VĀJPRĀTS! Policists noskatās, kā sit cilvēku un atstāj to guļam uz braucamās daļas

Policijā uzsāktas lietvedības un pārbaude par Bauskas policista bezdarbību.
Publicēts: 28.05.2017, Komentāri: 4
Cilvēkus sociālajās vietnēs satraucis video, kurā redzams konflikts pie kādas spēļu zāles Bauskā. Tajā redzams, kā policists ved kādu vīrieti, kad klāt pieskrien divi citi cilvēki un policista vestajam iesit. Cietušais nokrīt un paliek guļam uz asfalta, bet policists iekāpj dienesta auto. Valsts policija par notikušo ir sākusi pārbaudi, lai izvērtētu gan konflikta iemeslus, gan policistu rīcību.

Policijā uzsāktas lietvedības un pārbaude


Valsts policija (VP) sociālajos tīklos paziņojusi, ka, saistībā ar sestdienas, 27. maija incidentu,  ir uzsāktas divas lietvedības un pārbaude.

“Internetā šodien publicēts video, kurā redzama daļa no konflikta situācijas šorīt pie kādas spēļu zāles Bauskā. Par notikušo konfliktu patlaban Valsts policijā uzsāktas divas lietvedības – viena par konfliktu spēļu zālē un otra par konfliktu, kas no jauna izcēlās stāvlaukumā iepretim spēļu zālei (daļa no kura redzama video).

Vienlaikus uzsākta arī pārbaude, kuras laikā tiks vērtēta policistu profesionālā darbība un attieksme notikuma vietā, informē VP. Lai fiksētu visu notikušā attīstības gaidu un gūtu pilnu informāciju par notikušo, šobrīd visi iesaistītie policisti un konflikta dalībnieki sniedz paskaidrojumus, kā arī tiek izņemti video, kurā redzams viss konflikts un tā attīstība,” teikts VP Facebook paziņojumā.
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Petka 03.08.2017 22:49
Kaada Valdiiba-taadi pölicisti-noraut pagonus un iesmeereet purnaa.Kur taadi urodi var straadaat,gan jau pats aptaisijaas no baileem-meesls.
0 0 atbildēt
...... 29.05.2017 14:01
Viens teikums...Bauskas policija....tur daudz ko vajadzētu pārbaudīt...
0 0 atbildēt
bauskinieks 29.05.2017 13:22
sito musuru zinam driz vins ari raustisies agonija aiz stura
0 0 atbildēt
pilsone 29.05.2017 13:05
Pat noziedznieks vispirms ir cilvēks un tikai tad noziedznieks.Šis ir atkal viens no piemēriem:nav kur strādāt nāc uz policiju tas nekas,ka pats ne ar ko neatšķiries no noziedznieka.
0 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV