Ģimene ir vērtība! 3. klases skolnieks Rolands kopā ar tēti uzmeistarojis putekļu sūcēju

Publicēts: 13.09.2018, Komentāri: 0

3. klases skolēns uzkonstruē putekļu sūcēju un sapņo kļūt par inženieri

Sākumskolas audzēknis Rolands, kurš radošā konkursa ietvaros kopā ar tēti uzkonstruējis putekļu sūcēju un izcīnījis ceļojumu visai ģimenei, stāsta: “Brauciens uz Tartu būs mans pirmais kopīgais ceļojums ar ģimeni ārpus Latvijas. Šogad sākšu mācīties Rēzeknes sākumskolas 3. klasē, bet, kad izaugšu, sapņoju kļūt par inženieri.”

Ar mērķi mudināt ģimenes vairāk laika pavadīt kopā un atgādināt, ka mūsu nākotne ir ciešās un radošās ģimenēs, pirms jaunā mācību gada notika radošais konkurss skolēniem un viņu ģimenēm. Konkursa ietvaros no visas Latvijas tika saņemti foto un video, kuros ģimenes kopīgi liek lietā savus talantus, sākot no zīmējumiem un veidojumiem no dabas materiāliem, līdz pat daudz inovatīvākiem risinājumiem.

No visiem iesūtītajiem foto vai video veiksmīgāko 50 darbiņu autori mācību gadu iesāks ar stilīgu, ergonomisku mugursomu. Finālā iekļuva trīs darbi, par kuriem notika arī balsošana “Inbox.lv” Facebook lapā: Rolanda un tēta kopīgi radītais putekļu sūcējs, Edmunda un viņa krustmātes izveidotā planēta un Vanagu ģimenes veikums - pašu radīta motorlaiva. Lielāko balsu skatu ieguvušais uzvarētājs balvā saņēma ceļojumu ģimenei uz Tartu ar Ahhaa zinātnes centra un Aura Keskus akvaparka apmeklējumu.

Andris Griķis, SIA "Inbokss" valdes priekšsēdētājs: "Ļoti priecājamies par lielo atsaucību un neparastajām idejām. Ar akciju vēlējāmies atgādināt, cik liela vērtība ir ģimene un laiks, kas pavadīts kopā ar mīļajiem. Digitālajā laikmetā šī vērtība noteikti turpinās pieaugt."

Zīmējumi saņemti no Rīgas, Balviem, Salacgrīvas, Ventspils, Ozolniekiem, Valmieras, Viesītes, Ogres, Rēzeknes, Daugavpils, Jaunpils, Skrīveriem, Saulkrastiem, Bigauņciema, Dobeles, Jelgavas, Langstiņiem un Gulbenes. Aktīvākie darbiņu iesūtītāji bija Rēzeknes, Ogres, Ventspils, Valmieras, Jelgavas un Rīgas skolēni.

Pieteikties skolēnu konkursam varēja jebkurš 1.-6. klases skolēns, kopā ar ģimeni izveidojot darbiņu, kura nosaukums ir “Pašu radīts”. Procesu un gala rezultātu bija jāiemūžina foto vai video formātā un kopā ar nelielu aprakstu par to, kas ir izveidots, jāiesūta konkursa organizatoriem.

Finālistu darbus par aplūkot “Inbox.lv” Facebook lapā.

Vairāk nekā desmit gadus “Inbox.lv” ir Latvijas lielākais daudzfunkcionālais portāls, kura pakalpojumu klāstā ir e-pasta un failu apmaiņas pakalpojumi, izklaide, spēles, iespējas augšupielādēt un dalīties ar savām fotogrāfijām. “Inbox.lv” piedāvā arī mobilās lietotnes, biznesa risinājumus.


Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Ziņas

Slavenību veselība

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV