Sandim Ozoliņam jauna mūza - 14 gadus jaunāka par sportistu

2018.gada nogalē jaunas ziņas par OZO jaunajām attiecībām. Fotogalerija.
Publicēts: 02.01.2019, Komentāri: 4

Kādreiz slavenais hokejists, šobrīd Gunāra Ķirsona labā roka jeb Lido mārketinga daļas vadītāja vietnieks Sandis Ozoliņš jau kādu laiku esot aizņemta vīrieša statusā.

Žurnāla Privātā Dzīve žurnālistiem izdevies noskaidrot, ka jaunā Sanda Ozoliņa izredzētā un mīļotā sieviete ir latviešu miljonāra, būvuzņēmēja Aināra Pauniņa bērna māte Ina Avlaseviča - SKATIET FOTOGALERIJĀ. Miljonārs Pauniņš pirms diviem gadiem esot Inu pametis. Sandim Ozoliņam ir 46 gadi, bet Ina ir 32 gadus veca.

Ina Avlaseviča kādreiz esot strādājusi par modeli. Tāpat viņa pirms 12 gadiem piedalījusies aģentūras Mis Latvija organizētajā konkursā, iekļuvusi finālā, kur ieguvusi galveno titulu Mis Latvija 2006. Tiesa, fotogalerijā esošās bildes tapušas pirms vairākiem gadiem - jauni Inas foto nav pieejami.

Sandis Ozoliņš jau kārtējo reizi no komentāriem par savām attiecībām izvairās. Tomēr savu sirdsāķīti vairs noslēpt nevar - abi nupat tika apmeklējuši "Latvijas lepnuma 2018" balvu pasniegšanas ceremoniju. Kā zināms, Ozoliņš iepriekš bija precējies ar Sandru Ozoliņu. Šais attiecībās dzimuši divi dēli.

Vēlāk Sandis ģimeni pameta, jo izveidojās vētraini kaislīgas attiecības ar kādreizējo TV zvaigzni Annu Lieckalniņu. Tomēr arī ar TV dīvu attiecības jau drīz vien pajuka.

Lasiet vēl:

Pēc skandalozajām attiecībām ar Sandi Ozoliņu salaulājusies TV dīva Anna Lieckalniņa

VIPi pieķer LIECKALNIŅU mīlinoties ar Sandi OZOLIŅU (paparaci FOTO)

FOTOGALERIJA NĀKAMAJĀ LAPĀ

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

... 02.05.2021 03:36
Man ,ka lasitajam galigi neinterese,ka buvuznemejs,jaunas dailavas-ieprieksejais dzives draugs jeb virs ir vai bijis miljonars,kads sakars vina miljoniem ar citam attiecibam,ko raksti mulkibas?
0 0 atbildēt
čiksa 04.01.2019 17:14
Sandim laba gaume
1 0 atbildēt
kā zeķes change 04.01.2019 17:11
Lat izcilākais donžuāns, sieviešu mainītājs
1 0 atbildēt
čumačuč > kā zeķes change 04.01.2019 17:12
i bet smla beibe, daudz labāka par to Lieckalninu
1 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV