Ziemassvētku koncerts Ķīpsalas hallē! Elza Rozentāle, Jānis Strazdiņš un Andris Ērglis vairo mūsu prieku

Prieka nekad nevar būt par daudz, tādēļ dziedātāji Elza Rozentāle, Jānis Strazdiņš un Andris Ērglis Ziemassvētku gaidīšanas laikā ir iesaistījušies akcijā “Vairot prieku” un aicina to darīt arī citiem!
Publicēts: 20.12.2017, Komentāri: 0

Prieka nekad nevar būt par daudz, tādēļ dziedātāji Elza Rozentāle, Jānis Strazdiņš un Andris Ērglis Ziemassvētku gaidīšanas laikā ir iesaistījušies akcijā “Vairot prieku” un aicina to darīt arī citiem!

Elza Rozentāle apdāvina pirmo smaidīgo pretimnācēju

Pašceptas, smaržīgas piparkūkas un biļetes uz Rīgas Ziemassvētku koncertu, kurā pati arī uzstājas, dziedātāja Elza Rozentāle nolēma dāvāt pirmajam smaidīgajam pretimnācējam. Liels bija Elzas pārsteigums, ka arī satiktās pretimnācējas dāvāja “prieku”. Noskaties video!

Jānis Strazdiņš jubilejā sveic skolotāju

Pasaulslavenās zviedru vokālās grupas “The Real Group” dziedātājs Jānis Strazdiņš pārsteidza savu bijušo Rīgas Doma kora skolas solo dziedāšanas skolotāju Anitu Šalhu. Mūziķis skolotājai uzdāvināja grupas jauno albumu “Elements” un arī ielūgumus uz Rīgas Ziemassvētku koncertu, kurā pats dziedās. Skaties video!

Andris Ērglis pārsteidz jauno talantu

Dziedātājs, profesionāls sitaminstrumentu speciālists un skolotājs Andris Ērglis pamatīgu pārsteigumu sagādāja savam jaunajam amata brālim Eduardam Paulam Muzikantam no Emīla Dārziņa Mūzikas vidusskolas. Mūziķis jauno talantu ne vien aicināja uz koncertu Ķīpsalā, bet arī uzdāvināja iegravētas bungu vālītes un nodemonstrējadažus profesijas “knifiņus” uz bungām!

Jau 25. un 26. decembrī visi trīs mākslinieki Elza Rozentāle, Jānis Strazdiņš un Andris Ērglis dāvās Ziemassvētku prieku, dvēseliskumu un noslēpumu mūzikā ikvienam Rīgas Ziemassvētku koncerta klausītājam. Koncertu Ķīpsalā kuplinās arī Rīgas Doma meiteņu koris “Tiara”, vokālā grupa “Schola Cantorum Riga”, instrumentālā grupa un kamerorķestris. Diriģenti – Aira Birziņa un Rūdolfs Bērtiņš. Skaties video!

Vairo prieku arī tu! Seko akcijai “Facebook”, izmantojot mirkļbirku #vairotprieku

Koncertu sākums: 25. decembrī plkst. 17.00, 26. decembrī plkst. 14.00

Biļetes: “Biļešu paradīzes” kasēs visā Latvijā vai tīmekļa vietnē www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena: 12–30 EUR! Informācija par biļešu rezervēšanu, grupu atlaidēm un pieteikumiem pa tālr.: 67067500 vai e-pastu: [email protected]. Ieeja koncertā no 6 gadu vecuma. Pērkot „Ģimenes biļeti” (4 līdz 8 personām) – 10 % atlaide.

Vairāk: www.bt1.lv/ziemassvetki

Sekojiet mums: www.facebook.com/rigasziemassvetkukoncerts

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV