Nežēlīgā patiesība. Oficiāli: Seriāla 'Mana mīļā aukle' aktrise Anastasija Zavorotņuka atrodas uz nāves gultas

Latvijā jau sen iemīļotajai aktrisei ir vien 48 gadi un nepilnu gadu veca meitiņa vārdā Mila.
Publicēts: 18.09.2019, Komentāri: 6

Diemžēl mediju iepriekš sniegtā informācija ir apstiprinājusies. 2019.gada 18. septembrī aktrises Anastasijas Zavorotņukas advokāts Timurs Maršaņijs oficiāli apstiprinājis, ka māksliniece atrodas smagā stāvoklī reanimācijā, smagas onkoloģijas saslimšanas dēļ. "Atliek vienīgi lūgt Dievu un sūtīt gaišas domas..." - saka Zavorotņukas jurists, kurš plaši pazīstams Maskavas slavenību aprindās.


Lai arī 18.septembrī aktrise ir pamodināta no mākslīgās komas un atsākusi elpošanu patstāvīgi, tomēr viņas stāvoklis joprojām vērtējams kā sevišķi smags. Sakarā ar lielo žurnālistu uzbāzību slimnīcā izveidots apsardzes dienests, kurš ceturtās varas pārstāvjus nelaiž pat tuvumā slimnīcas nodaļai.


Uzziņai no informācijas vienu dienu iepriekš (2019.gada 17.septembris):


"Viņa mirst... Palikušas skaitītas dienas... Tur viss skaidrs, to nevar izārstēt... Vai tad viņa vēl dzīva?... Uz nāves gultas" - tās ir tikai dažas no bezkaunīgākajām frāzēm Krievijas dzeltenajos medijos un sociālajos tīklos no sabiedrības, tostarp šovbiznesa pārstāvju puses. Viņas diagnoze ir briesmīga, taču tā nepieļauj pārkāpt ētikas normas un ņirgāties par dzīvu cilvēku.


Populārā krievu aktrise Anastasija Zavorotņuka (Анастасия Заворотнюк), kuru Latvijas televīzijas skatītāji iemīļoja pateicoties seriālam „Mana mīļā aukle”, jau vairākas dienas atrodas reanimācijā vienā no Maskavas labākajām klīnikām - Eiropas Medicīnas centrā.

Nastjas skaistākie dzīves mirkļi fotogalerijā.

TV seriālu, teātra un kino aktrisei Anastasijai Zavorotņukai konstatēts smadzeņu audzējs ceturtajā, pēdējā stadijā. Ārstiem nācies viņu pieslēgt pie mākslīgās elpināšanas aparātiem un dzīvību uzturēt ar medikamentiem. Tāpat ārsti ziņo, ka aktrises stāvoklis ir īpaši smags, jo viņai ir smadzeņu tūska un daļēja ķermeņa paralīze, kas radusies audzēja dēļ. Daži iekšējie orgāni iesot atteikušies funkcionēt.

2019.gada 17.septembra rītā pavēstīts, ka, ņemot vērā to, ka aktrise jau kādu laiku atrodas bezsamaņā, operācijas veikšana un jebkuras terapijas pielietošana ir neiespējama. Šobrīd aktrises pašsajūtu uzrauga reanimācijas ārsti, taču mediķi jau brīdinājuši, ka sieviete šobrīd atrodas sevišķi smagā stāvoklī. Ārsti ir pārtraukuši cīņu ar viņas onkoloģisko slimību ar intensīvās terapijas līdzekļiem.

Ceram un ticam. Turam īkšķus par Nastju. Lai mūsu "mīļā aukle" dzīvo!

Anastasijai ir 48 gadi, viņa ir trīs bērnu māmiņa, jaunākais mazulis šī gada oktobrī svinēs pirmo gadadienu. Zināms, ka pēdējā grūtniecība veikta mākslīgās apaugļošanas ceļā, kas sievietēm pēc 40 gadiem nav ieteicama. Līdzīgu problēmu dēļ 2015.gadā pāragri no dzīves šķīrās dziedātāja un grupas VIAGRA zvaigzne Žanna Friske.

Vairākkārt Nastja bijusi seksīgāko Krievijas sieviešu topos - FHM nosaucis seksīgākās sievietes Krievijā - FOTO

Seriāla „Mana mīļā aukle” zvaigzne šķiras no vīra


Anastasija Zavorotņuka atstāj Valdi Pelšu bez biksēm

FOTOGALERIJA NĀKAMAJĀ LAPĀ

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Arnolds Purins 20.09.2019 23:01
Katram savs laiks un krusts
0 1 atbildēt
Janīna Rukmane 20.09.2019 18:14
Mēs VISI tur kādreiz atradīsimies...
Kas latviešu presei par modi - ilgstoši un pamatīgi aprakstīt visādus nāves gadījumus, pie tam kaut kur ārzemēs? Viņi no tā smeļas kādu enerģiju ???
Ja nav šī tēma, tad magones, burkas, kivičveidīgie... pilnīga preses degradācija
1 0 atbildēt
Inna 18.09.2019 21:50
Ak, kungs, ak Dievs, cik nežēlīgi no visuvarenā puses. Cerēsim uz labāko.
3 0 atbildēt
Ārija Baumane (Tetere) 18.09.2019 21:46
Skumji,bet lūgsim visi viņai veselību.
5 0 atbildēt
Līga Slišāne > Ārija Baumane (Tetere) 18.09.2019 21:47
Tieši tā. Dievs var visu.
3 0 atbildēt
Veiksmi 18.09.2019 19:21
Drausmīgi. Tiešām jālūdz.
5 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV