Nekaunīgi! "Tagad viņa ir resna un ar skūtu galvu". Par izcilās aktrises slimības foto tiek piedāvāti 42000 EUR

Vēža nomocītā aktrise esot būtiski pieņēmusies svarā un viņai noskūti mati. Latvijā iecienītā seriāla 'Mana mīļā aukle' zvaigzne Anastasija Zavorotņuka ir pasaules mediju apspriešanas epicentrā.
Publicēts: 19.09.2019, Komentāri: 11
Žurnālisti centušies piekukuļot medicīnas personālu apsolot 3 miljonus rubļu par telefonā uzņemtu fotogrāfiju, kurā redzama uz nāves gultas gulošā aktrise Anastasija Zavorotņuka. To pavēstījis Krievijas interneta medijs Dni.ru, bet informāciju pārpublicējuši kaudzīte citi tīmekļa klikšķu tīkotāji. Kāds no dzeltenajiem portāliem sākotnēji apgalvojis, ka ziedošot vienu miljonu rubļu par foto no palātas, bet likmes ar katru stundu pieaugušas līdz pat trīs miljoniem.

Latvijā iemīļotā seriālu zvaigzne, smadzeņu vēža nomocītā aktrise esot būtiski pieņēmusies svarā un viņai pirms ārstniecības terapijas noskūta galva. Bezkaunīgās sensācijas tīkotāji ir gatavi ar jelkādiem līdzekļiem tikt pie kārotā foto, kura mūsu naudas izpratnē maksātu 42 500 eiro - skatiet video raksta beigās. "Tagad viņa ir resna un ar skūtu galvu" - pretīgi vāvuļo atsevišķi interneta mediji un sociālo tīklu komentētāji.


Lai arī 2019.gada 18.septembrī aktrise ir pamodināta no mākslīgās komas un atsākusi elpošanu patstāvīgi, tomēr viņas stāvoklis joprojām vērtējams kā sevišķi smags. Sakarā ar lielo žurnālistu uzbāzību slimnīcā izveidots apsardzes dienests, kurš ceturtās varas pārstāvjus nelaiž pat tuvumā slimnīcas nodaļai.

Atgādinām, ka Nastjai ir meitiņa vārdā Mila, kura ir vien 10 mēnešus veca - fotogalerijā.

Uzziņai:

Diemžēl mediju iepriekš sniegtā informācija ir apstiprinājusies. 2019.gada 18. septembrī aktrises Anastasijas Zavorotņukas advokāts Timurs Maršaņijs oficiāli apstiprinājis, ka māksliniece atrodas smagā stāvoklī reanimācijā, smagas onkoloģijas saslimšanas dēļ. "Atliek vienīgi lūgt Dievu un sūtīt gaišas domas..." - saka Zavorotņukas jurists, kurš plaši pazīstams Maskavas slavenību aprindās.

Populārā krievu aktrise Anastasija Zavorotņuka (Анастасия Заворотнюк), kuru Latvijas televīzijas skatītāji iemīļoja pateicoties seriālam „Mana mīļā aukle”, jau vairākas dienas atrodas reanimācijā vienā no Maskavas labākajām klīnikām - Eiropas Medicīnas centrā.

Nastjas skaistākie dzīves mirkļi fotogalerijā.

TV seriālu, teātra un kino aktrisei Anastasijai Zavorotņukai konstatēts smadzeņu audzējs ceturtajā, pēdējā stadijā. Ārstiem nācies viņu pieslēgt pie mākslīgās elpināšanas aparātiem un dzīvību uzturēt ar medikamentiem. Tāpat ārsti ziņo, ka aktrises stāvoklis ir īpaši smags, jo viņai ir smadzeņu tūska un daļēja ķermeņa paralīze, kas radusies audzēja dēļ. Daži iekšējie orgāni iesot atteikušies funkcionēt.

2019.gada 17.septembra rītā pavēstīts, ka, ņemot vērā to, ka aktrise jau kādu laiku atrodas bezsamaņā, operācijas veikšana un jebkuras terapijas pielietošana ir neiespējama. Šobrīd aktrises pašsajūtu uzrauga reanimācijas ārsti, taču mediķi jau brīdinājuši, ka sieviete šobrīd atrodas sevišķi smagā stāvoklī. Ārsti ir pārtraukuši cīņu ar viņas onkoloģisko slimību ar intensīvās terapijas līdzekļiem.

Ceram un ticam. Turam īkšķus par Nastju. Lai mūsu "mīļā aukle" dzīvo!

Anastasijai ir 48 gadi, viņa ir trīs bērnu māmiņa, jaunākais mazulis šī gada oktobrī svinēs pirmo gadadienu - SKATIET GALERIJĀ PIRMO BILDI. Zināms, ka pēdējā grūtniecība veikta mākslīgās apaugļošanas ceļā, kas sievietēm pēc 40 gadiem nav ieteicama. Līdzīgu problēmu dēļ 2015.gadā pāragri no dzīves šķīrās dziedātāja un grupas VIAGRA zvaigzne Žanna Friske.

Vairākkārt Nastja bijusi seksīgāko Krievijas sieviešu topos - FHM nosaucis seksīgākās sievietes Krievijā - FOTO

Seriāla „Mana mīļā aukle” zvaigzne šķiras no vīra

FOTOGALERIJA NĀKAMAJĀ LAPĀ

Lapas: 12
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Valdis 23.09.2019 00:33
Priecātos, ja Nastja izdzīvotu un atgrieztos kino!
1 0 atbildēt
Termijs 22.09.2019 23:09
cilvēku nekaunība pārsteidz patiesi.
1 0 atbildēt
Sarmite Grumovica 20.09.2019 22:10
Pasaules gals,priecajas un iedzivojas ar cita nelaimi
2 0 atbildēt
Aldis Rotbergs 20.09.2019 22:05
Tiešām,ko var ņemties, cilvēkam nelaime, te visi klačo, lieciet tak mierā viņu.
0 3 atbildēt
nepatīk, - nelasiet un nekakājiet te lieku > Aldis Rotbergs 20.09.2019 22:06
Tauta grib zināt par saviem elkiem, varoņiem un ekrāna zvaigznēm!
3 0 atbildēt
Vija Laube 20.09.2019 22:04
Nav ko darīt tad kasat pautus un kūsi nevis priecājaties par citu nelaimēm.
0 3 atbildēt
kā var kaut ko tādu izdomāt? 20.09.2019 19:59
preteklīguma kalngals no slimu cilvēku peļņas tīkošanas
3 0 atbildēt
Vanfreds 20.09.2019 19:52
kaut pašiem nekad nebūtu jāizjūt tās sāpes un nolemtība, ko sobrīd izjūt Nastja
4 0 atbildēt
gud bai žurnālistiem 20.09.2019 19:38
cilvēku elementāra cieņa un godaprāts ir noskalojies atejas podā...
4 0 atbildēt
Ildico 20.09.2019 17:54
Prātam neaptverama cūcība
3 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV