Nopludināti Taizemē arestētās slavenību un miljardieru mednieces Nastjas Ribkas intīmie video

Skaistule Nastja Taizemē aizturēta kopā ar kādu latvieti. Šai rakstā arī tiešais links uz atklāti pikantajiem lēdijas video.
Publicēts: 04.03.2018, Komentāri: 5
Kad Krievijas korupcijas atmaskotājs Aleksejs Navaļnijs publicēja video par Krievijas vicepremjera Sergeja Prihodjko un oligarha Oļega Deripaskas kopīgo atpūtu uz jahtas, par slavenību vienā mirklī kļuva bijusī eskortaģentūras darbiniece Nastja Ribka. Apmēram divas nedēļas pēc skandalozā video publicēšanas Ribku, krievu seksa guru Aleksu Lesliju un vēl vairākus cilvēkus, tostarp arī kādu Latvijas pilsoni, Taizemē aizturēja par nesaskaņotu seksa treniņu un orģiju rīkošanu.

Portālam Paparaci.lv izdevies iegūt Nastjas Ribkas seksa treniņu un orģiju video. Kopā pavisam 10 filmiņas ar visatklātākajām pozām un tuvplāniem, pieaugušie lasītāji visus video var noskatīties ŠEIT .Nastjai ir 28 gadi. TV3 ziņu sižets par Nastjas Ribkas arestu no 23.minūtes:




Miljoniem skatījumu. Pēc šī Alekseja Navaļnija video Nastja Ribka no rīta pamodās slavena visā pasaulē...
 

LASIET ARĪ:
Izcilākā prostitūta 28 gadu vecumā. Kas ir Nastja Ribka un kā iespējams vienā rītā pamosties pasaulslavenai?

Uzziņai:


Описание: На́стя Ры́бка (настоящее имя — Анастаси́я Вашуке́вич; род. 27 февраля 1990, Бобруйск) — эскорт-модель и блогер, ставшая широко известной в феврале 2018 года после публикации расследования Фонда борьбы с коррупцией, основанного на её записях в Instagram и книге «Дневник по соблазнению миллиардера», где описывается встреча олигарха Олега Дерипаски и заместителя председателя правительства Российской Федерации Сергея Приходько во время совместного трёхдневного путешествия в Норвегии в августе 2016 года на яхте, принадлежащей Дерипаске. Последовавший вслед за этим скандал получил широкое освещение в мировых и российских СМИ.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Skolnieciņš no sidrabbirzs 29.01.2021 11:21
Mūsdienu Krievijā ir daudz nelikumību. Dieviete Temīda ar savu modro skatienu redz katru netaisnību, kas notiek Krievijas Federācijā. Alekseja Navaļnija aizturēšana ir pretlikumīga. Aleksejs Navaļnijs ir cilvēktiesību aizstāvis, kurš rūpējas par tautas interešu aizstāvēšanu. Aleksejs Navaļnijs ir krietns cilvēks. Pašlaik Krievijā notiek demokrātijas noriets. Diemžēl tagadējā Krievijā veidojas jauns totalitārais režīms – kapitālistiskā diktatūra. Demokrātija Krievijā ir uz nāves robežas. Šajā jaunajā un prettiesiskajā režīmā centrālo vietu ieņem partija ‘’Vienotā Krievija’’ ar Vladimira Putina kultu. Krievija ir ar dabas resursiem bagātākā valsts pasaulē, tomēr parastie Krievijas iedzīvotāji grimst nabadzībā un bezcerībā. Kopš 2021. gada 1. janvāra minimālā mēnešalga pirms nodokļu nomaksas ir 12 392 rubļi bruto. Taču no minimālās algas ir jānomaksā 13% liels fizisko personu ienākuma nodoklis jeb NDFL. Tas nozīmē, ka minimālā mēnešalga pēc nodokļu nomaksas būs vien 10 781 rublis. Pēc 29. janvāra valūtas kursa 10 781 rublis ir nieka 110,20 eiro. Vai ar 110 eiro un 20 centiem cilvēks var pabarot sevi un uzturēt ģimeni? Vai ar 110 eiro un 20 centiem cilvēks ir spējīgs būt par atbildīgu, sociāli un politiski aktīvu pilsoni? Aleksejs Navaļnijs iestājas par katra Krievijas iedzīvotāja likumīgajām tiesībām, kā arī par tautas labklājību un brīvību. Aleksejs Navaļnijs ir ass zobens Dievietes Temīdas stingrajā tvērienā, kurš sacirtīs n-tos gadus ilgušās nelikumības, netaisnības un noziegumus. Aleksejs Navaļnijs Dievietes Temīdas vārdā nesīs taisnību Krievijā. Kauliņi ir mesti. Lai visvarenā un visu redzošā Dieviete Temīda svētī Alekseju Navaļniju! Lai Dievi svētī Alekseju Navaļniju!
Ar mieru un saticību, Skolnieciņš no sidrabbirzs [Latvju Dievu dēls]
©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
Latvju Dievi mūžam viedi.
#Krievija #KrievijasFederācija #demokrātija #brīvība #pagāni #tiesiskums #Temīda #AleksejsNavaļnijs #BrīvībuNavaļnijam #Skolnieciņš #sidrabbirzs
2 0 atbildēt
gribu tos seksvideo 04.03.2018 21:02
Izcili patikama sieviete
1 0 atbildēt
Arnis 04.03.2018 19:49
Internetā ir pieejams video!
1 0 atbildēt
Drāzējs 04.03.2018 19:37
Pat no vaiga nepateiksi, ka priekameitene : ))
1 0 atbildēt
Sibemolmažorā 04.03.2018 19:33
Riktīg smuks sievišķis!
2 1 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV