2. septembrī atklās jubilejas izstādi Riga Food 2015

2. septembrī sāksies un līdz 5. septembrim Ķīpsalā turpināsies Baltijas nozīmīgākā pārtikas nozares izstāde “Riga Food 2015”.
Publicēts: 31.08.2015, Komentāri: 0

2. septembrī sāksies un līdz 5. septembrim Ķīpsalā turpināsies Baltijas nozīmīgākā pārtikas nozares izstāde “Riga Food 2015”, kas jau 20. reizi vienkopus pulcēs profesionāļus un gardēžus no visas pasaules.

Aicinām Jūs uz izstādes oficiālo atklāšanas ceremoniju, kas notiks 2. septembrī plkst. 11.00 halles Nr. 2 balkonā (semināru zālē Nr. 3).

Atklāšanas ceremonijā piedalīsies:

Raimonds Vējonis, Latvijas Valsts prezidents;

Jānis Dūklavs, Latvijas Zemkopības ministrs; 

Andris Ameriks, Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks;

Viesturs Tīle, Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 valdes priekšsēdētājs;

Rolands Nežborts, “Riga Food” projektu vadītājs.

Uzreiz pēc atklāšanas ceremonijas tiks apbalvoti izcilas kvalitātes pārtikas produktu konkursu uzvarētāji piena un medus produktu kategorijās.

“Riga Food” ir nozīmīgs pārtikas industrijas attīstību veicinošs pasākums, kur ik gadu tiekas profesionāļi no visas pasaules, lai sekmētu savu biznesu un iepazītos ar nozares aktualitātēm, kā arī lai piedalītos biznesa pasākumos un profesionāļu konkursos. Izstādes piedāvājumā būs gan vērienīga nozares uzņēmumu un organizāciju ekspozīcija, gan plašs konkursu, šovu, semināru un citu atraktīvu un interesantu pasākumu klāsts.

Šogad izstādē dalību ir pieteikuši 700 uzņēmumi no 37 valstīm – gan uzņēmumi, kas “Riga Food” piedalās gadu no gada, gan kompānijas, kas sevi izstādē prezentēs pirmo reizi. Izstādē būs 14 valstu kopstendi. Šogad īpaši kupli būs pārstāvēti Latvijas uzņēmumi, kuri startē ne tikai atsevišķos stendos, bet arī Latvijas nacionālajā kopstendā un trešo gadu visu četru Latvijas reģionu ekspozīcijās. Mājražotāji, sīkražotāji, mazie un vidējie uzņēmumi visās četrās izstādes dienās piedāvās izbaudīt Latgales, Kurzemes, Vidzemes un Zemgales viesmīlību un tradicionālos ēdienus.

Vairāk par izstādi, konkursiem, pasākumiem un dalībniekiem: www.rigafood.lv/

Izstādes darba laiks:

2. septembris 10.00–18.00 (Profesionāļu diena)

3.–4. septembris 10.00–19.00

5. septembris 10.00–17.00

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV