Izpētiet un salīdziniet Latvijas ātros kredītus vienuviet!

Publicēts: 22.02.2018, Komentāri: 12

Izpētiet un salīdziniet Latvijas ātros kredītus vienuviet

Šodien Latvijā pieejamo ātro kredītu piedāvājumā ir viegli apjukt, kā nekā – tos piedāvā vairāk kā 20 dažādi nebanku finanšu uzņēmumi. Ar ko sākt, ja esat nolēmuši pirmo vai atkārtoto reizi uzņemties patēriņa aizdevuma saistības, bet nevēlaties iekrist uzņēmumu izliktajos slazdos? Plašajā interneta tiešsaistes vidē ir iespējams atrast teju jebkuru nepieciešamo informāciju, kas palīdzētu ieviest noteiktību šajā jautājumā, bet kuram gan ir tik daudz laika, lai atrastu visuzticamāko informācijas avotu?

Vienmēr ir vērts uzticēties padomdevējam ar senu un labi pārbaudītu vēsturi, tāpēc iepazīstināsim ar vienu no šādiem palīgiem ātro kredītu piedāvājumu džungļos ar nu jau desmit gadu pieredzi – Compeuro salīdzināšanas portāls. Ja šobrīd jūsu dienas kārtībā ir jāatrisina jautājumi par ātrajiem patēriņa kredītiem, vai to, kā vislabāk apvienot jau šobrīd saistībās esošos trīs aizdevumus, tad jums ir sniegta brīnišķīga iespēja izpētīt un salīdzināt visus Latvijas ātros kredītus vienuviet: Compeuro.lv. Savos pirmsākumos Compeuro tiešsaistes vietne darbību uzsāka kā daudzpusējas informācijas sniedzējs tieši plašajos ātro kredītu piedāvājumos, šodien mājaslapa ir papildināta arī ar bloga sadaļu, kurā atrodama plašafinanšu informācija tiešilatviešu valodā, te atradīsiet rakstus gan par jaunākajiem patēriņa kredītiem Latvijā, gan arī padomiem naudas pārvaldīšanā un, piemēram, ģimenes budžeta sastādīšanā. Pati svarīgākā kredītu salīdzināšanas informācija būs pieejama arī krievu valodā, tiesa – saīsinātā versijā.

Mājaslapa sakārtota lietotājam ļoti parocīgās un informatīvās sadaļās, kurās atradīsiet sekojošo:

-ievadlapu ar populārākajiem kredītdevējiem un aizdevējiem Latvijā tobrīd aktuālajā gada mēnesī;

-gandrīz desmit dažādas sadaļas, kas veltītas smalkāk izdalītām tēmām par kredītu tipiem. Uzklikšķinot uz katru no šīm sadaļām uzzināsiet piedāvājumus ātrajiem kredītiem, kredītlīnijām, patēriņa kredītiem, dažādiem naudas aizdevumiem, auto kredītam, hipotēkai un līzingam. Šīs sadaļas piedāvā maksimāli detalizēti izpētīt un salīdzināt visus Latvijas ātros patēriņa kredītus kārotās preces vai pakalpojuma tūlītējai iegādei. Kad pētījuma beigās būsiet izvēlējušies sev un savai ģimenei visatbilstošāko aizdevuma tipu un pakalpojuma sniedzēju, tad Compeuro jūs automātiski novirzīs uz izvēlētā kredītdevēja mājaslapu, kurā iesniegt kredīta pieteikumu.

-sadaļu, kurā iepazīties ar Atsauksmēm – Sūdzībām par Latvijā pieejamajiem kredīta sniedzējiem – uzņēmumiem, kas piedāvā konkrēto pakalpojumu. Citu pieredzējuši kredītņēmēji šeit arī dalās ar savu pieredzi saistībās ar minēto kredītdevēju.

-sadaļu ar nosaukumu “Noderīgi padomi”, kura piedāvā visdažādāko finanšu padomu apkopojumus, piemēram, kā viedi un ienesīgi rīkoties ar īpašumā esošajiem naudas līdzekļiem un citiem finanšu aktīviem.

-bloga sadaļu, kurā vairākas reizes nedēļā Compeuro rakstnieku komanda publicē finanšu informāciju lasītājam viegli uztveramā formātā. Rakstu tēmās tiek aptverti gan finanšu padomi un aktualitātes, gan arī saprotama informācija par kompleksiem finanšu terminiem un aprēķiniem.

·sadaļa, kurā jautājumu un atbilžu formā izklāstītivisbiežāk uzdotie klientu vispārīgie jautājumi par kredītiem, saistībām, kuras plāno uzņemties un aizdevumu līgumos izmantoto finanšu terminoloģiju.

Pēdējā gada laikā kredītu konsolidēšana jeb kredītu apvienošana Latvijā ir kļuvusi par visai izplatītu praksi, jo palīdz visas kredītsaistības turēt zem viena kreditora. Tādā veidā ir arī vieglāk vienoties par izdevīgākajiem maksājuma termiņiem un apmēriem. Arī Compeuro.lv mājaslapas sadaļā zem Ātrajiem kredītiem ir pieejama sadaļa “Kredītu konsolidēšana”, kurā ikvienam interesentam ir iespēja iepazīties ar kredītdevējiem , kuri šādu pakalpojumu piedāvā, kā arī šī pakalpojuma detalizētu aprakstu.

Bet, ja labprātāk sekojat līdzi svaigākajām aktivitātēm plašsaziņas līdzekļos ar dažādu sociālo tīklu palīdzību, tad arī Compeuro būs atrodams kādā no septiņiem šobrīd populārākajiem sociālajiem tīkliem zem Compeuro profila – Instagram, Twitter , Facebook, Vimeo, Google+, Pinterest vai Youtube kanālā.

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

vitjka 06.03.2018 20:11
pa rko bazars??? nemāki atdot. ta neaiznemies!
1 0 atbildēt
v Latvii 06.03.2018 20:02
Procvetajuscij biznes posle krizisa 2008
1 0 atbildēt
palabošu > v Latvii 06.03.2018 20:12
pats pats ienesīgākais bizness LV kopš krīzes : ))
1 0 atbildēt
Aleksandrs Poika 04.03.2018 21:01
... ko tur pētīt...muļķis tikai ņem ....ja grib sev nepatikšanas...galvā var izrēķināt...paņem 1..atdod 10...
0 1 atbildēt
laurita 04.03.2018 20:57
Zinu vienu: aozņemties ir patīkami, bet atdot grūti!
0 1 atbildēt
iesaku 04.03.2018 18:49
tauta, izpētiet kas līgumā rakstīts ar sīkiem burtiņiem pašās beigās!
2 0 atbildēt
laiks 28.02.2018 19:48
es vnm njemu pie smscredit - tie nekrapjas un sikiem burtinjiem neko nešñàpj
2 0 atbildēt
patèrètàjs 28.02.2018 19:46
Izskatas ka atrie krediti ir izcili miljinari LV
3 0 atbildēt
asja 28.02.2018 13:03
Katorga tà ir tikai tiem, kas nespēj dzīvot sabalanseeti. Šī ir àrkàrtas palidziba uz īsu laiku
3 0 atbildēt
Ieva Mazvērsīte 27.02.2018 20:16
Savam ļaunākajam ienaidniekam es neieteiktu kredītos iegrābties,kur nu vēl draugiem!!! Kas tur ko salīdzināt?!Vai tad jums kāds rādīs īstos grāmatvedības papīrus???!!!
4 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Ziņas

Slavenību veselība

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV