Pūkaiņi, ķepaiņi un citi mīļumi aicina uz izstādi Ķīpsalā ZooExpo 2017

Jau 30. septembrī un 1. oktobrī Ķīpsalā notiks iemīļotā mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde “ZooExpo 2017”, kur būs dižciltīgi suņi un kaķi, mīlīgi garauši, draiskas kaziņas, poniji un daudz citu mīļdzīvnieku, kā arī aizraujoši šovi un atraktīvas šķirņu demonstrācijas.
Publicēts: 19.09.2017, Komentāri: 0

Jau 30. septembrī un 1. oktobrī Ķīpsalā notiks iemīļotā mājdzīvnieku un zooindustrijas izstāde “ZooExpo 2017”, kur būs dižciltīgi suņi un kaķi, mīlīgi garauši, draiskas kaziņas, poniji un daudz citu mīļdzīvnieku, kā arī aizraujoši šovi un atraktīvas šķirņu demonstrācijas. Daudz prieka garantēts!

Ģimenes un visi, kas mīl dzīvniekus, ir aicināti apmeklēt starptautiskās suņu un kaķu izstādes, vērot mīluļu vērtēšanu ringos, priecāties par atraktīvām, izzinošām šķirņu demonstrācijām un šoviem, aplūkot lauku sētas iemītniekus un citus mazos mīļdzīvnieciņus, izdevīgi iepirkties plašajā zooindustrijas preču un pakalpojumu ekspozīcijā, saņemt speciālistu konsultācijas un vienkārši jauki pavadīt laiku! Vēl – bērnu priekam piepūšamās atrakcijas bez papildu maksas!

Kurš būs “Rīgas uzvarētājs”?

Divas dienas starptautiskajās suņu sacensībāspar titulu „Rīgas uzvarētājs” sacentīsies vairāk nekā 1700 suņu no Latvijas un ārzemēm, kas pārstāvēs 226 suņu šķirnes. Vissīvākā cīņa gaidāma starp Stafordšīras bulterjeriem, basendži, šeltijiem un Austrālijas aitusuņiem, kas Ķīpsalā būs pārstāvēti viskuplāk. Līdzās šiem četrkājainajiem draugiem būs arī tādi retumi kā Urugvajas mastifs, krāsainais zīda sunītis un Amerikas kailais terjers. To, kurš būs visskaistākais suns un iegūs galveno uzvarētāja kausu, noskaidros 1. oktobrī plkst. 17.00.

Suņi ne tikai piedalīsies sacensībās, bet arī rādīs savas prasmes. Līdzās suņu skaistuma konkursiem abās izstādes dienās varēs vērot ņipro un amizanto Velsas pembrokkorgiju trikus, iespaidīgus suņu sporta disciplīnu paklausības un adžiliti demonstrējumus, “Birma pets”rudens / ziemas suņu modes skati, Rīgas Cirka studijas studijas uzstāšanos, kā arī atraktīvas labradoru un dekoratīvo suņu šķirņu demonstrācijas. Tāpat šovu laukumā varēs skatīties kanisterapijas un “Jauns māca jaunu” – kā suņu apmācībā iesaistījušies jaunieši – paraugdemonstrējumus. Būs arī tikšanās arsuņiem – bezvēsts pazudušo meklētājiem. Vairāk par pasākumu programmu: www.bt1.lv/zooexpo/index.php

Dižciltīgie murrātāji

Starptautiskajā kaķu izstādē divās dienās apmeklētāji varēs apskatīt aptuveni 400 lielus un mazus, pūkainus un bezspalvainus dižciltīgos mīluļus, kuri pārstāvēs 26 šķirnes. Īpaši kuplā skaitā Ķīpsalā būs sastopama viena no lielākajām kaķu šķirnēm – Menas jenotveidīgie, Skotu un Hailendas nokareno ausu kaķi ar piemīlīgi ieliektām austiņām un izteiksmīgām acīm, īso, amizanto astu īpašnieki – Kuriļu bobteili un citi. Interesenti varēs vērot kaķu ekspertīzi un ieklausīties ekspertu stāstījumā gan par šķirnēm, gan par katru kaķi. Tāpat aizraujošas un arī izzinošas būs Persijas kaķu, eksotu, meža kaķu un īsspalvaino skotu stāvausu kaķu specializētās izstādes.

Pīlēns Tims un citi lauku sētas iemītnieki

Mazi un lieli apmeklētāji gūs prieku arī “Trušu pilsētiņas” lauku sētā, kur tos sagaidīs pīlēns Tims ar māsiņām un brālīšiem, vistiņas Klukstītes kuplā ģimene, nebēdnīgas kaziņas, zosis un tītari. Turpat sastapsiet arī kuplu garaušu saimi, starp kuriem īpaši pamanāmi būs angļu auntruši ar tik garām ausīm, kas stiepjas pat pa zemi!Netālu pa vannu plunčāsies arī divas nutriju meitenes, kurām ir ļoti dzelteni zobi, jo viņas nu nemaz “nedraudzējas” ar zobusuku.

Netālu aplokā ganīsies bērnu iemīļotie poniji, ar kuriem varēs arī izjāt, būs gan Kalvenes “Trušu muižas” pūkainie garauši, gan Latvijas šķirnes trušu audzētāju asociācijas dižciltīgie. Un tas nebūt nav viss – izstādē varēs aplūkot kāmjus, žurciņas, degu, nutrijas, papagailīšus, kanārijputniņus, mājas seskus un vēl citus!

Palutini savu mīluli!

Līdzās ķepaiņiem un astaiņiem Ķīpsalā būs arī plaša zooindustrijas preču un pakalpojumu ekspozīcija. Apmeklētāji par pievilcīgām cenām varēs iegādāties dažādu dzīvnieku barību, gardumiņus mīlulim, vitamīnus, dzīvnieku kopšanas komplektus, būrīšus, dažnedažādus aksesuārus un rotaļlietas, ko piedāvās vairāk nekā 50 uzņēmumu. Tāpat ikviens interesents izstādē varēs saņemt profesionāļu padomus dzīvnieku barības izvēlē un ieteikumus mīluļa veselības uzlabošanai.

Ja meklē četrkājaino draugu

Ja vēl tikai esi sava četrkājainā drauga meklējumos, izstāde būs lieliska vieta, kur iepazīt suņu un kaķu šķirņu daudzveidību un aprunāties ar pieredzējušiem speciālistiem! Kucēnu un kaķēnu tirdzniecība izstādē nav atļauta, bet ikviens varēs aprunāties ar dažādu šķirņu speciālistiem, lai saņemtu atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem un varbūt jau aizrunātu savu nākamo četrkājaino draugu.

Bērnu priekam bez papildu maksas darbosies piepūšamās atrakcijas!

Izstādi „ZooExpo” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Kinoloģisko federāciju un Latvijas felinoloģijas asociāciju „Felimurs”. Suņu un kaķu izstāžu sponsors – "ROYAL CANIN".Vairāk: www.bt1.lv/zooexpo un facebook.com/petekspo.lv

Norises vieta un laiks: Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā

30. septembrī no plkst. 10.00 līdz 18.00

1. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 18.00

Ņem vērā!
Ja vēlies apmeklēt izstādi kopā ar savu suni, kas nepiedalās izstādē, pirms biļešu iegādes pie Izstāžu centra 11. vārtiem būs jāuzrāda suņa veterinārā apliecība, kā arī jāiziet veterinārā kontrole.

Biļetes jau pārdošanā:https://zooexpo2016.ticketforevent.com/lv/

Biļešu cenas:

Bērniem līdz 4 gadu vecumam ieeja bez maksas! 
Bērniem no 5 līdz 18 gadiem – 3,00 EUR
Pensionāriem, studentiem, invalīdiem – 4,00 EUR
Pieaugušajiem – 5,50 EUR


Īpaši draudzīgs piedāvājums ģimenēm – Ģimenes biļete – 13,00 EUR
(2 pieaugušie + 2 bērni vai 1 pieaugušais + 3 bērni)
vairāk bērnu – 1,50 EUR par katru bērnu
Bērniem visas atrakcijas (telpās) BEZ MAKSAS!

Autostāvvieta – 4,00 EUR

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV