Populārā Krievijas estrādes zvaigzne Jolka Dzintaru koncertzālē 12.jūlijā

Dzintaru koncertzālē 12. jūlijā notiks apburošās poproka dziedātājas Jolkas koncerts.
Publicēts: 07.07.2017, Komentāri: 4

Dzintaru koncertzālē 12. jūlijā notiks apburošās poproka dziedātājas Jolkas koncerts. Jūrmalā dziedātāja savus cienītājus iepriecinās ar jaunām dziesmām, kā arī ar jau zināmiem un iemīļotiem hitiem.

Viena no Eirāzijā populārākajām Krievijas estrādes zvaigznēm Jolka Latvijā viesojas reti, un arī šeit biļetes uz viņas koncertiem tiek izpirktas ļoti strauji. Jolkas dziesmas vienmēr ir kā tiešs trāpījums mērķī – teicami izstrādāti muzikālie motīvi līdz ar vienmēr aktuāliem tekstiem un neizmērojamo mākslinieces harizmu ir kā atslēga uz klausītāju sirdīm.

Jolkas daiļradi nu jau var uztvert kā poproku, lai gan Krievijas estrādē viņa kļuva populāra kā absolūti alternatīva dziedātāja. Tomēr, tā kā Jolkas vokālam piemīt plašs diapazons, savos koncertos māksliniece bieži izpilda arī soulmūziku, regeju un ritma blūzu, šādi piesaistot patiesi plašu auditoriju. Talantīgāmāksliniece ir izdevusi piecus studijas albumus, ir sniegusi neskaitāmus koncertus, saņēmusi daudz apbalvojumu, tostarp Krievijā galveno mūzikas balvu „Zelta gramofons” un Gada dziedātājas titulu, tomēr viens no galvenajiem Jolkas panākumiem ir publikas mīlestība, jo klausītāji pavisam droši zina – kur ir Jolka, tur „..vēl nedaudz, un būs Provansa...”

12. jūlijā Dzintaru koncertzālē Jolka dziedās ne tikai visu iemīļotās kompozīcijas un jaunās dziesmas, bet arī dalīsies savā pieredzē un sapņos. Dziedātāja ir pārliecināta – „mūzika var padarīt pasauli gaišāku, bet, ja dzied no sirds, dziesma var modināt arī lielas laimes sajūtu.”

Biļetes – Biļešu servisa kasēs un spiežot šeit

Organizators: koncertaģentūra 75 EVENTS.

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Džī 07.07.2017 07:51
Biļetes samērā dārgas gan uz šo konci.
1 0 atbildēt
Iveta > Džī 07.07.2017 14:23
Mēs pirkām pa 20 eur.
0 0 atbildēt
Maija 07.07.2017 07:28
Dziesma Vpusti muziku viņai ir sanākusi ģeniāla!
1 0 atbildēt
Frics > Maija 07.07.2017 07:50
Skatos to videoklipu un preicājos, cik smuka un talantīga meiča
1 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV