Kalnozola naids pret sievietēm. Nežēlastībā šoreiz kritusi grūtniece Čakša

'Doprigalsja'! Par ļaunumu pret sievietēm deputātu Kalnozolu beidzot izmet no paša partijas.
Publicēts: 13.10.2017, Komentāri: 7
Latvijas Zaļās partijas (LZP) valde šodien nolēma apturēt Saeimas deputāta Valda Kalnozola (LZP/ZZS) darbību politiskajā spēkā, ņemot vērā viņa neētisko uzvedību pret veselības ministri Andu Čakšu, pavēstīja LZP valdes priekšsēdētājs Edgars Tavars. Līdz ar to Kalnozols pašlaik vairs nav LZP biedrs. Nākotnē tiks rīkota vēl viena partijas valdes sēde, kurā tiks uzklausīts pats deputāts. Šajā sēdē valdei būs tiesības lemt gan par biedra statusa atjaunošanu Kalnozolam, gan arī par viņa pilnīgu izslēgšanu no partijas, skaidroja Tavars.

Pats Kalnozols aģentūra LETA sacīja, ka neizprot, kāpēc viņa «rūpes par Čakšas gaidāmo bērnu» tiek pārvērstas par intrigām. Politiķis pauž nožēlu, ka tā vietā, lai politiskais spēks kopīgi iedzīvotāju interesēs sakārtotu veselības aizsardzības jomu, notiek nodarbošanās ar nevajadzīgu iekšpartejisko konkurenci.


Deputāts norādīja, ka vairāku gadu garumā jau kārtējo reizi ierosināts izslēgt viņu no LZP, tāpēc, ka Kalnozols aktīvi iestājoties par Latvijas un tās iedzīvotāju interesēm. «Aicinu savu kolēģus deputātus no Zaļās partijas - labāk sakārtosim kopīgi savu dzimto zemi un netērēsim enerģiju savstarpējo attiecību kārtošanā. Sacentīsimies, kurš vairāk var izdarīt Latvijas labā, nevis kuram labāk padodas aizkulišu un intrigu spēles,» pauž politiķis.

Kā ziņots, LZP Saeimas deputāti aicināja no politiskā spēka rindām izslēgt Kalnozolu par viņa neētisko uzvedību pret veselības ministri Andu Čakšu, aģentūrai LETA pavēstīja deputāts Jānis Trupovnieks (LZP/ZZS).

Šādi rīkoties nolemts saistībā ar Kalnozola izteikumiem frakcijas sēdē attiecībā pret Čakšu, kas saskaņā ar kolēģu atstāstīto bija personīgi aizskaroši, skaidroja politiķis.

Kalnozola izteikumi bijuši saistīti ar Čakšas bērna gaidībām. Trupovnieks norādīja, ka šis gadījums «visam pielika punktu», ņemot vērā Kalnozola izteikumus citās reizēs, kas bijuši aizskaroši.

Ar aicinājumu par Kalnozola izslēgšanu LZP valdē bija vērsušies deputāti Trupovnieks, Ingmārs Līdaka, Kārlis Seržants, Juris Vectirāns, Artis Rasmanis un Askolds Kļaviņš. LZP deputāti Saeimā strādā Zaļo un zemnieku savienības frakcijā.

LASIET VĒL:

Ar zemisku šovu, sieviešu pazemošanu Valdis Kalnozols pats iznīcinājis savu politiķa karjeru

Skaistā PLAYBOY modele Katrīna Kalnozola cietusi negadījumā uz Salu tilta - FOTO

Seksīgā erotiskā modele Kalnozola kļuvusi par dizaineri - FOTO

Video no 14.-tās minūtes

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

pa vakariem 16.10.2017 02:25
pašreizējās sievas laikā visiem zvanās un prasa, kur ir iepriekšejās sievas un kā tās iespējams satikt
2 0 atbildēt
Juris 16.10.2017 02:13
Domāju, ka izmeta, tāpēc, ka TV24 (raidījums kur 3-jautā+ žurnālists sēž un diskutē) - atklāti pastāstīji, ka nemaksāji nodokļus.
Visi tā ir darījuši! Bet nāk vēlēsanas. Nedrīkst taisnību teikt -ir jāsāk melot!
1 0 atbildēt
tugo 16.10.2017 02:12
deputatam pie psihiatra jaaiziet
0 1 atbildēt
elis 16.10.2017 02:10
cik stulbs var but daudzbernu tevs
1 0 atbildēt
Bruno Romāns 16.10.2017 02:07
Zini,Valdiņ...par savām partijām jums nebūtu jāsatraucas ZZS elektorāts ir apolitiski lauku pensionāri kas uzķērušies uz partijas nosaukuma. Ja manam tēvam gadās kādreiz iet balsot,tad,laucinieks būdams,viņš protams nobalso par ZZS. Tā pati dziesma ir ar nacionāļiem,jo maz mums to ģimeņu kam boļševiki nebūtu kādus sūdus savārījuši. Reitings strauji kāps tam politiķim,kurš sabiedriskajā transportā savu vietu večiņai piedāvās,jebšu līdz pensijai desmitnieku aizdos,bet ko es te murgoju,jeb pārfrāzējot visu laiku *dižāko tautu vadoni*-Tas nevar būt,tāpēc ka tas nevar būt nekad!
P.S. ...bet Londonas ex mērs Boris Džonsons,esot rullējis uz šanci ar ričuku :P
2 0 atbildēt
! 16.10.2017 01:54
ņirdza par meičam, nākamā sasaukumā pašu izņirgs
1 0 atbildēt
Aija 16.10.2017 01:53
Virietis, kas neciena sievietes un pazemo, ir drausmīgs
1 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV