Gints Bude saraudina skolnieces, nosaucot tās par prostitūtām, puvušiem tomātiem un nestilīgām būtnēm

Atklātībā ir nācis skandalozas lekcijas ieraksts, kurā modes mākslinieks Gints Bude saraudina un apvaino skolnieces Rīgas Lietuviešu vidusskolā.
Publicēts: 01.10.2015, Komentāri: 28

Atklātībā ir nācis skandalozas lekcijas ieraksts, kurā modes mākslinieks Gints Bude saraudina un apvaino skolnieces Rīgas Lietuviešu vidusskolā.

Notikušo izmeklē Valsts izglītības kvalitātes centrs un policija. Vecāki solījušies modes ekspertu piekaut. Kāds sarūgtināts tēvs facebook rakstīja: „Kam ir pazīstams/tuva persona Gints Bude? Ja tu, vēl turpināsi vazāties pa skolām un lasīsi lekcijas par tēmu, kurš ir stilīgs un, kurš nav, un saraudināsi piekto sesto klašu skolnieces/skolniekus par to, kas viņām nestilīgs uzvilkts tajā dienā, tu, laimēsi kursu pie plastikas ķirurga”.

Noklausieties, kā Gints Bude saraudināja skolnieces, nosaucot tās par prostitūtām, puvušiem tomātiem un nestilīgām būtnēm. Jūsu komentāri vēlami!



Audioieraksts no Kas Jauns profila

LASIET ARĪ: Dizainers Gints Bude pieķerts ar savu "boifrendu" - aktieri (PAPARACI FOTO)
Komentāri: 28
Avots: Runabildes.lv, Youtube.com
Foto: Theamazingmodels.com
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

simpanze vins ir 05.10.2015 15:52
pats iSkatas pec mauku májas sutenera trešás dienas pohmelju razgarā....
0 0 atbildēt
velns 01.10.2015 21:57
ja es ko taadu dzirdeetu eam siekalainajam pedinjam uzmauktu galvaa vinja piesmeereetaas apenes,jo pakalja vairs nesatur suudus no biezhaas kaku stumdiishanas un tas pats ar muti,nosuukaajies taa ka vieni suudi pa muti veljas aaraa
2 0 atbildēt
... 01.10.2015 20:25
Ko juus te smilkstat ssmaulli. Visi esat pilniigi peertikki.
0 3 atbildēt
Liļļuks 01.10.2015 17:44
G.Bude - tu esi kretīns, ja jau runā tā, ka saraudini 5., 6. klašu meitenes. Tādus cilvēkus vnk nedrīkst laist skolās. Apcelt bērnus, rādīt ar pirkstu uz tiem, kuri nav "kruti" - tas ir vājprāts! Vispār skolās var vilkt, ko grib, galvenais, lai būtu ērti staigāt savā apģērbā, jo skola NAV modes skate. Ginta Budes attieksme ir riebīga.
6 0 atbildēt
johaidiiii! 01.10.2015 17:42
Ja manam bērnam publiski pateiktu, ka viņš ir "totāli aizkavējies", jo uzvilcis jaku, kas bija mode pirms cik tur tiem gadiem, es atrastu pašu šmaugāko un garāko rādāmkoku un tam stilistelim nozilinātu viņa sarkanās pediņbikses. Skola NAV jāpasniedz šādas lekcijas! Vērtīgāk uzaicināt etiķetes meistaru, kas pastāstītu, kā pienāktos ğērbties konkrētos gadījumos un pasākumos, piemēram, ejot uz operu. Šitādus slima suņa murgus klausoties prātā var sajukt.
9 0 atbildēt
Vārds 01.10.2015 17:23
Un valda stereotips ka homoseksuāļi ir jauki un pūkaini un sievietes grib tāda tipa vīriešus,kas viņas saprot un var parunāt par modi un veikaliem?
Patiesībā pederasts ir un paliek viens netīrs izvirtulis,kas piekopj netīrus darbus ar muti partnera atverēs un locekļos un ar to pašu muti viņu laiž pie pamatskolas skolniekiem lekcijas lasīt.
Lūk kas no tā iznāk,tā kā padomājiet vecāki,ko Jūs gribas lai laiž pie Jūsu bērniem skolās!
4 0 atbildēt
hm 01.10.2015 17:15
nu kas tā par modi,ārišķības, ja citu neko vīrietis neprot,tad jābrauc ar muti, iedot tačku pastumt ,tad redzēs cik modernas būs bikses
13 0 atbildēt
lejkanna 01.10.2015 17:02
Vispār modei ar skolēniem nav nekāda sakara. Šāda rīcība var veicināt tikai degradāciju starp skolēniem. Ne visi ir bagāti un var atļauties vilkt zīmolu drēbes,šādi Budes apvainojumi var izvērsties diezgan traģiski. Kāds vispār sakars skolai ar modes tendencēm?? Skolā mācās, nevis krata ar pirkstu,ka neesi uzvilcis Dior vai Gucci! Tiešām pa purnu pelnījis! Tie ir bērni nevis modes upuri,kā Bude. Esmu skatījusies viņa raidījumus,un es neteiktu,ka pats prot apģērbt cilvēku jēdzīgi. Kaut kādus modes kankarus savelk un bieži vien izskatās traģiskāk nekā pirms tam.
13 0 atbildēt
Meitas mamma 01.10.2015 16:52
Mana meita arī mācās RLV, tikai 2.klasē, tāpēc, laikam jau tagad jāsaka, ka paldies Dievam, manam bērnam un viņas klasesbiedriem šī murgainā lekcija nebija jāklausās. Taču RLV direktore Gintu Budi bija uzaicinājusi uz Skolas Vecāku sapulci (Vecāki no 1.-4.klasei) un mums kā Vecākiem, nācās Ginta Budes sviestaino lekciju klausīties vairāk kā stundu. Jau tad domāju, ka Bude ir ku-kū, jo runāja pilnīgāko murgu. Diez vai pats vispār saprata sevis sacītā jēgu...Viņa lekcija bija pilnīgi lieka, nevajadzīga un bērnu Vecākiem atņēma tikai Viņu dārgo laiku, tāpat kā skolas skolotājiem un pārējam personālam, kuriem arī bija jārunā sapulcē. Cik sapratu, ka arī Rīgas Lietuviešu vidusskolas izlaiduma klasēm Gints Bude skalo smadzenes, jo Viņš tiek aicināts runāt par izlaidumiem. Acīmredzot, skolas vadībai tiešām jāsāk stingri pārdomāt, vai tādu tipu vēl aicināt uz skolu? Galu galā, ir arī citi modes dizaineri Latvijā, ja jau kādu obligāti ir jāaicina un ar kādu obligāti jāsadarbojas. Ja, tā saucamā, Evelīna piekrīt Budes teiktajam, tad, acīmredzot, pati ir ar kompleksiem un pašai ar galvu nav viss kārtībā, ja visas meitenes var uzskatīt par prostitūtām. Tad jāsaka: "Nabaga Evelīnas dēli!" Dzīvē Viņas dēliem noteikti grūti klāsies, ja mutere ir prātu izkūkojusi :-(
9 2 atbildēt
Ilvis 01.10.2015 16:45
Bērniem vairāk jākoncentrējas uz zinību iegūšanu šai laikā, un šitādas muļķības nav jāklausās. Galvenais lai pats jūties ērti un ja kādam tirliņam kaut kas nepatīk, tā jau ir viņa paša problēma. Un ko gan tāds pāraudzis puisīšu mīļotājs vispār te vervelē, lai paskatās pats uz sevi
14 0 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV