Lūk, par ko cīnīsies 13. Saeimā ievēlētā homoseksuālā deputāte

Mja... Attīstībai/Par!
Publicēts: 15.11.2018, Komentāri: 5
Pirmoreiz Latvijas vēsturē Saeimā ievēlēti divi politiķi, kuri neslēpj savu homoseksuālo orientāciju, - pašreizējais ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs no "Jaunās Vienotības", kā arī Marija Golubeva, kura kandidēja no "Attīstībai/Par!" saraksta. Tieši Golubeva apņēmusies cīnīties par viendzimuma pāru tiesībām.

Golubeva cīnīšoties par Kopdzīves likumu, kas ir būtisks arī viendzimuma pāriem. "Viegli tas šajā Saeimā droši vien nebūs, bet mēs centīsimies uzrunāt iespējami vairāk deputātu no visām partijām un skaidrot, kāpēc šis likums ir svarīgs. Ja izdotos to pieņemt, daudzas problēmas, ar kurām saskaras viendzimuma ģimenes, ietu mazumā," viņa dižojas intervijā žurnālam Privātā Dzīve.



Deputāte piebilda, ka homofobu Saeimā esot maz, daudziem vienkārši esot vienalga. Jau vēstīts, ka iekļūšanai parlamentā nepieciešamos vismaz 5 procentus no nodoto balsu kopskaita ieguva septiņas partijas un partiju apvienības – “Saskaņa” sociāldemokrātiskā partija, politiskā partija "KPV LV”, Jaunā konservatīvā partija, Attīstībai/Par!, Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un Brīvībai/LNNK”, Zaļo un zemnieku savienība, Jaunā Vienotība.
“Saskaņa” sociāldemokrātiskā partija 13. Saeimā ieguva 23 deputātu vietas, politiskā partija “KPV LV” un Jaunā konservatīvā partija katra 16 vietas, Attīstībai/Par! un Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un Brīvībai/LNNK” katra 13 vietas, Zaļo un zemnieku savienība – 11 vietas, bet Jaunā Vienotība – 8 vietas.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Skaidrite Krumina 23.11.2018 00:11
Aptumšojies prāts...
1 0 atbildēt
... 19.11.2018 02:24
Bŗīvību visu valstu piderasiem un lezbām.Lai mūsu bērnu nākotne sākas ar ar ānusu,kur sen jau esam.Tēvs būs dirsā radītājs,mātis dirsā dzemdētājs.Lai svētī tas svetais klozets šo ģimeni.Tagad būs tēve un mātis,jeb bļe kaut kā tā.DA FUCK.
1 0 atbildēt
Sandy 17.11.2018 23:46
Uz muceniekiem aizsūtīt. Tur ātri tiks galā ar to Sex orientaciju
3 0 atbildēt
mika 17.11.2018 20:23
vinu vajag kartigi izdrazt visos robos varbut naks pie prata
3 1 atbildēt
Ēriks Kanders 17.11.2018 19:37
Izmirstošās Latvijas enģeļi...
4 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV