Labi apmaksāts darbs studentiem. Piesakies, izmēģini un pelni vairāk kā 1000 eur mēnesī

Publicēts: 23.05.2019

Šodienas dzīve bez interneta vairs nav iedomājama. Tīmekli esam pieņēmuši par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu gan darba un studiju jautājumos, gan izklaides jomā un personīgajā dzīvē.

Lielākā daļa komunikācijas šodien notiek tieši ar interneta starpniecību - mobilās aplikācijas, iepirkšanās, iepazīšanās un izklaides saiti. Pētījumi liecina, ka cilvēki visbrīvāk jūtas iepazīstoties tieši izklaides vietnēs, jo tā ir pilnīgi brīva un nepiespiesta komunikācija. Ļaudis, kuri ikdienā izmanto iepazīšanās portālus, ir visdažādākie. Identiska arī ir komunikācijas pieredze.

DWC Agency piedāvā iespēju strādāt starptautiskā izklaides portālā, nodrošinot komfotablas darba telpas, tehnisko aprīkojumu un apmācības, kā arī garantējot personīgo datu drošību.

Ja esi komunikabla persona, patīk čatot un iepazīties, tērzēt un dalīties ar pieredzi internetā ar jauniem cilvēkiem, kādēļ par to nesaņemt atalgojumu?

Pelnīt internetā iespējams jau sen, bet šobrīd tas iespējams arī iepazīšanās un izklaides čatos. Noteikumi ir tādi paši kā ierastajos iepazīšanās lokālos – izdomā sev segvārdu (nickname), ievieto bildi vai pievieno fotogaleriju, saraksties ar cilvēkiem, kuri Tev patīk un vienkārši labi pavadi laiku.

Ja Tev ir 18+, minimālas angļu vai citu svešvalodu zināšanas, labas komunikācijas spējas un brīvs laiks, kuru vēlies izmantot pelnot naudu, piesakies http://dwcagency.com/lv/kontakti vai sūti savu pieteikumu uz [email protected]



Kā ilggadējs sadarbības partneris, portāla Slavenibas.lv redakcijas kolektīvs iesaka šīs kompānijas uzticamības autentiskumu, godīgumu pret darbiniekiem un viņu personas datu privātumu, kā arī taisnīgu nodokļu nomaksu pēc Latvijas valsts likumdošanā noteiktajiem normatīvajiem aktiem.


Ej uz nākamo lapu, lai skatītos bildes!

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV