt to, ko domā. Laikam vara ir balstīta uz psiholoģisko teroru un represijām, tādai varai Ventspilī ir jābeidzas. Tev ir dažas dienas, lai pieņemtu lēmumu. Lūdzu, dalies ar šo,” – ar šādu aicinājumu Kaimiņš nācis klajā sociālajā tīklā Facebook.

Pašreizējais Saeimas deputāts solījies personiski tikties ar katru, kas būtu gatavs atsaukties un pieteikties: „Piesakies [email protected] (jābūt Ventspilī pierakstītam vai darbam, vai īpašumam). Es personīgi ar Tevi satikšos.”

Kaimiņa vērtējumā „murgs un bailes” Ventspilī varot beigties jau pēc mēneša: „Pēc vēlēšanām Ventspils varēs pamosties no murga un bailēm. Tāda iespēja tiešām pastāv. Esmu runājis ar tik daudziem ventspilniekiem, kuri atbalsta KPV LV, taču baidās atklāti iesaistīties. Lembergs ir cilvēkus iebiedējis. Katram ir saistība ar pašvaldību – strādā pats, strādā radi, strādā draugi. Cilvēki zina, ka, tikko publiski parādīsies, sekos represijas. Tas var beigties pēc mēneša.”

Kā zināms, vēl pagājušā gada vasarā Kaimiņš publiski paziņoja, ka apsverot iespēju kandidēt Ventspils domes vēlēšanās, lai ievēlēšanas gadījumā varētu pretendēt uz pilsētas domes priekšsēdētāja amatu.

Tiesa, jau tad Kaimiņš atzina, ka viņa partijai vēl vajadzēšot apsvērt visus "par" un "pret", vai viņam piedalīties pašvaldību vēlēšanās. Kā vienu no problēmām Kaimiņš tad minēja to, ka ievēlēšanas gadījumā Ventspils domē viņš varētu zaudēt Saeimas deputāta mandātu.

Kopš tā laika par savu iespējamo kandidēšanu Ventspilī Kaimiņš ir izvēlējies klusēt, un šā gada februārī oficiāli no amata atstādinātais Ventspils domes priekšsēdētājs Lembergs pat sev raksturīgajā manierē par Kaimiņa plāniem izteicās diezgan izsmējīgi.

"Es gan ar skumjām sāku dzirdēt, ka Kaimiņš ir nobijies no manis un no Ventspils un netaisās startēt pašvaldību vēlēšanās. Tā es sapratu no informatīvās telpas. Kaimiņ, nemūc prom! Apsolīji - tad esi tik laipns, lūdzu, startē Ventspilī pašvaldību vēlēšanās! Tā lieta neiet cauri. Es kategoriski uzdodu startēt Ventspilī vēlēšanās," paziņoja Lembergs.

LASIET ARĪ: Brēka ap video sēriju, kurā Artuss Kaimiņš filmē kailu savu draudzeni un sevi

Jaunākie Artusa Kaimiņa 'kopotie ieraksti'. Ar vājiem nerviem neskatīties

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

ikšķile 29.04.2017 22:55
nu riktīgs upacieris kvadratelī
0 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV