Ar smukumu un košu sarkanumu vien uzvarēt nevar! Kāpēc mēs jau kuro reizi izgāžamies Eirovīzijā?

Publicēts: 11.05.2018, Komentāri: 5
2017.gadā Kijevā pateicoties Agnesei Rakovskai Latvija jau pamatīgi izgāzās - netikām Eirovīzijas finālā; vēl vairāk - mums bija pati pēdējā vieta visas pasaules priekšā. Vienīgais ar ko Rakovska palika atmiņā skatītājiem no šī pasākuma - intervija kādā žurnālā, kurā viņa jūsmo par gejiem.

Altice Arena koncertzālē Lisabonā 2018.gada 10.maijā norisinājās 63. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa otrais pusfināls, kurā Latvijas pārstāve Laura Rizoto cīnījās par vietu lielajā finālā ar 17 citu valstu pārstāvjiem. Viņas izpildītā dziesma Funny Girl diemžēl nespēja iekarot Eiropas skatītāju sirdis, un sestdien Lauru neredzēsim lielajā Eirovīzijas finālā. Viens no ievērojamākajiem pasaules telekanāliem BBC esot pārraidījis, ka Latvijas pārstāve dziedājusi šķībi. FOTOGALERIJĀ LAURA RIZZOTO

Uzziņai: Noskaidrots otrais Eirovīzijas fināla dalībvalstu desmitnieks  

Portugāles galvaspilsētā Lisabonā noritēja 63. starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa otrais pusfināls, kurā par iekļūšanu finālā cīnījās Latvijas, Norvēģijas, Rumānijas, Serbijas, Sanmarino, Dānijas, Krievijas, Moldovas, Nīderlandes, Austrālijas, Gruzijas, Polijas, Maltas, Ungārijas, Zviedrijas, Melnkalnes, Slovēnijas un Ukrainas pārstāvji. Apkopojot žūrijas un skatītāju balsojumu rezultātus, Latvija un tās pārstāve Laura Rizzoto dalībai finālā nekvalificējās.

Konkursa finālā, kas norisināsies sestdien, 12. maijā, piedalīsies desmit valstis no pirmā pusfināla – Austrija, Igaunija, Kipra, Lietuva, Izraēla, Čehija, Bulgārija, Albānija, Somija un Īrija, kā arī desmit valstis no otrā pusfināla – Serbija, Moldova, Ungārija, Ukraina, Zviedrija, Austrālija, Norvēģija, Dānija, Slovēnija un Nīderlande. Finālā startēs arī Portugāle, kā arī “lielā piecinieka” valstis – Francija, Vācija, Itālija, Spānija un Lielbritānija, kurām dalība finālā ir garantēta bez sacenšanās pusfinālā.

Latvijas dalībniece Laura Rizzoto pateicas visiem par atbalstu.

Gaidām lasītāju komentārus.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Agnija 14.05.2018 16:35
Kā jau katru gadu, cilvēki gaida kautko wow kam var kusteties lidzi. Piemeram, Kipras dziesma vai Čehija vienkārši ideali. A ko mēs, atkal no jauna aizsūtam lēnos gabalus. Bet viss kas bija labs, tiek uzskatīts par nekam nederīgu. Tāpat arī viens no tiem kas izvēlas ir DJ, kā tāds var kaut ko nolemt. Pilnīgs apkaunojums, katru gadu gaidu eirovīziju bet pēdējos gados pat nav jēgas, ja vienīgais pafanot par kādu citu.
0 0 atbildēt
fui 13.05.2018 12:07
drausmīgi peleka dziesma
0 0 atbildēt
Dzintra 13.05.2018 07:37
Kaut kāds murgs! Vai Latvijai vienreiz nebūtu jāpārstāj šķiest naudu muļķībām? Jau tā esam nabagi, bet te nomet naudu zemē piedaloties kaut kādā murgā!
1 0 atbildēt
Helmuts Točs 12.05.2018 23:45
Vienu gadu eirovizija nevajadzetu piedalities Latvijai.
2 0 atbildēt
Inta 12.05.2018 23:14
Nu kaa var but tik statistiska! kur ir kustibas?
1 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV