Laimē biļetes uz Žorža Siksnas un Jenny May koncertu

Slavenibas.lv dāvina biļetes uz Vasaras sezonas noslēguma ballīti, Valmieras pilsētas estrādē, 29. augustā saviem pastāvīgajiem lasītājiem.
Publicēts: 27.08.2015, Komentāri: 0

Arī Tev ir iespēja laimēt biļetes uz Vasaras sezonas noslēguma ballīti, kas notiks 29. augustā, Valmieras pilsētas estrādē, plkst. 20:00!

KAS JĀDARA?

Tev jābūt mūsu sekotājam portālā Draugiem.lv (jānospiež SEKOT mūsu profilā Draugiem.lv: draugiem.lv/slavenibaslv), kā arī jānospiež IETEIKT šim rakstam. 

To var IZDARĪT ŠEIT

SPIED SEKOT jau šobrīd - līdz sestdienai, 29.08.2015, plkst. 10:00!

Pēc SEKOT nospiešanas Draugos uzraksti uz info@slavenibas.lv savu vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru un atslēgas vārdu VALMIERA. Ar laimētājiem operatīvi sazināsimies telefoniski. 

Drīkst piedalīties mūsu pastāvīgie sekotāji, laimētās biļetes nedrīkst pārdot!

Uzziņai:

29. augustā pl. 19:00 Valmieras brīvdabas estrādē notiks vērienīgs koncerts „VASARAS SEZONAS NOSLĒGUMS”.

Pasākumā uzstāsies visiem zināmie Žoržs Siksna, grupa Otra Puse, dziedātāja Jenny May, bet nakts daļā deju grīdu rībinās DJ Gunchs.

Koncertu atklās šarmantais Žoržs Siksna, kurš pavisam nesen piedalījās TV3 šovā Koru Kari2, kur ieguva godpilno 2. vietu. Nevienam nav svešas viņa izpildītās: Muļķe sirds, Genoveva u.c. viņa kompozīcijas.

Pl. 22:00 uz skatuves kāps viena no Latvijā romantiskākajām popmūzikas grupām Otra Puse, kura ne reizi vien ir radījusi tādas kompozīcijas, kā Ave Pali, Uzzīmē mani, Nakts vai rīts, kas ne vien iekarojušas topu virsotnes, bet arī ieguvušas Latvijas Mūzikas gada balvas.

Pirms pusnakts uz skatuves kāps gaisīgā Jenny May ar jubilejas koncertprogrammu - 10 gadi mūzikā. Profesionālu mūziķu pavadībā koncertu paspilgtinās netradicionālie dabas instrumenti, meditatīvās gongu vibrācijas, kā arī profesionāli dejotāji. Dziedātāja izpildīs visiem zināmos grāvējus Nāk nakts, Bez puišiem nevar, Es gribu vēl mīlēt, M. Freimaņa sarakstīto seriālaUgunsgrēks tiruldziesmu Un varbūt mēs, kā arī citas savas populārākās dziesmas.

Noslēgumā DJ Gunchs iegriezīs deju grīdu un ļaus klausītājiem izbaudīt vasaras noslēguma ballīti līdz pat saullēktam.

Pirmās 300 biļetes ir iespējams iegādāties par īpašu cenu -  tikai pa 5.90 eiro  visās Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās. Nenokavē!

Uz tikšanos 29. augustā Valmieras brīvdabas estrādē!

Biļetes: bilesuparadize.lv

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV