Bukmeikeri izgāžas kā vecas sētas! Nevis Itālija, bet Portugāle pieceļ Eiropu kājās

Salvadors Sobrals ir piecēlis kājās Eiropu! It's Portuglal - Eurovision Song contest winner Salvador Sobral!
Publicēts: 14.05.2017, Komentāri: 0
Uzvarētāji Portugāle!

Ukrainas galvaspilsētā Kijevā 2017.gada 13.maijā notikušajā Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā uzvarēja Portugāle, kurai uzvaru nodrošināja solists Salvadors Sobrals ar dziesmu Amar Pelos Dois, kura kopumā ieguva 758 punktus.

Otro vietu ar 615 punktiem ieguva Bulgārijas dziedātājs Kristians Kostovs ar dziesmu Beautiful Mess, bet trešā vieta un 374 punkti artistiskajai Moldovas grupai Sunstroke Project ar dziesmu Hey, Mamma!.

Šogad par Eirovīzijas absolūtu ažiotāžu un favorītu bija kļuvusi Itālija, un bukmeikeri ar augstu koeficientu lepni dižojās, ka itālis Frančesko Gabani piecels kājās Eiropu un būs absolūts uzvarētājs. Bukmeikeri atkal izgāzušies.



Uzziņai:

Latvijas pārstāvji Agnese Rakovska un grupa Triana Park par pārsteigumu daudziem neiekļuva Eirovīzijas konkursa finālā, neraugoties, ka totalizatoru grandi bukmeikeri solīja Latvijas apvienībai stabilu finālā iekļūšanu. Tāpat finālā nespēja iekļūt arī Igaunijas un Lietuvas pārstāvji.

No pirmā pusfināla finālā iekļuva: Zviedrija,Portugāle, Polija, Armēnija, Moldova, Azerbaidžāna, Grieķija, Austrālija, Kipra, kā arī Beļģija.

Bet otrajā pusfinālā finālistiem pievienojās Bulgārija, Baltkrievija, Horvātija, Ungārija, Dānija, Izraēla, Rumānija, Norvēģija, Nīderlande un Austrija.

Protams, finālā startēja «Eirovīzijas lielais piecinieks» – Vācija, Francija, Lielbritānija, Spānija, Itālija, kā arī konkursa organizētāji - Ukraina.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV