Pirmoreiz trīs hallēs! Kopā ar bērniem dodamies uz krāšņo izstādi 'Auto 2018'

Publicēts: 02.04.2018, Komentāri: 0

No 6. līdz 8. aprīlim Ķīpsalā notiks starptautiskā autoindustrijas izstāde “Auto 2018”, kurā šogad īpaši padomāts arī par mazajiem apmeklētājiem! Visās trīs izstādes dienās Bērnu izklaides zonā varēs satikt transformeru Kameni, apskatīt “Zvaigžņu karu” auto un izbraukt ar retro elektroautomobili. Un tas nav viss!

“Zvaigžņu karu” auto

Viens no spilgtākajiem Bērnu izklaides zonas apskates eksemplāriem būs kosmosa sāgas “Zvaigžņu kari” motīva spēkrats, kura noformējumā var ieraudzīt visus leģendārās filmas tēlus – Jodu,princesi Leju, Dārtu Veideru u. c. Šis “Zvaigžņu karu” auto ir izgatavots uz 90. gadu sportiskā japāņu automobiļa “Mitsubishi Eclipse” bāzes. Unikālā automobiļa īpašnieks ir kāds zviedrs, kuram šāda noformējuma spēkrats bija sens sapnis. Lai to īstenotu, viņš piesaistīja 15 sponsorus un vērienīgo projektu realizēja dažu mēnešu laikā. Vissarežģītākais un visdārgākais šajā automobilī ir virsbūves krāsojums jeb aerogrāfija, kas vien izmaksājusi 20 tūkstošus eiro.

Draudzīgais transformers

Transformerus jeb mašīnas, ko var pārvērst par robotiem un otrādi, rotaļlietu pasaulē pazīst jau sen, un arī uz kino ekrāniem tie ir guvuši milzīgus panākumus. Viens no tādiem supervaroņiem – transformers Kamene būs satiekams arī izstādē “Auto 2018”. Transformers Kamene ir 2,5 m liels un ļoti draudzīgs. Bērni varēs ar to spēlēties, fotografēties – jautrība garantēta! Laikus, kad transformers viesosies Bērnu izklaides zonā Ķīpsalā, skati: www.bt1.lv/auto/read.php?subid=7815

Noskaties aicinājumu šeit.

Automodelīšu kolekcija

Interesenti varēs apskatīt arī auto modelīšu izstādi, kurā būs vairāk nekā 350 modelīšu mērogā 1:34. Katrai no automašīnām ir savs neparasts stāsts! Būs gan ātrumrekordu, gan ugunsdzēsības, gan slavenību automobiļi, piemēram, prezidenta Kenedija un britu karalienes limuzīni. Varēs apskatīt pirmo patentēto automobili pasaules vēsturē ar iekšdedzes dzinēju “Benz Patent Motorwagen”, vienu no veiksmīgākajām pilsētas automašīnām „BMW Isetta”, kas slavena sava abstraktā izskata dēļ, jo sākotnēji dizains tika izstrādāts kā mets ledusskapim, tāpat arī slaveno aģenta Džeimsa Bonda “Aston Martin DB5”. Būs arī franču milži“Berliet”, kas savulaik uzbūvēti, lai pārvietotos pa Āfrikas tuksnesi.

Trīsdimensiju šūpoles

Gan liels, gan mazs Bērnu izklaides zonā varēs izmēģināt “Orbitron” trīsdimensiju šūpoles. Tā ir atrakcija, kas iepriecinās ikvienu, kurš bērnībā sapņoja kļūt par kosmonautu un lidot kosmosā. Lidojums ar “Orbitron” ir pa spēkam ikvienam – neatkarīgi no tā, vai tu esi skolnieks, kosmonauts vai vecmāmiņa. Bailīgi smiekli un prieka asaras garantētas!

Retro elektroautomobiļi

Bērni kopā ar vecākiem izstādē varēs izbraukt ar inovāciju ģimenes auto jomā – „DTHRONE” retro elektroautomobili, kam maksimālais kopējais lietotāju svars var sasniegt pat 220 kg. Mazais auto darbojas ar augstas veiktspējas elektromotoru un spēj nodrošināt 10 stundu darba režīmu. Pēc pilnas uzlādes auto spēj nobraukt līdz pat 30 km. Auto šasija būvēta, ņemot par piemēru labākos ielas auto. Stūres mehānisms, amortizācija, riepas un diski aizgūti no reāliem auto, ko redzam ikdienā. Auto ir vecāku vadības panelis ar trīs dažādiem ātrumiem un kruīza kontroli. Turklāt šī auto stūrmanis var būt bērns jau no septiņu mēnešu vecuma, jo šoferīša lomā var iejusties mamma, tētis vai opis, arī ome!

Kā zināms, šogad izstāde “Auto” notiks trīs hallēs!Jauno automobiļu sadaļā varēs iepazīties ar plašu automarku, automobiļu un komerctransporta klāstu: “Citroën”, “Dacia”, “Ford”, “Honda”, “Iveco Bus”, “Jeep”, “KamAz”, “Lamborghini”, “Lexus”, “Maz”, “Mazda”, “Mercedes-Benz”, “Mitsubishi”, “Nissan”, “Opel”, “Peugeot”, RAM (“Dodge”), “Renault”, “Sisu”, “Subaru”, “Škoda”, “Tatra” un “Volkswagen” u. c. Būs arī vairākas Baltijas mēroga pirmizrādes, vienā no tām –pasaulē visātrākais sērijveida apvidus auto “Lamborghini Urus”!

Autonozares profesionāļi izstādēs “Auto mehānika” un “Transporta tehnika” varēs iepazīties ar aktuālāko nozares piedāvājumu – sākot no rezerves daļām līdz pat industriālajai tehnikai.

Savukārt jaunākie tūninga šedevri, drifta un dragreisa automobiļi, hotrodi un louraideri no Eiropas un Skandināvijas valstīm būs apskatāmi Baltijas lielākajā autotūninga šovā “Auto Exotica”, kam šobrīd Ķīpsalā tiek būvēta papildu – trešā – halle! Vairāk: www.bt1.lv/auto


Izstādi “Auto” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Seko mums Facebook:www.facebook.com/autoizstade.kipsala

Darbalaiks: 

6., 7. aprīlī 10.00–19.00

8. aprīlī 10.00–17.00


Biļešu cenas:
Ieejas biļete – 7 €
Pensionāriem, studentiem, skolēniem, invalīdiem – 4,50 €
Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – 15 €
Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas
Jau šobrīd biļetes var iegādāties internetā: www.bt1.lv/auto/buytickets.php

Autostāvvieta – 5 €

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV