Niknums un agresija. Mēs par viņiem balsojām! KPV LV vēlētāji vīlušies Artusā Kaimiņā un Aldī Gobzemā

Publicēts: 29.01.2019, Komentāri: 3
KPV LV vēlētāji sociālajos tīklos sākuši paust asu sašutumu par notiekošo partijā, liekot lietā gan šķēres, gan uguni. Reaģējis arī pats Kaimiņš, kurš savu kādreizējo fanu kritiku saista ar pilnmēness trakumu. 

”Es uzskatu, ka Artuss Kaimiņš ir nodevis ne tikai mani, bet visus, kas par viņiem vēlēja,” pauž KPV LV kritiķis Lotars Novkunskis. Vilšanās KPV LV sašķeltībā un pirmsvēlēšanu ideālu nodošanā tik liela, ka atsevišķi partijas balsotāji publiski internetā sadedzina partijas kreklus.

Savukārt kāds cits KPV LV, šķietami, nu jau bijušais atbalstītājs sagriež partijas kreklu lupatu lēveros. Iešana Kariņa valdībā esot pazaudējusi cerību par jaunu politiku, jo KPV LV esot kļuvusi par daļu kritizētās sistēmas: ”Lūdzu, Kaimiņa kungs. Tiki pie siles un klusē, laikam no Kaimiņa jaunus video arī nesagaidīsim, jo klusēs. Ticis viņš pie treknā speķa gabala!”

FOTOGALERIJĀ KAIMIŅA UN GOBZEMA DZĪVES MIRKĻI

Šos video pats kritizētais Saeimas deputāts Kaimiņš skaidro ar cilvēku emocijām pilnmēnesī: “Emocijas sit augstu vilni. Man vienmēr šķitis, ka emocijas var pievaldīt pilnmēness laikā, un tas nebūtu vajadzīgs. Bet cilvēki ir emocionāli, un es neesmu monitorējis sociālos tīklus par savu runu. Bet mans uzdevums bija izstāstīt Latvijas iedzīvotājiem un arī tiem, kas ir aizbraukuši no valsts, kāpēc mēs, ”KPV LV”, atbalstām šo valdību, un kāda ir bijusi lēmumu pieņemšanas arhitektūra.”

Taču Kaimiņa skaidrošanās, ka iešana “Jaunās Vienotības” veidotajā valdībā esot mazākais no ļaunumiem, īsti nav pārliecinājusi “KPV LV” vēlētājus, piemēram, Tukumā. Šeit Saeimas vēlēšanās “KPV LV” ieguva vislielāko atbalstu.

“Tas jau nav smuki – sola, ka nebūs kopā, bet tagad apvienojušies. Domāju, ka Kaimiņā mēs visi esam vīlušies. Viss “Facebook” ir pilns. Bija liktas cerības uz Kaimiņu. Es arī balsoju par Kaimiņu, bet izrādās, ka tas viss velti bija darīts,” uzskata tukumnieks Atis.

“Par viņu arī balsoju – Kaimiņu -, bet nu, ja nemāk tur ar visiem sadarboties, ir vilšanās,” piebilst cits pilsētas iedzīvotājs Edgars.

Ar smīnu uz notiekošo “KPV LV” raugās arī citu partiju atbalstītāji. “Gobzemam drīz, man šķiet, būs jāpierakstās rindā uz to jocīgo slimnīcu. Tur nav kaut kas riktīgi tajā galvā,” teic Tukuma iedzīvotāja Izolde. “Politikas veidošana, šķelšanās – tas tāds dabisks process un, visticamāk, bizness, un ar to arī jārēķinās,” saka Kalvis.

Taču nesteigties ar partijas kritizēšanu aicina “KPV LV” Tukuma nodaļas vadītāja. Uz saņemtajiem vairākiem dusmu pilniem zvaniem, ka partija esot nodevusi ideālus, viņa atbild, – partija būšot spējīga pildīt savus solījumus.

“Tomēr trīs cilvēki no “KPV LV” ir ministri. Tas taču ir ļoti jauki, un arī četri cilvēki ir komisijās, tas nozīmē, ka viņiem tomēr būs iespēja veidot, piedalīties šajos labajos darbos, ko savā programmā ir solījuši,” norāda “KPV LV” Tukuma nodaļas vadītāja Anita Geidāne.

Vienlaikus gan sociālajos tīklos tiek kritizēta partija “KPV LV”, ka tā savu ambīciju dēļ pazaudēja iespēju pati veidot valdību.

Avots: TV3 Ziņas, Skaties.lv

FOTOGALERIJA NĀKAMAJĀ LAPĀ

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

ienīstu 02.02.2019 17:46
šausmoņi
1 0 atbildēt
Gints Taukačs 02.02.2019 17:41
Nevis Aldī ,bet Artusā,. Kaimiņš ir politiskā padauza.Diez par cik viņš pārdevās?
2 0 atbildēt
tauta 02.02.2019 17:35
vēl vairāk vajag degunu paurbināt
2 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV