Teātra izrāde Mana laimīgā dzīve ar S.Ivaņņikovas un S.Surganovas piedalīšanos notiks k/z Splendid Palace

Jaunā teātra projekta "Mana laimīgā dzīve" veidotāji paziņo, ka saistībā ar neatrisināmām problēmām koncertzālē "Rīga", gaidāmā pirmizrāde notiks 3. un 4.oktobrī plkst.19:00 kinoteātra "Splendid Palace", Film Noir Cafe zālē (Elizabetes ielā 61).
Publicēts: 29.09.2015, Komentāri: 0

Jaunā teātra projekta "Mana laimīgā dzīve" veidotāji paziņo, ka saistībā ar neatrisināmām problēmām koncertzālē "Rīga", gaidāmā pirmizrāde notiks 3. un 4.oktobrī plkst.19:00 kinoteātra "Splendid Palace", Film Noir Cafe zālē (Elizabetes ielā 61).

Visiem, kuri jau iegādājušies biļetes, nauda tiks atgriezta bilesuparadize.lv noteiktajā kārtībā. Ja biļetes iegādātas internetā, nauda tiks automātiski ieskaitīta atpakaļ kontā. Savukārt, ja biļetes iegādātas "Biļešu paradīzes" kasēs, kompensāciju par tām var saņemt biļešu kasēs.

Iepriekš iegādātās biļetes uz pirmizrādi nebūs derīgas. Biļetes uz pirmizrādi 3. un 4.oktobrī "Splendid Palace" iespējams iegādāties  www.bilesuparadize.lv/events/perf/10221. Vietu skaits ir ierobežots. Informācija par koncertu Facebook – www.facebook.com/events/452160428305652/

Organizatori atvainojas par sagādātajām neērtībām, kas diemžēl notikušas ne viņu vainas dēļ. 

Teātra uzvedums „Mana laimīgā dzīve” - jauns Maskavas režisora Aleksandra Coja teātra projekts, kas tapis pēc krievu dramaturģes Jeļenas Jerpiļovas lugas „Sarunas par amerikāņu džezu” motīviem. Projektā piedalās aktrise Svetlana Ivaņņikova un rokmūziķe Svetlana Surganova. Abas būs redzamas sev neierastā ampluā: Surganovai šī ir debija kā dramatiskā teātra aktrisei, bet Ivaņņikovai – pirmā pieredze stand-up žanrā.

Informācija par projekta dalībniekiem:

Svetlana Ivaņņikova – televīzijas raidījumu vadītāja, producente, aktrise. Strādājusi Dņeprodzeržinskas un Dņepropetrovskas teātros Ukrainā, Noriļskas un Petrozavodskas teātros Krievijā, kā arī Rīgā. 1998.gadā saņēmusi UNESCO atzinību par kultūrvēsturisko tradīciju atjaunošanu starp Krieviju un Latviju. 1999.gadā saņēmusi Nacionālās radio un televīzijas padomes balvu kā gada labākā televīzijas raidījuma producente. 2000.gadā saņēmusi Ukrainas kultūras un tūrisma balvu „Kristāla stārķis”. Kopš 1997.gada – iknedēļas raidījuma „Rīgas balzāms krievu dvēselei” (LNT, Pirmais Baltijas kanāls, RTN - ASV) līdzautore un vadītāja.

Svetlana Surganova – krievu dziedātāja, mūzikas autore un izpildītāja, kādreizējā grupas „Nočnije Snaiperi” soliste un vijolniece, šobrīd – „Surganova un Orķestris” līdere.

Režisors Aleksandrs Cojs. Mācījies Maskavas Valsts teātra mākslas institūtā (GITIS) pie Josifa Reihelgauza. Strādājis Uzbekistānas Jaunatnes teātra studijā, Maskavas Akadēmiskā Dailes teātra skolā-studijā (MHAT), kopš 2009.gada – Maskavas Dramatiskās mākslas skolā. Grupas „Termin Vox” koncertizrādes „Pārdomas” režisors.

Scenogrāfs Mihails Zaikanovs. Rakstījis žurnāliem un darbojies arī kā redaktors. Maskavas Aleksandra Rodčenko Fotogrāfijas un mediju mākslas skolas un Maskavas Laikmetīgās mākslas institūta absolvents. Strādā dažādos medijos – videomāksla, grafika, instalācijās, objekti, fotogrāfija.

Lugas autore Jeļena Jerpiļova. Vairāk kā 35 dažādu lugu autore. Pirmo lugu – farsu „Akvārijs okeānā” sarakstījusi 1995.gadā. Vairāku Krievijas dramaturģijas konkursu laureāte. Šobrīd vadītāja un režisore teātrī „Mirāža”.

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV