Ārvalstu žurnālisti atklāj šokējošus faktus par Norvēģijas lasi, nodēvējot to par toksiskāko zivi pasaulē. Arī pašmāju speciālisti iesaka padomāt, pirms to lietot uzturā. Mārtiņš Rītiņš kategoriski neiesaka lietot uzturā ar toksīniem pilnos lašu vēderiņus un lašu dzimtas zivis bez galvas un astes. Tāpat nebūtu labi iegādāties lašu filejas un izstrādājumus vakuumiepakojumos, jo to derīguma termiņš ir pārmēru ilgs, kas liecina par e-vielu un citu ķīmisko vielu lielu klātbūtni. Kas slēpjas Norvēģijas lasī un, vai tas kaitē mūsu veselībai? Raidījuma Bez Tabu sižets. Tomēr novērojumi liecina, ka lielākajos Latvijas lielveikalos lasis ir nopērkams kā vesela zivs ar galvu un asti vai arī sadalīts gabaliņos no tās. Tātad, šeit risks daudz mazāks.LASIET ĻOTI INTERESANTU VIELU PĀRDOMĀM:Viss par kaviāru un ikriem! Par to kolosālajām īpašībām cilvēka veselībai un organisma harmonijai