Auders esot atrasts pakāries

In Memoriam.
Publicēts: 23.07.2017, Komentāri: 3
Par mikroķirurga, bijušā veselības ministra, grāmatu autora Āra Audera pāragro aiziešanu mūžībā 55 gadu vecumā izskan dažādas versijas, vēsta Brīvdienu žurnāls Vakara Ziņas.

Katrā no tām sava daļa patiesības. Vistuvākie cilvēki norāda, ka tā nav bijusi pašnāvība un Āris mūžīgā miegā aizmidzis sirds problēmu dēļ, savukārt bijušie kolēģi pārliecināti, ka Auders tomēr pats izvēlējies aiziet no šīs dzīves, jo bija tik daudz zaudējis.


Āris Auders beidzamā gada laikā ļoti izmainījies, un daudzi līdzcilvēki pat vairs nepazinuši iepriekš rosīgo, uzņēmīgo. Viņš izskatījās dziļi nelaimīgs un bija pamatīgi sakrities.

Tobrīd, kad pārstāja pukstēt Āra Audera sirds, neviena nebija līdzās. Viņš atrasts savā mājā sēžam pie TV ekrāna. Savukārt citi avoti vēsta, ka bijušais ministrs un mediķis padarījis sev galu, uzliekot kaklā cilpu. Tieši tādēļ arī, no Rīgas Krematorijas Lielās zāles izvadot pēdējā gaitā Āri Auderu, šķirsts netika atvērts.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā Vakara Ziņas.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Sigurds Graudiņš 28.07.2017 02:20
KARMA ...
1 0 atbildēt
S. Oliņa 26.07.2017 13:48
Nupat jau stipri pār daudz... Jums (ziņotājiem)paliek vieglāk, ik dienu muļļājot šo ziņu? Kāda atšķirība, kā un kāpēc cilvēks atstājis šo pasauli (pakāries, vai nošāvies un pēc tam pakāries!). Saprotams ir viens - Viņam bija ļoti slikti, tik slikti, ka negribēja vairs nevienu redzēt.Ļaujiet mieru vismaz viņa dvēselei!
2 1 atbildēt
FREIJS 25.07.2017 08:01
GAN JAU KADAM PAMAISIJA UN VIENKARSI UZTAISIJA IT KA PASNAVIBU PILNA SAIMA AR FASISTIEM
0 2 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV