Šokējoši. Latviešu skolotāja grib, lai tiktu nošauts bērns

Skolotāja Inguna Birzniece bērnam novēl nāvi.
Publicēts: 23.09.2015, Komentāri: 131

Nepatīkamā starpgadījumā iesaistījusies Valmieras Mūzikas skolas pedagoģe Inguna Birzniece, kurai šobrīd draud nopietnas problēmas ar mācību iestādes vadību un Izglītības ministriju.

Viņa sociālajos tīklos kādu imigrantu bērnu nosaukusi par kverpli un novēlējusi viņam nāvi.

Pie šā video skolotāja Inguna Birzniece ierakstījusi naidīgu un uz slepkavību aicinošu komentāru: 

“Šito kverpli vajadzētu uzreiz nošaut un ielikt uz mūžu ieslodzījumā arī viņa vecākus, ka tādu neradījumu izaudzinājuši!”

Kā domājat jūs: vai šāda neadekvāta valmieriete (video ir redzams sievietes neirotiskais runasveids, dīvainie žesti un nervu sistēmas haotisms) drīkstētu skolot Latvijas bērnus?

Rakstiet komentāru sadaļā, kur lūdzam iztikt bez rupjībām un naida kurināšanas.

Bez Tabu: 



Fotogalerijā Birznieces naidpilnais komentārs un pašas foto. Tautai šādi "varoņi" jāredz

Komentāri: 131
Avots: TV3 Bez Tabu
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

INARA 28.09.2015 10:21
Tas nav tikai bērns,tas ir nākamais rīkļu griezējs !!!Un viņi pie mums būs mīļi gaidīti,jo mūsu Valdība to grib.
2 0 atbildēt
Arta 24.09.2015 11:03
Tā nav skolotāja ,bet sētas līmeņa vecene !
3 4 atbildēt
zuze 24.09.2015 10:43
Skolotājs arī ir tikai cilvēks!
Lai migranti neuzdrošinās šeit šefot! Ja viņi to zinās ,tad arī uzvedīsies ,kā pieklājas. Tātad viņi parliecināti ,ka šeit var uzvesties kā uzvarētāji! Skolotāja malacis!
8 2 atbildēt
Arta 24.09.2015 10:19
Kas tā par sievieti?Kādi ir viņas bērni? KO TĀDA ,,SIEVIETE,,VAR IZAUDZINĀT ?Domāju ,ka viņas vieta ir cietumā!!!!
3 8 atbildēt
Ha ha > Arta 24.09.2015 21:02
Izskatās, ka domāšana nav Jūsu stiprākā puse, varbūt lietderīgāk būtu nodarboties ar kaut ko citu.
14 1 atbildēt
. 23.09.2015 21:16
Puika ierodas valstī, kuras iedzīvotājiem būs jāstrādā, lai viņš tur varētu mierīgi dzīvot uz viņu rēķina, bet tas gan nav iemesls būt pateicīgam. Tā vietā viņš rāda ko nākotnē mēģinās izdarīt ar šiem cilvēkiem. Diez vai kāds viņu tur vismaz nokaunināja, ja ne atsūtīja žurnālistus uz interviju, lai puisītis paskaidro savu žestu? Noteikti nē. Skolotāja tikai adekvāti reaģēja uz redzēto - acs pret aci, zobs pret zobu. Nevienu mīluli viņa neaizskāra. Kādēļ šiem cilvēkiem ir atļauts viss, bet mums atlikusi tikai klusēšana?
10 0 atbildēt
Idiote 23.09.2015 19:17
Gribeetos vaicaat tiem- "gudrajiem"praatveederiem,vai vinji savaa laikaa ir maaciiju'sies LATVIE'SU VALODU peec J. ENDZELIINA? JO pat WIKIPEDIJAA ir atrodams, un tulkots vaards- "kverplis". Iesaku iztulkot,un tikai tad- spriest un apsuudzeet!!!
5 0 atbildēt
Patiesība 23.09.2015 13:41
Šī sieviete patiesībā ir ļoti jauks un sirsnīgs cilvēks! Viņai ir lieliski bērni un viena kolosāla ģimene!Varbūt savu viedokli arī izteica neatbilstoši mūsu valsts cenzūrai,bet toties šim cilvēkam patiesi rūp mūsu valsts un savas zemes NĀKOTNE!Viņa kā skolotāja un kā mate būdama māca bērniem ko labu un vērtīgu,un asi reāģē pret citu tautu vardarbības izpausmēm,ko citi par noželu nesaprot un pagriež citā gaisotnē!
Raksta autoru gan vajadzētu iesūdzet tiesa par tiem izteikumiem pret so sievieti!Vai viņam ir dotas tiesības apsaukāt publiski kādu par neirotisku ,neadekvātu utt.Vai drīkst pazemot šo sievieti ar tādu rakstu vien tikai tapec ,ka cilveks izteica savu viedokli !Kur tad raksta autora ētika palikusi?????????????????Kauns arī par Bez tabu-mans viedoklis par jums ir krasi mainījies!
16 4 atbildēt
protams, > Patiesība 23.09.2015 15:06
nav ko aizstāvēt tik ļaunu cilvēku ,kas var izteikt tik šausmīgu komentāru .Ar ko tad viņa labāka par šo puišeli ,kas parādīja žestā,ka galvu nost.Viņa jau ir tādā pašā līmenī.cik ētiski tad viņa izsakās un vēl pedagogs ,kultūras nesējs tautā...nulle ,ne kultūra.
5 7 atbildēt
Ha ha > Patiesība 23.09.2015 15:42
Diemžēl žurnālistikas ētika jau sen guļ saldētavā ar birku pie kājas īkšķa...Šodien ir tik vienkārši normālu cilvēku pataisīt par briesmoni, valsts un sabiedrības ienaidnieku...Latvijas žurnālistika ir lieliski apvienojusi labākās padomju tradīcijas ar prasmīgajām Rietumu melu kampaņām, kad no niecīga oda tiek izpūsts zilonis...Klasisks piemērs bija pagājušajā gadā apmelojumu kampaņa pret krievu dziedātāju Valēriju - preses virsraksti - Valērija nenožēlo, ka Krievijā nogalina gejus, bet, noskatoties to interviju, neviena vārda nebija par geju nogalināšanu, runa bija tikai par to, ka viņa nenožēlo, ka ir pieņemts likums par homoseksuālisma propagandas aizliegumu jauniešu vidū...Atšķirība laikam ir, bet tiem, kas tālāk par virsrakstu netiek,ienaidnieka tēls gatavs un lepnais ministrs var atriebties...Man, protams, ir dziļi vienaldzīgs Jaunais Vilnis, ne man interesēja, ne arī traucēja, bet tas bija tāds pirmais melu kampaņas gadījums, kas palika atmiņā...Šeit ir stipri līdzīgi...
8 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV