Gigantisks strūklaku šovs Rīgas Cirkā jau piektdien

Uguns, ūdens un gaismas maģija!
Publicēts: 21.09.2015, Komentāri: 0

Uguns, ūdens un gaismas maģija! Rīgas Cirkā  - izrāde ar akrobātiem, virves staigātājiem, klaunu duetu Dolly un Domino, kā arī  ar dzīvniekiem-ar kaķiem, lāčiem, suņiem-samojediem un pērtiķiem..

700  strūklakas  līdz pat kupolam, īsts lietus un peldošs kuģis! Vienīgā Eiropā un pirmoreiz Latvijā – cirka programma “Gigantisko strūklaku šovs” ! Rīgas Cirkā pirmizrādes 25., 26.un 27.septembrī!

Šobrīd Rīgas Cirka  manēžā notiek grandiozi pārbūves darbi, lai 25.septembrī ierastās cirka manēžas vietā  skatītāji ieraudzītu baseinu ar  nepārtraukti mainīgu skatuves virsmu, kas aprīkota ar apmēram 700 dažādas formas un dažādu izmēru strūklakām, un moderniem gaismas lāzerefektiem. Izrādes laikā strūklakām būs iespēja pacelties līdz 12 metru augstumam (tas ir – līdz pat  cirka kupola ažūrajai griestu daļai), mirguļojošās ūdens strūklas darbosies kā gigantisks  gaismas ekvalaizera pavadījums gandrīz katram cirka priekšnesumam, piepildot telpu ar gaismas, mūzikas un ūdens fantāziju.

Līdzās cilvēcisko iespēju un ūdens  sacensībai dažādo akrobātisko priekšnesumu laikā, izrādē neiztikt arī bez  tradicionālām vērtībām: te ir gan  kaķi, suņi-samojedi, gan pērtiķi un lāči! 

Te, protams, ir arī klauni. Visas izrādes garumā populārais mākslinieku duets Dolly un Domino  būs gan jautri, gan liriski, bet vienmēr - gana ekscentriski un neaizmirstami.

Rīgas cirks aicina uz cirka programmas “Gigantisko strūklaku šovs” pirmizrādēm 25., 26. un 27.septembrī! Jums tas ir jāredz- ieprieciniet savu ģimeni un draugus-pavadiet nedēļas nogali Rīgas Cirkā!

Izrādes garums ~ 2 stundas,  starpbrīdis 20 minūtes.

Biļešu cenas no 10,00 līdz 30,00 euro (bērniem līdz 5 gadiem, bez vietas, klēpī - 1,50  euro).

Biļetes un Dāvanu kartes var iegādāties Rīgas Cirka kasē, Biļešu servisa tirdzniecības vietās visā Latvijā un bilesuserviss.lv.

Dāvanu kartes var iegādāties www.fromme.lv/

www.cirks.lv/

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV