Augstāko izglītību neieguvušais Mārtiņš Ķibilds dēla augstskolu nodēvē par mēslu

Publicēts: 21.11.2017, Komentāri: 1
Savulaik Latvijā populārā šova «Gribi būt miljonārs?» vadītājs Mārtiņš Ķibilds intervijā ar Latvijas Radio pastāstīja, ka pamatīgi vīlās augstskolā, kurā mācījās viņa vecākais dēls.

Ķibilds atklāja, ka dēls pēc vidusskolas beigšanas iestājās kādā pazīstamā augstākās izglītības iestādē, bet mācības nolēma neturpināt. ««Apostītā» bija patiešām mēsls, diemžēl. Lai gan skaļš vārds, bet nevarēja nodrošināt to, ko bija solījuši,» Kristīnei Komarovskai radio Pieci.lv raidījumā Portrets paziņoja TV seja.



Tāpat Ķibilds pauda viedokli, ka, viņaprāt, izglītības iegūšanai nav jābūt galvenajam mērķim dzīvē – viņš uzskata, ka vissvarīgākais ir vienkārši būt noderīgam: «Teiksim, ja tu neej to izglītības meklējumu ceļu, tu vari iet darba meklējumu ceļu. Arī sākt darīt kaut ko, vēl nebūdams drošs, vai tas patiešām ir tavs aicinājums un vai tu to gribēsi darīt arī pēc 20 gadiem. Būt noderīgam – tikai tā tu vari sevi uztrenēt. Ne tikai profesionālo performanci, bet vienkārši savas domas trenēt kā pa dzīvi iet.»

Intervijā viņš neslēpa, ka var lepoties tikai ar vidusskolas diploma iegūšanu, un nožēlo to, ka pameta jurista izglītības apgūšanu tieši pirms bakalaura darba rakstīšanas, uzskatot, ka nekad nestrādās šajā profesijā.

Ķibilds ir Latvijas Televīzijas raidījuma «Adreses» idejas autors un pašlaik nodarbojas ar šīs pārraides veidošanu un vadīšanu.

Tikmēr tīmekļa lietotāji asi kritizē Ķibilda skarbos vārdus, norādot, ka pats augstāko izglītību tā arī nav ieguvis.

Avots: Apollo.tvnet.lv

LASIET VĒL: ĶIBILDAM divus gadus pēc kāzām - jaunas attiecības

Kāpēc Ķibildam palūdza aiziet no "miljonāra" vadīšanas?

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

uno 23.11.2017 21:07
šitais frukts vnm bijis lecīgs un neadekvāti ambiciozs
1 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV