62 gadu vecumā Aivars Lembergs kļūs par tēvu

Publicēts: 24.09.2015, Komentāri: 18

Ventspils mēra Aivara Lemberga (61) un Ventspils pilsētas domes izpilddirektora vietnieces Kristīnes Krasovskas (37) attiecības šobrīd piedzīvo īpaši skaistu un nozīmīgu laiku. Pāris ir sava pirmdzimtā mazuļa gaidībās. Sarunā ar »Vakara Ziņām« Aivars šo laiku dēvē par cerību laiku un priecājas, ka Kristīne jūtas moža un enerģiska, tāpēc pagaidām turpina arī pildīt darba pienākumus.

Juridiski brīvi, lai beidzot arī apprecētos

Aivars Lembergs ar spridzīgo tumšmati Kristīni Krasovsku pirmo reizi plašākā sabiedrībā izgāja 2013. gada maijā. Tobrīd Ventspilī teātra namā «Jūras vārti» norisinājās modes festivāls «Riga Fashion Mood Premium Ventspils». Eleganti saposušies, pāris apmeklēja modes pasākumu. Jau šajā reizē iezīmējās Kristīnes un Aivara košais un gaumīgais ģērbšanās stils, kas jau vēlāk kļūs par pāra vizītkarti. Lai arī tobrīd Kristīne un Aivars gari un plaši stāstīt par savām attiecībām publiski vēl nebija gatavi, abi laimīgi staroja, un bija skaidri redzams, ka pāris viens otru uzlūko ar mīlestības pilnu acu skatu. Arvien biežāk Kristīne un Aivars sāka kopīgi apmeklēt saviesīgus pasākumus gan Ventspilī, gan viesojās arī galvaspilsētā. Pāra iznācieni sabiedrībā allaž bija spilgti, jo abi bija koši saposušies un laimīgi staroja. Ļaudis sačukstējās, ka beidzot izveidojies skaists un saskanīgs pāris. Abu attiecības veidojās nopietnas, un viņi uzsāka kopdzīvi. Gan Kristīnei, gan Aivaram aiz muguras jau ir attiecību pieredze. Tagad abi ir juridiski brīvi un nākotnē varēs salaulāties un mīt gredzenus. Aivaram izveidojušās arī lieliskas attiecības ar Kristīnes dēlēnu Martinu Kristoferu. Visi trīs kopā gan pavada brīvo laiku, gan saimnieko Puzes mājā. Turklāt Aivaram un Martinam izveidojies kopīgs vaļasprieks – abi kļuvuši par kaislīgiem makšķerniekiem, un par viņu lielajiem lomiem runā tuvā un tālā apkārtnē. Savukārt Aivara bērni Anrijs un Līga, kas dzimuši iepriekšējās attiecībās, jau izauguši un viņiem pašiem izveidojušās ģimenes.

Kristīne spožās karjeras vietā izvēlas ģimeni

Jāpiebilst – lai arī Kristīnei pirmajā vietā ir ģimenes pavards un dēlēns Martins Kristofers, viņa varētu izveidot arī veiksmīgu karjeru, jo zinātāji teic, ka Kristīne nav tikai skaista un pievilcīga, bet arī gudra sieviete. Viņa beigusi Konkordijas starptautisko universitāti Igaunijā, iegūstot bakalaura grādu starptautiskajā biznesā, kā arī ieguvusi maģistra grādu ekonomikā Latvijas Universitātē. Pēc 10. Saeimas vēlēšanām Kristīnei tika pareģota spoža politiskā karjera, viņu apsprieda kā iespējamu ministri. Taču Kristīne vismaz pagaidām izvēlējusies piepildījumu rast ģimenes dzīvē. Bet kas zina, vai pēc dažiem gadiem Kristīne neatgriezīsies arī pie politiskās karjeras veidošanas un tad pie Latvijas politikas debesīm būs divu spožu zvaigžņu tandēms?

Atgādina par veselīgu uzturu

Aivara un Kristīnes bērniņam pasaulē jānāk nākamā gada sākumā. Runājot par priecīgo notikumu un iesaistīšanos bērniņa gaidību procesa notikumos, Aivars teic: «Daba jau ir sadalījusi lomas. Es uzskatu, ka vīrietim tur nav jāmaisās.» Vaicājot, vai Aivars tagad rūpīgāk izturas pret mīļoto sievieti un pilnībā uzņēmies sadzīves rūpes, viņš paskaidro, ka arī iepriekš abu attiecībās ir rūpējies par Kristīni un mājām: «Mēs abi vienmēr cenšamies daudzus mājas darbus darīt kopā. Es nekad neesmu pieļāvis, ka Kristīnei būtu jādara kaut kas smags, vienmēr pats par to esmu parūpējies. Protams, tagad viņai jo īpaši jāuzmanās no visādām nešanām un celšanām, un nevajadzīgām slodzēm. Es viņai nemitīgi atgādinu, ka svarīgi ir pareizi ēst. Un reizēm gadās arī paburkšķēt, atgādinot par veselīgu uzturu. Piemēram, brokastis mūsmājās gatavojam abi. Kristīnei nav jābūt kalponei virtuvē. Mums ir katram savs. Viens griež salātus vai lasi, kamēr otrs sagatavo biezpienu, kafiju vai tēju. Kopā darbojoties pa virtuvi, darbi ātrāk iet uz priekšu un laiks ietaupās. Turklāt tas ir laiks, ko varam pavadīt divatā parunājoties.»

Gribas pagulēt kādu stundu ilgāk

Šovasar Kristīne ar mazuli puncī un kopā ar Aivaru un dēlu Martinu aktīvi arī baudījusi vasaras priekus, bet šoruden papildināti ziemas krājumi un savākta sēņu raža. Kristīne bērniņa gaidību laikā jūtas labi, tāpēc turpina arī pildīt darba pienākumus. Aivars par Kristīni runā ar sirsnību un piebilst, ka viņi dzīvo vienkāršu cilvēku dzīvi, ne ar ko īpašu neizceļoties: «Jo lielāks grūtniecības laiks, jo vairāk parādās nogurums un miegainība. Ar to ir jārēķinās, ka gribas kādu stundu ilgāk pagulēt.»

Pagaidām pāris nav izlēmis, vai mazulis pasaulē nāks Ventspilī vai Rīgā, kā arī vēl nav domāts, vai tētis būs klāt bērniņa dzimšanas brīdī. Tāpat vecāki nesteidzas notikumiem pa priekšu un bērna pūriņu gādās vien tad, kad Kristīnei tuvosies dzemdību laiks. «Tagad jau visu var ātri un viegli sagādāt. Specializētajos bērnu veikalos pilnībā viss pieejams un pāris stundu laikā var nopirkt visu, kas nepieciešams,» saka Ventspils mērs.

Laimīga dzīve ir laimīga ģimene

Aivars ir piesardzīgs, runājot par gaidāmo notikumu: «Tas jau ir pats sākums, tādēļ jātur īkšķis, lai mums viss ir labi.» Viņam nav būtiski, vai gaidāma meitene vai zēns: «Būsim priecīgi par to, ko Dieviņš dos! Bērns – tās ir emocijas. Šis laiks man ļoti daudz nozīmē. Tā kā Kristīne ir mātes cerībās, arī man tas ir cerību laiks.»

Aivars nosaka, ka bildināšana ir vecmodīga padarīšana, bet saderināšanās gredzentiņu viņš Kristīnei uzdāvinājis pirms pāris gadiem. Un ikdienā tas mirdz Kristīnei pirkstā, atgādinot par abu mīlestību. Kāzu datumu pāris gan vēl nav nolicis. Aivars uzskata, ka ne jau kāzās ir laime, bet gan abu attiecībās un kopdzīvē.

Komentāri: 18
Autors: Kaspars Ūdris
Avots: Vakara Ziņas, Nra.lv
Foto: Vakara Ziņas, Nra.lv
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

kuku 24.09.2015 17:33
Aksts un palaistuve.
2 1 atbildēt
iveta 24.09.2015 11:28
tā jau perēs ka ti pie bērna tiktu piķis visam mūžam būs vēl mazdērniem pietiks.vecais muļķis viņai nav vajadzigs. bet tas muļķis to nesaprot. nav jau teikts vai viņa bērns
1 4 atbildēt
mazmeita 24.09.2015 10:59
Kauns kauns ,vajadzeja jau but vectēva lomā nevis vēl par tēti būt ...kauns kauns liels kauns Ventspils mēram ....
3 8 atbildēt
Rita 24.09.2015 10:57
Tas tak ir forši, un apsveicami! Bet kam skauž, lai skauž!
9 1 atbildēt
mira 24.09.2015 10:46
Veči parāda ,ka viņa draudziņš formā,nu jau arī vecais Lembergs.Vairāk necienu viņu!
2 5 atbildēt
lolita 24.09.2015 10:30
visu to labako, milestibu, saticibu .man vini abi liekas jauki, lai veicas
14 2 atbildēt
luks 24.09.2015 10:26
..ko var kladzinat,ta nu notikums kad berns vēl nav piedzimis….
1 4 atbildēt
aina 24.09.2015 10:14
Prieks par viniem!
15 1 atbildēt
astra 24.09.2015 10:13
Divi vienā ... vectētiņš un tētis !!! Kā tas bērns pasniegs tā jau nav mūsu darīšana , vai ne !
7 3 atbildēt
LM 24.09.2015 10:03
Normāla parādība ja 2 kopa.Medijiem kad tikai kaut kas svaigs.Aprunāt,skalot citu veļu.Būtu viņa vieta kāds zemnieks,vai parasts strādnieks-nevienam nerūpētu.Viņš ir cilvēks un viņam ari ir tiesības uz savu privāto dzīvi.
16 1 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV