Pēkšņi un mīklaini. Savās mājās mirusi atrasta VID vadītāja Ilze Cīrule

Iepriekš 53 gadus vecā Ilze Cīrule par veselības problēmām nesūdzējās. Taču ģimenes locekļi saka: viņa vienkārši nepamodās.
Publicēts: 10.03.2018, Komentāri: 7
Negaidīti 53 gadu vecumā mirusi Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektore Ilze Cīrule, aģentūrai LETA apstiprināja valsts pārvaldē. Cīrule VID vadīja kopš 2016. gada novembra.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece aģentūrai LETA apliecināja, ka Cīrule atrasta mirusi savā dzīvesvietā bez redzamām vardarbīgas nāves pazīmēm. Atbilstoši procedūrai nozīmēta tiesu medicīnas ekspertīze nāves cēloņa noteikšanai.


Iepriekš 53 gadus vecā Ilze Cīrule par veselības problēmām nesūdzējās. Taču ģimenes locekļi saka: viņa vienkārši nepamodās.

Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) negaidīto vēsti pārrunājis ar finanšu ministri Danu Reiznieci-Ozolu (ZZS), un viņi vienojušies, ka tiks nozīmēts VID vadītāja vietas izpildītājs, aģentūru LETA informēja premjera preses sekretārs Andrejs Vaivars.

Finanšu ministres pārstāvis Arno Pjatkins norādīja, ka vietas izpildītājs varētu tikt nozīmēts pirmdien, 12.martā, kad paredzēta finanšu ministres tikšanās ar VID vadību. Plānots, ka ministres un VID vadības sapulce sāksies plkst.9. Pēc sapulces ministre un VID vadība varētu sniegt komentārus medijiem.

Valdības vadītājs izsaka līdzjūtību Cīrules ģimenei, tuviniekiem un draugiem. Arī VID konsultante komunikāciju un sabiedrisko attiecību jautājumos Aļona Zandere visu VID darbinieku vārdā izteikusi visdziļāko līdzjūtību Cīrules tuviniekiem.

Līdzjūtību izteikusi arī finanšu ministre, norādot, ka no dzīves aizgājusī VID ģenerāldirektore Cīrule bijusi prasmīga, krietna un emocionāli stipra. Savā līdzjūtībā Finanšu ministrijas darbinieki paudž, ka Cīrules vadībā VID darbībā ir panāktas nozīmīgas pārmaiņas, kas apstiprina vadītājas prasmīgo un radošo skatījumu un pieeju darbam.

Arī Valsts prezidents Raimonds Vējonis izsaka visdziļāko līdzjūtību tuviniekiem, draugiem un kolēģiem, VID ģenerāldirektori Cīruli pāragri mūžībā aizvadot.

Paužot līdzjūtību Cīrules ģimenei, tuviniekiem, draugiem un kolēģiem, Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK) uzsver, ka augstu vērtē viņas darbu Latvijas valsts un iedzīvotāju labā.

"Cīrules vadības laikā darba devēju pārstāvji ir iesaistījušies VID konsultatīvās padomes darbā, kā arī aktīvi sadarbojās, sniedzot priekšlikumus VID darba efektivitātei, padarot to mērķtiecīgāku. LDDK atzinīgi vērtē gan kopīgo darbu, kas ieguldīts valsts pārvaldes un nodokļu reformas izstrādes laikā, gan arī Cīrules apņēmību mainīt pieeju, kādā kontrolējošā iestāde sadarbojas ar klientiem, parakstot sadarbības memorandu par Konsultē vispirms principa iedzīvināšanu," teikts LDDK paziņojumā.

Iepriekš Cīrule bija guvusi ilggadēju vadības pieredzi apdrošināšanas uzņēmumos Balta un Gjensidige Baltic, tostarp apdrošināšanas kompānijas Balta valdes locekļa amatā. Viņa ieguvusi maģistra grādu uzņēmumu un organizācijas vadīšanā.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Valdis fon Rabovs 14.03.2018 21:54
Interneta vidē runā, ka šamā esot noindēta, tāpat kā Maligins.
0 1 atbildēt
Ilga Krafte > Valdis fon Rabovs 14.03.2018 21:55
Fui, Valdi, aiziet jau arī tāpat ,vai nu tā vienmēr notiek ! Nevajag tā
0 0 atbildēt
Edgars Vanags 14.03.2018 21:53
Es dom., damu noindeja ..... Tik jauna un tik atri aizgaja.....kaut kas nav tirs.... Laikam parak ENERGGISKI kkerusies klat sakartossnaij....kadam tas nav paticis..... Kadm izravusi naudu no rikles araa.....samazinaja pelnnu kadam ..... tapec atmaksa !!!!
0 1 atbildēt
Māra Ērgle-Sorokina 11.03.2018 18:11
ko var muldet ka miklaini,....aizmiga un nepamodas,..to virs pat teica,...
1 1 atbildēt
aļļo garaž > Māra Ērgle-Sorokina 11.03.2018 18:13
aizej savā pohā līdz ledusskapim un tad izlasi rakstu vēlreiz - tur par ģimenes teikto ir rakstīts!
2 0 atbildēt
Smuidra 11.03.2018 17:17
tas viss izskatās dikti aizdomīgi
4 0 atbildēt
Sups > Smuidra 11.03.2018 18:11
vot vot, man ar liekas ka te kaut kas tīrs nav
2 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV