Nāc un pabaro! Slavenības aicina palīdzēt patversmē nonākušajiem dzīvniekiem

No 21. novembra līdz 4. decembrim Rimi veikalos, sadarbībā ar Mars Inc., pasaulē iemīļotu dzīvnieku barības produktu ražotāju, norisināsies labdarības kampaņa Pērc, ziedo, pabaro!, kuras laikā ikviens Latvijas iedzīvotājs tiek aicināts ziedot 17 patversmēs mītošo dzīvnieku atbalstam.
Publicēts: 22.11.2017, Komentāri: 0

No 21. novembra līdz 4. decembrim Rimi veikalos, sadarbībā ar Mars Inc., pasaulē iemīļotu dzīvnieku barības produktu ražotāju, norisināsies labdarības kampaņa Pērc, ziedo, pabaro!, kuras laikā ikviens Latvijas iedzīvotājs tiek aicināts ziedot 17 patversmēs mītošo dzīvnieku atbalstam. Kampaņas norises laikā sabiedrībā zināmi dzīvnieku mīļi un aizstāvji – finansiste, TV personība Ilze Jurkāne, komiķis Edgars Bāliņš, mūziķis Justs Sirmais, žurnāliste Elita Veidemane un citi – aicina palīdzēt patversmes dzīvniekiem. To var izdarīt, iegādājoties jebkura zīmola dzīvnieku barību vai aksesuārus, un tos ziedojot turpat Rimi veikalā pie kasu zonas izvietotajās speciālajās akcijas kastēs.

"Ikvienam cilvēkam lielas krīzes vai nepatikšanu gadījumā ir iespēja lūgt līdzcilvēku – radu, draugu, kolēģu – palīdzību, taču mūsu četrkājainajiem mīluļiem – kaķiem un suņiem – šādas iespējas nav. Tas ir mūsu, sabiedrības, pienākums! Arī Antuans de Sent-Ekziperī grāmatā Mazais Princis atgādina, ka esam atbildīgi par tiem, ko pieradinām. Kampaņa Pērc, ziedo, pabaro! atgādina cilvēkiem, ka dzīvniekus bez aprūpes atstāt nedrīkst. Domāju, ka svarīgi cilvēkos aktivizēt līdzjūtības gēnu, kas ikdienas skrējienā bieži tiek notrulināts, jo domājam tikai par sevi. Situācijās, kad ir sarežģīti mainīt lietu kārtību, kad draud briesmas, tiek piedzīvots izsalkums vai slimības, zinām, ka vienatnē pasauli mainīt neizdosies. Taču arī, izdarot kādu mazu labu darbu, piemēram, ziedojot patversmē nonākušajiem dzīvniekiem, kaut par kripatiņu, tomēr kāds uz šīs pasaules kļūst laimīgāks. Un neapšaubāmi – arī paša ziedotāja garastāvoklis un pašsajūta uzlabojas,” ziedot dzīvniekiem aicina Rimi gardēde, finansiste un TV personība Ilze Jurkāne.

Ik dienu dzīvnieku patversmēs visā Latvijā nokļūst suņi un kaķi, kuri dažādu iemeslu dēļ ir palikuši bez saimniekiem – ir noklīduši, pamesti un dzīvo uz ielas, nesaņemot pienācīgu aprūpi. Dzīvnieku uzturēšanai atvēlētie līdzekļi patversmēs ir ierobežoti, bet patversmju iemītniekiem regulāri nepieciešama barība, smiltis, siksniņas, bļodas, rotaļlietas un citi produkti. Arī Rimi, atbalstot akciju, ziedos vienu tonnu privātās preču zīmes Nutribalance suņu un kaķu barību, lai pēc kampaņas beigām kopā ar pircēju ziedojumiem palīdzētu 17 dzīvnieku patversmēm visā Latvijā.

Labdarības kampaņas organizatori aicina ikvienu iesaistīties ne tikai ziedojot, bet arī kļūstot par kampaņas vēstnešiem. Proti, ziedošanas brīdī Rimi veikalā fotogrāfijā iemūžinot savu labo darbu un ievietojot to savos sociālajos tīklos ar mirkļbirku #percziedopabaro, akcijas partneris Mars Inc. ir apņēmies par katru šādu fotogrāfiju ziedot vienu 100g Whiskas mitro kaķu barības paciņu. Par šādiem vēstnešiem jau kļuvuši Latvijā pazīstami dzīvnieku mīļi un aizstāvji – mūziķis Justs Sirmais, žurnāliste Elita Veidemane, Rimi gardēde, finansiste un TV personība Ilze Jurkāne, komiķis Edgars Bāliņš un citas personības, kassavos sociālo tīklu kontos publicējuši foto ar #percziedopabaro, lai arī šādi iepriecinātu kādu no patversmē mītošajiem dzīvniekiem.

Labdarības akcijai var ziedot Rimi veikalos izvietotajās speciālajās ziedojumu kastēs visā Latvijā, izņemot Rīgā esošos Rimi Express veikalus Merķeļa, Grēcinieku un Brīvības ielā 49/53, kā arī MiniRimi Siguldā un Mini Rimi Rīgā, Bauskas ielā 120. Pēc akcijas noslēguma ziedojumi tiks nogādāti 17 dzīvnieku patversmēs visā Latvijā, atbalstot tajās mītošos dzīvniekus ar ikdienā nepieciešamām precēm.

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV