Ušakovs par 200 TK nodokļu maksātāju naudas 'uzaicinājis' par narkomāniju aizturētu mūziķi

Publicēts: 19.05.2017, Komentāri: 1
Maskavā par marihuānas glabāšanu aiztur «Bi-2» solistu. Vai Lucavsalā notiks 200 tūkstošu vērtais koncerts?

Maskavas tiesa ceturtdien piespiedusi 3000 rubļu (46 eiro) naudas sodu rokgrupas «Bi-2» solistam Jegoram Bortņikam, kurš trešdien stadionā «Otkritije Arena» pirms futbola klubu «Spartak» un «Terek» spēles tika aizturēts ar marihuānu.

Maskavas Tušinas rajona tiesa Bortņiku notiesājusi par skatītāja uzvedības noteikumu pārkāpšanu oficiālu sporta pasākumu laikā, par ko paredzēts naudas sods no 3000 līdz 10 000 rubļu (46 līdz 155 eiro) vai sabiedriskie darbi līdz 160 stundām.

Uzziņai:

«Veicot sabiedriskās kārtības nodrošināšanas pasākumus futbolmača «Spartak» - «Terek» laikā, aizdomās par tādu vielu glabāšanu, kas ir izslēgtas no civilās apgrozības, aizturēts pilsonis,» paziņoja Iekšlietu ministrijas Maskavas Galvenā pārvalde. Par šo faktu uzsākta izmeklēšanas pārbaude.


Aizturēts rokgrupas «Bi-2» solists Jegors Bortņiks, kurš ir pazīstams ar skatuves vārdu Ļova Bi-2, ziņu aģentūrai TASS pastāstīja informēts avots.

Atbilstoši provizoriskajai informācijai, pie mūziķa atrasta marihuānas paciņa, piebilda avots. Bortņiks var tikt saukt pie administratīvās atbildības.

«Runa ir par Krievijas administratīvo pārkāpumu kodeksa pantu «Nelikumīga narkotisko vielu aprite«. Šis pants paredz sodu - administratīvo naudas sodu 4000 līdz 5000 rubļu (63 līdz 79 eiro) apjomā vai administratīvo arestu uz laiku līdz 15 diennaktīm,» sacīja ziņu aģentūras sarunbiedrs.

Kā ziņots, Lucavsalā 27.maijā paredzēts «Bi-2» koncerts, kas apmeklētājiem būšot bezmaksas.

Rīgas domē aģentūrai LETA pastāstīja, ka par koncerta rīkošanu ir atbildīgs nodibinājums «Rīgas Tūrisma attīstības birojs». Grupas koncerts nodibinājumam izmaksās 203 538 eiro.

Nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK (VL-TB/LNNK) Rīgas domes frakcija lūgusi domes vadībai skaidrojumu par «Bi-2» bezmaksas koncerta organizēšanas finansiālajiem avotiem.

Partijas pārstāvji norāda, ka koncertu rīko nodibinājums «Rīgas Tūrisma attīstības birojs», kura 70% pieder Rīgas domei un kuram dome katru gadu piešķir «apjomīgas dotācijas» no pašvaldības budžeta dažādu pasākumu rīkošanai.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

sde 23.05.2017 04:57
veletaju balsis jaavaac...
0 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV