Dizains, mēbeles, interjers un apgaismojums. Jaunākās inovācijas izstādē Ķīpsalā Baltic Furniture 2018

Ķīpsalā notiek starptautiskā dizaina izstāde Design Isle 2018, kā arī mēbeļu un interjera izstāde Baltic Furniture 2018.
Publicēts: 03.10.2018, Komentāri: 0

Ķīpsalā no 5. līdz 7. oktobrim Ķīpsalā notiek starptautiskā mēbeļu, interjera un apgaismojuma risinājumu izstāde “Baltic Furniture 2018”, kā arī dizaina izstāde "Design Isle 2018", informē starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT1.

Izstādē "Design Isle 2018" varēs apskatīt Baltijas dizaina uzņēmumu, profesionāļu un studentu rūpnieciskā, modes, vides, interjera, foto un grafiskā dizaina darbus. Izstādē būs apskatāmas dizaina mēbeles, gaismas ķermeņi, apģērbi un aksesuāri, dzīvesstila produkti un citi dizaina produkti, kurus prezentēs Baltijas vadošie dizaineri un dizaina uzņēmumi.

Latvijas dizainu varēs novērtēt, aplūkojot konkursa "Latvijas Dizaineru savienības balva dizainā 2018" izcilākos darbus, kurus izvirzījusi profesionāla žūrija. Darbi būs iedalīti četrās kategorijās – interjera, vides, lietu un saziņas dizains. Tāpat Latvijas dizaina skolu un augstskolu audzēkņi izstādē prezentēs diplomdarbus un radošos projektus.

Izstādē "Design Isle" notiks arī Baltijas dizaina gadatirgus, kurā pašmāju un Baltijas dizaineri tirgos dizaina produktus – interjera priekšmetus, apģērbus, aksesuārus, dzīvesstila produktus un daudz ko citu.

Vienlaikus ar "Design Isle 2018" Ķīpsalā notiks arī starptautiskā mēbeļu, interjera un apgaismojuma izstāde "Baltic Furniture 2018", kurā uzņēmumi prezentēs jaunākās mēbeļu kolekcijas, aktuālās tendences interjera pasaulē un idejas, kā iekārtot mājokļa, biroja telpu un arī dārzu.

Izstāde "Design Isle 2018" 5. un 6. oktobrī būs apskatāma no plkst. 10.00 līdz 19.00, bet 7. oktobrī – no plkst. 10.00 līdz 17.00. "Design Isle" rīko starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT1 sadarbībā ar Latvijas Dizaineru savienību.

Turpat vienuviet norisinās izstāde mēbeļu, interjera un apgaismojuma risinājumu izstāde “Baltic Furniture 2018”, kurā varēs iepazīt jaunākās mājas un biroja mēbeļu kolekcijas, uzzināt aktuālās tendences interjera pasaulē, aplūkot mūsdienīgus gaismas ķermeņus un konsultēties ar nozares speciālistiem.

“ISKU”, “Berry mēbeles”, “ColorLife”, “Dizaina galdi”, “Studio Monaco”, “Biolain”, “Verepas”, “Nakts mēbeles”, “Standard Latvia”, “Lonas Latvija”, “R+R Concept”, “Korte”, “LoComo” ir tikai daži no uzņēmumiem, kas jau apstiprinājuši savu dalību izstādē un piedāvās dažādus jaunumus un interesantas aktualitātes mēbeļu un interjera pasaulē.“Baltic Furniture 2018” būs apskatāms plašs preču klāsts gan no visām trim Baltijas valstīm, gan no citām Eiropas valstīm.

Izstādē apmeklētāji varēs satikt atsaucīgus nozares speciālistus, kas spēs palīdzēt ar padomiem un konsultācijām ne tikai mājokļa, bet arī biroja un pat dārza iekārtošanā. Interesenti “Baltic Furniture 2018” varēs iegādāties vai pasūtīt mūsdienīgas, kvalitatīvas un oriģinālas mēbeles, matračus un citas preces.

BIĻETES ŠEIT


Darba laiks:
5. un 6. oktobrī 10.00–19.00
7. oktobrī 10.00–17.00


Biļešu cenas:
Pieaugušajiem – 6 EUR
Pensionāriem, studentiem, skolēniem, invalīdiem – 5 EUR
Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – 13 EUR
Grupas (10+) ieejas biļete – 4 EUR

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV