30 gadus vecā kulinārijas eksperte Alīna no Ukrainas pilsētas Harkovas šogad video stāstā izstāstījusi savu recepti gardai, viegli pagatavojamai tortei. Kūka tiek gatavota viegli un žigli, - tā ir uz biskvīta tortes bāzes. Galvenā sastāvdaļa ir maskarpone siers ar pievienotu kanēli. Simpātiskās Alīnas dzīves mirkļi fotogalerijā.Instrukcija skatāma īsā video, bet lasītājiem, kuri nesaprot krieviski, zemāk informācija angļu valodā. Portāls Slavenibas.lv iesaka ukrainietes Alīnas receptes arī silto ēdienu gatavošanā - viņa virtuvē ir īsts pavārs! Turklāt gatavo vienkārši un praktiski - no produktiem, kuri nopērkami ikvienā piemājas veikalā un kuri nav dārgi.  Red Velvet Cake - VERY delicious homemade cake! Delicious homemade cake Red Velvet. The cakes are very tender and soft, and the cream will captivate you with its creamy taste! The cake, undoubtedly, looks very impressive and will become a real decoration and a gift for any occasion! To make Red Velvet Cake: * All ingredients must be at room temperature Cake cakes Red Velvet: Egg С0 - 2 pcs. (weight 120 g) Butter 82.5% - 90 g Cream 10% - 150 g Cocoa - 10 g Salt - a pinch Sugar - 170 g Flour - 200 g Baking powder - 6 g Red dye - 1-2 tsp (I have a gel) Cake Cream Red Velvet: Mascarpone - 250 g (or other cream cheese) Cream 33% - 200 g Powdered sugar - 30 g (to taste) Vanilla sugar - 1 tsp Impregnation: Cream 10% - 30-100 g (depends on how moist you like the cakes) Jam or jam, strawberry, raspberry or cherry - 5-6 tbsp.