Aisha, Busulis, Akurātere, Lūsēns, Ieviņš, Vītoliņa, Eilands, Rajecka, Kalniņš labdarības koncertā 'Uzcel savu baznīcu!'

Ir neviltots prieks un lepnums paziņot par māksliniekiem, kuri pirmo reizi piedalīsies labdarības koncertā „Uzcel savu baznīcu!” Bruknas muižā.
Publicēts: 06.06.2018, Komentāri: 3

Ir neviltots prieks un lepnums paziņot par māksliniekiem, kuri pirmo reizi piedalīsies labdarības koncertā „Uzcel savu baznīcu!” Bruknas muižā, tādējādi atbalstot cēlo ideju, vēlmi celt baznīcu ne tikai materiāli, bet arī katram sevī. 10. jūnijā saules pielietajā, gleznainajā Bruknas muižas parkā uz skatuves kāps tautā iemīļotā dziedātāja Ieva Akurātere, komponists Jānis Lūsēns un spēcīgās balss īpašnieks Atis Ieviņš.

Jau septītais gads ritēs labdarības koncertam "Uzcel savu baznīcu!", kas nu jau ir kļuvis par daudzu gaidītu notikumu vasaras mēnešos. Bruknas gleznainā, pastorālā ainava, sakoptā vide, atjaunotā muižas ēka, renesanses stila dārzs, jaunā tēlnieka Sanda Aišpura veidotās skulptūras, kā arī „Kalna svētību kopienas” rokām celtais dievnams ir tas, kādēļ cilvēki reiz atbraukuši, grib atkal te atgriezties. Ar ziedojumu palīdzību no pamatiem līdz jumtam ir tapusi starpkonfesiju baznīca, kuras durvis ir atvērtas ikvienam dienas ritumā. Tā nav tikai celtne, tās ir arī visu labas gribas cilvēku domas, domāšana. Ļaudis ceļ ne tikai fizisku ēku, bet rod spēku un ceļu atpakaļ pie sevis.

Brukna. Tā ir vieta. Tie ir darbi. Tie ir cilvēki. Ne velti labdarības koncertos skaistās Bruknas muižas dārzā gadu gaitā ir piedalījušies daudzi Latvijas mākslinieki, tādējādi palīdzot priesterim Andrejam Mediņam un „Kalna svētību kopienas” ļaudīm piepildīt sapni. 10. maijā plkst. 16.00 koncertā „Uzcel savu baznīcu!” piedalīsies Intars Busulis un  Abonementa orķestris, Aija Andrejeva, Marts Kristiāns Kalniņš, Olga Rajecka, Aivars Hermanis, Ralfs Eilands, Aija Vītoliņa,  Elza Rozentāle, Ieva Akurātere, Jānis Lūsēns, Atis Ieviņš, grupa „Putnu Balle”, koris „Laiks” un citi.

Plkst. 15.00 Bruknas baznīcā ar emocionāli piesātinātu koncertu uzstāsies operdziedātāja Ilona Bagele un ērģelniece Larisa Carjkova.

Jautāts par koncertu, Andrejs Mediņš saka, „Pateiksimies Latvijai, tiem kuri mīl un tic Bruknai, kuri cer saņemt Dieva žēlastību! Kaut vairāk būtu cilvēku, kuri vēlas vairot gaismu to dodot arī citiem! Labās lietas zemei, tautai, pilsētai var dot labumu tikai darot kopā!”.

Labdarības akcija „Uzcel savu baznīcu!” aizsākās 2012.gadā, kad vairāki Latvijā zināmi unradoši ļaudis nolēma palīdzēt uzcelt dievnamu. Šajā vietā ir ieraugāms un gūstams tas spēks, kas rodas tālu aiz skaistiem vārdiem. Tas ir pārpasaulīgs spēks, kas teju fiziski sajūtams vietā, kur iz dziļa posta ļaudis meklē ceļu atpakaļ. Pie sevis. Spēks ir nepieciešams ne tikai tiem, kuri nonākuši dziļā nelaimē, bet arī katram mums vienam.

Arī Tu vari kļūt par Bruknas eņģeli. Pievienojies! Mēs ceļam baznīcu sevī.
Stāsts par Bruknu turpinās.

Biļetes iegādājamas: https://bilesuparadize.lv/lv/events/event/64714

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

mika 10.06.2018 09:23
un bez ta talsu cigana nekur vienas meslu vaboles
0 0 atbildēt
mika 10.06.2018 08:17
aizvaciet tacu vienreiz prom to pretigo rajecku un to mauku andrejevu fui cukas
0 0 atbildēt
Alda 09.06.2018 22:25
A kur tiek tieši novirzīti ziedojumi un ienākumi no šiem ilggadējiem Bruknas končiem?
1 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV