Mielavs Prāta Vētru nosauc par gļēvuļiem un tautas nodevējiem

Sarunā ar raidījuma Rampas ugunis vadītāju Andri Kiviču Mielavs pieskārās vairākām tēmām, tostarp vēlreiz komentējot savu uzstāšanos pie Uzvaras pieminekļa.
Publicēts: 30.08.2015, Komentāri: 80
"Ja valsts ir nolēmusi, ka jābūt sankcijām pret Krieviju, es automātiski kā šīs valsts pilsonis tam pievienojos - ir jābūt ne tikai ekonomiskām sankcijām, bet arī mākslinieciskām," tā intervijā Rīga TV24 savu pozīciju skaidro mūziķis Ainars Mielavs, kuram 4. septembrī klajā nāks jauns soloalbums Atsaukties.

"Es sevi tiešām uzskatu par īstenu patriotu un Latvijas pilsoni. Es piekrītu ES lēmumam par sankcijām pret Krieviju un arī Latvijas valsts nostājai kā ES dalībvalstij, proti, ka tā solidarizējas ar šīm sankcijām. Ja valsts ir nolēmusi, ka jābūt sankcijām pret Krieviju, es automātiski tam pievienojos - ir jābūt ne tikai ekonomiskām sankcijām, bet arī mākslinieciskām. Vienīgais drosmīgais cilvēks, kas to izdarīja, ir Guna Zariņa, kura pirmā atteicās piedalīties iestudētā izrādē Krievijā...

Jā, es saprotu, ir daudz mākslinieku, kas vēlas nopelnīt, taču situācija ir tik specifiska, ka ir jāpieņem lēmumi. Tie visi ir gļēvi cilvēki, kas turpina... Es uzsveru, nav jāpārstāj draudzēties diviem komponistiem, piemēram, krievam un igaunim, taču viss, kas saistīts ar tā dēvēto izklaides biznesu, mūsu valsts pārstāvju piedalīšanos Krievijas izklaides biznesā, ir valsts nodevība.

Es ar šiem cilvēkiem izlūkos neietu. Visas atrunas ir muļķības."



"Joprojām lepojos, ka uzstājos pie Uzvaras pieminekļa. Uzskatu, ka tā bija drosmīga rīcība. Dziedāt tur tiem pilsoņiem, kas nav latvieši, iespējams, bija novēlots solis, ar viņiem bija jāsāk cilvēcīgs dialogs laicīgāk, bet mēs visi bijām noguruši, ka dzīvojam divās pasaulēs - latviešu un krievu. Tomēr viena lieta ir dziedāt tur, otra - dziedāt un pelnīt naudu Krievijā laikā, kad Krievija ir nepārprotams, neprognozējams agresors."

Kā domājat jūs? Gaidām viedokļus komentāru sadaļā.

LASIET ARĪ: Prāta Vētras uzstāšanās Krievijā bijusi paša Dieva griba

LASIET ARĪ: Pārdevušies. Prāta Vētras eksistence kļuvusi bezjēdzīga
Komentāri: 80
Avots: Slavenibas.lv, TV24 Rampas ugunis, citāti no Tvnet.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

mesersmits 02.06.2016 21:02
PV..ir dirsaa lideji,sen vinjus uz miskasti vajadzeja izgast
1 0 atbildēt
magone 02.05.2016 21:19
Beidziet tak plēsties,baudat Pavasari!!
0 0 atbildēt
tdi 01.05.2016 22:03
Mielav posies drīz okupantu-atbrīvotāju svētki uzvelc adidas sporta bikses,pieber pilnas kabatas ar saulespuķu sēkliņām un uz priekšu-neaptēstais nelieti!!!!!!!!!!
0 0 atbildēt
Tatjana 01.05.2016 14:35
Es tikai nesaprotu katru reizi izlasot kadu politisko rakstu nevaru saprast kadam vajaga to stulbu naidu pret krieviem un latviem Latvija Atgadinu sabiedribai sen jau Padomju laiks ir beidzies, bet te mums Latvija vel sadala starp latviesiem un krieviem. Kaut gan jau ir daudziem Latvijas pilsoniba gadiem nopelnita pie radot savai valstij. Tadi cilveki ka Aivars Mielavs, kas tie par vardiem??? Dziedāt tur tiem pilsoņiem, kas nav latvieši, iespējams, bija novēlots solis, ar viņiem bija jāsāk cilvēcīgs dialogs laicīgāk, bet mēs visi bijām noguruši, ka dzīvojam divās pasaulēs - latviešu un krievu.
Ja sak biedzet saprast, ka politiku ar kulturu nejauc.
1 0 atbildēt
zita 31.08.2015 16:01
idiņš,vairs uz viņa koncertiem neiešu,biju labākās domās par viņu!
7 15 atbildēt
G 31.08.2015 09:29
Kurš nu būtu runājis!
10 12 atbildēt
fu 31.08.2015 09:19
Mielavs no sākuma varēja notis un dziedāt iemācīties.Patriots hrenava.
17 2 atbildēt
Krievs 31.08.2015 09:11
Sankcijas bļad,neñem gàzi neñem naftu,nebrauc pa v7ñu sliedèm ceĺiem ibio,ja Mielavam ir darbs un nauda,tad tùkstośiem valsts iedzìvotàiem sakarà ar sankcijàm śei nav darba , tika atlsisti jablież uz ìriju blad.Piedirśu śito maucìbu
7 1 atbildēt
uik 30.08.2015 22:06
Divkosīgais d...rsējs! Pie pieminekļa trallināt ir ok, bet PV esot nodevēji! ha!
16 29 atbildēt
ease 30.08.2015 17:55
Ko gan Mielavs var ļurināt, viņam SC palūdza padziedāt krieviem, uzprasīja ciparu, SC piekrita, šis arī blēja, redz par PV šis gan dusmīgs. Divkosība tās pašā definīcijas saknē.
23 2 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV