Laimē biļetes uz Asturia koncertu

Slavenibas.lv dāvina biļetes uz stīgu kvarteta "Asturia" koncertu, Lielajā ģildē, 29. septembrī saviem pastāvīgajiem lasītājiem.
Publicēts: 27.09.2015, Komentāri: 0

Arī Tev ir iespēja laimēt biļetes uz stīgu kvarteta "Asturia" koncertu, kas notiks 29. septembrī, Lielajā ģildē, plkst. 19:30!

KAS JĀDARA?

Tev jābūt mūsu sekotājam portālā Draugiem.lv (jānospiež SEKOT mūsu profilā Draugiem.lv: draugiem.lv/slavenibaslv), kā arī jānospiež IETEIKT šim rakstam. 

To var IZDARĪT ŠEIT

SPIED SEKOT jau šobrīd - līdz otrdienai, 29.09.2015, plkst. 12:00!

Pēc SEKOT nospiešanas Draugos uzraksti uz info@slavenibas.lv savu vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru un atslēgas vārdu ASTURIA. Ar laimētājiem operatīvi sazināsimies telefoniski. 

Drīkst piedalīties mūsu pastāvīgie sekotāji, laimētās biļetes nedrīkst pārdot!

Uzziņai:

29.septembrī Lielajā Ģildē viesosies slavenais elektro-stīgu kvartets „Asturia”, kas pasaulē iecienītu mūziku – gan klasiskus skaņdarbus, gan populāras mūsdienu dziesmas – izpilda jaunā skanējumā.

Visas kvarteta dalībnieces ir talantīgas mūziķes, kas augstāko muzikālo izglītību   ieguvušas Ukrainas Nacionālajā Pētera Čaikovska mūzikas akadēmijā. Vera Valijeva (vijole), Jekaterina Golovko (vijole), Jeļena Moskaļenko (alts) un Miroslava Cibka (čells) ir uzstājušās arī kā solo mākslinieces un ne reizi vien uzvarējušas dažādos konkursos.

Kvarteta nosaukums „Asturia” radies no slavenā spāņu komponista Īzaka Albenisa skaņdarba „Asturias”, kas bija pirmā kompozīcija, kurai mūziķes piešķīra savu īpašo skanējumu, un tas joprojām kalpo par kvarteta vizītkarti, atspoguļojot to raksturojošo kaisli, temperamentu, ekspresiju, emocionalitāti, spēcīgo enerģētiku un kontrastu spēli.

Šarmanto kvartetu „Asturia” jau iemīlējuši daudzu valstu klausītāji, un šoruden talantīgās meitenes uzstāsies arī Latvijā, iepazīstinot skatītājus ar savu neparasto programmu.

Mūsdienīgo elektroinstrumentu tembru saspēle, krāšņie kostīmi, horeogrāfija un, protams, mūziķu šķelmīgie skatieni koncertu pārvērtīs aizraujošā izrādē, bet slaveno dziesmu un skaņdarbu aranžējumi ikvienu pārsteigs ar savu unikālo skanējumu.

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV