VIDEO: Policija esot aizturējusi Juri Milleru

Publicēts: 16.09.2015, Komentāri: 11
Kāds aculiecinieks šodien, 2015.gada 16. septembrī, iesūtījis ar telefonu nofilmētu videomateriālu, kurā redzams, ka Zinātņu akadēmijā ieradusies policija. Aculiecinieks vēsta, ka policijas darbinieki esot "aizturējuši" jeb "aizveduši uz iecirkni" koncertzāles Rīga vadītāju Juri Milleru, vēsta portāls Vipi.lv.

"Kāpēc bez roku dzelžiem?" - video tiek jautāts Jurim Milleram.




Uzziņai:


Koncertzāle "Rīga" otrdien, 15.septembrī, nav atbrīvojusi telpas un trešdien, 16.septembrī, atteicās parakstīt telpu nodošanas-pieņemšanas aktu, kā arī atteicās telpās ielaist Latvijas Latvijas Zinātņu akadēmijas (LZA) pārstāvjus, pavēstīja LZA pārstāve Dace Govinčuka. LZA bija iepriekš informējusi koncertzāles vadību, ka tās nomāto telpu nodošana notiks trešdien plkst.10.

Govinčuka norādīja, ka LZA ir paziņojusi koncertzālei "Rīga" par aizturējuma tiesību izmantošanu uz bijušajam nomniekam piederošām kustamām lietām, kas atrodas LZA telpās, un aicina pieteikties visas personas, kuru manta atrodas "Rīgas" koncertzāles telpās, jo tas ļaus novērst situāciju, ka tiek aizturētas citām personām piederošas lietas.

LZA arī paziņoja, ka no 16.septembra koncertzālei tiks pārtraukti komunālie pakalpojumi. LZA uzsver, ka ir savlaicīgi brīdinājusi koncertzāli "Rīga" par to, dodot iespēju bijušajam nomniekam samaksāt parādu un novērst šīs nelabvēlīgās sekas. Sakarā ar nomas līguma uzteikšanu un komunālo pakalpojumu sniegšanas pārtraukšanu koncertzālei "Rīga" pašlaik nav nedz tiesiska pamata, nedz faktiskas iespējas rīkot publiskus pasākumus LZA telpās, norāda LZA, paužot gatavību slēgt īstermiņa nomas līgumus ar katru jau izsludinātā pasākuma organizētāju. Taču tas nav iespējams, kamēr koncertzāle turpina prettiesiski aizņemt telpas, paskaidro LZA.

Sestdien, 20.septembrī, koncertzālē paredzēts gada jubilejas koncerts, taču LZA uzsver, ka koncertzālei "Rīga" pašlaik nav nedz tiesiska pamata, nedz faktiskas iespējas rīkot publiskus pasākumus LZA telpās.

Jau vēstīts, ka koncertzāles īpašnieks Juris Millers septembra otrajā nedēļā pavēstīja, ka viņa uzņēmums ir panācis principiālu vienošanos ar LZA par noregulējumu turpmākai koncertzāles darbībai. Millers paskaidroja, ka tikšanās laikā ar LZA juristiem panākta principiāla vienošanās, kas paredz, ka neviena puse neatzīs otras puses argumentus un strīds tiks risināts tiesas ceļā. Savukārt LZA paziņoja, ka šis apgalvojums ir nepatiess. LZA apsverot iespēju uz atsevišķa līguma pamata iznomāt telpas konkrētiem pasākumiem.

Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesa augusta sākumā ierosināja lietu pret LZA par tās nosūtītās nomas līguma uzteikuma vēstules koncertzālei "Rīga" atzīšanu par prettiesisku. Pagaidām nav noteikta lietas izskatīšana, jo tiesa atbildētājam līdz septembra pirmajai pusei noteikusi laiku paskaidrojumu sniegšanai.


Komentāri: 11
Avots: Vipi.lv
Foto: Vipi.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

ann 21.09.2015 22:31
Cūka,liels cūka.
0 0 atbildēt
Jura Millera komentārs 17.09.2015 09:35
Dārgie draugi! Tos, kurus ir satraukusi dažu mediju "pīle" par manu "aizturēšanu" šodien, oficiāli paziņoju, ka policiju uz LZA ēku izsaucu es un tā nogādāja iecirknī juristu Sergeju Rudānu un vairākus LZA darbiniekus, kuri vēlējās veikt prettiesiskas darbības. Prettiesisko darbību veikšana tādejādi tika novērsta, bet es netiku aizturēts, kā to medijiem centās iestāstīt "aculiecinieks" Kārlis Ozoliņš, kurš šo "video" centās ieskapēt daudziem medijiem. Paldies tiem žurnālistiem, kuri piezvanīja un noskaidroja patieso informāciju un neizplatīja melus. Uz tikšanos koncertzālē "Rīga"!
0 28 atbildēt
eh ko tur 16.09.2015 20:31
tas smaidoshais deguns jau par to cilveku visu izsaka,morals kr oplis.uzmetejs!
15 0 atbildēt
nuja > eh ko tur 16.09.2015 23:39
ai nu visi līkie deguni tak vienādi ; ))
1 0 atbildēt
Ups4 16.09.2015 19:21
Nezinu. kā var kāds uzticēties šim producentam, kas daudzus gadus ir "uzmetis" muzikantus, tehniskos darbiniekus utt.
26 0 atbildēt
Inese 16.09.2015 19:20
Kur Millers, tur skandals... katrs notur popularitati ka maak...
26 0 atbildēt
Aģents 16.09.2015 19:18
Millers stāsta ka saremontējis par 0,5 milj., bet dokumenti tiesai, kā rādās, ar pūlēm savākti par 20 tūkst. T.i. par pāris mēnešiem īres maksa. Izskatās ka Milleram liekas, ka viņšvisu to augstceltni būtu uzbūvējis un tagad lietos uz mūžigiem laikiem. kadēmija pati vainīga, ka ļāvās novārdot. Kurš tad to mūsdienu Ostapu Benderu Latvijā vēl nepazīst.
19 0 atbildēt
pelīte 16.09.2015 19:17
Re kā biļešu kritums esot šausmīgs tai koncertzālei
24 0 atbildēt
issac 16.09.2015 19:13
Un to saka cilvēki, kuri sēž savā alā. Koncertzāle laba. Ko stulbiie LZA ar to darīs? Ne sūda vairs no zinātnes tajā ēkā tāpat nav.
1 27 atbildēt
Silvija 16.09.2015 18:56
Ups, zinatnieku apkrāpējam kaut kas reāli draud, vai sāk draudēt...
23 1 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV