Liepājā pazudušā zēna Ivana māte ir dzērāja un mazuli situsi

Joprojām, 2017.gada 4.jūjija rītā, lūdzam ikvienu brīvprātīgo, kuram ir iespēja, iesaistīties pazudušā puisēna meklēšanā.
Publicēts: 04.07.2017, Komentāri: 5
Liepājā pazudušā piecus gadus vecā Ivana Berladina ģimenes kaimiņiene Kristīne Smirnova LTV dienas ziņām atklāj, ka zēna māte bieži dzer, un nesen ir uzsitusi savai atvasei zilu aci. Valsts policijas Kurzemes reģionālās pārvaldes Liepājas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks Uģis Āva šo informāciju gan sauc par otršķirīgu.

"Šo informāciju mēs pārbaudīsim, pēc tam, kad bērns būs atrasts," LTV ziņām saka Liepājas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks Uģis Āva. "Dotajā brīdī šī informācija mums ir otršķirīga."

LNT ziņām izdevies noskaidrot no Kriminālpolicijas pārstāvjiem, ka zēns jau ilgāku laiku ir pieradis dzīvot uz ielas.

LTV Ziņu dienesta sižets:

Zēna ģimene kopš maija beigām bijusi vietējā Sociālā dienesta redzeslokā, informējusi dienesta sabiedrisko attiecību speciāliste Gunta Jākobsone.

"Mēs negrasāmies padoties," - tā par Liepājā pazudušā piecus gadus vecā Ivana meklēšanu izsakās brīvprātīgie. Visu dienu tūkstošiem iedzīvotāji, policisti, armijas kareivji un zemessargi pārmeklējuši visus pilsētas mikrorajonus.

"Lūgums visiem, kuriem tas mājās ir iespējams, izdrukāt šo attēlu ar zēna pazīmēm un izvietot pie savas mājas durvīm, pieturvietās un tuvākajā apkaimē!" - lūdz Valsts policija.

TEKSTA TIEŠRAIDE PAR MEKLĒŠANAS DARBIEM UN BRĪVPRĀTĪGO IESAISTI

Ivans Berladins

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

ASĀ NĀTRE 07.07.2017 13:25
Skaisti - pat policija zina, ka puika bieži nakšņojis uz ielas, bet nav painteresējušies - KĀPĒC? Nu nezinu, vai normālos dzīves apstākļos bērns bēgs no mājām. Vēl piedevām tik maziņš. Kaimiņi zina, ka māte dzer, sit puiku.... Bet kāpēc par to nezin SOCIĀLAIS DIENESTS?
2 0 atbildēt
sandra 04.07.2017 13:04
Tapec ka tadu nau ir meligi.bezkaunigi cilveki.
0 0 atbildēt
Marianna Bērziņa 04.07.2017 10:59
Lai Dieviņš dod ,ka atrastu,šo mazo puisīti.Lai meklētājiem veicas.
1 0 atbildēt
Sanita Strazda 04.07.2017 10:42
Vacijaa, tam sen jau butu ietosinata kriminallieta, un kaa pirmais butu izkratiti vecaku dzivesvietas, nodarbinati pazinas un Radi. Paraleli berna intensivai meklesanai ar suniem utt... ( pec pieredzes stastu!!)
2 0 atbildēt
Ija Saulite 04.07.2017 08:05
Un,ko tagad teiks Lielie Latvijas ekstrasensi? Ko viņi te klusē? (eh) .
2 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV