Laimē biļetes uz gruzīņu ansambļa Salkhino priekšnesumu

Slavenibas.lv dāvina biļetes uz gruzīņu dziesmu un deju ansambļa "Salkhino" priekšnesumu, Kongresu namā, 23. oktobrī saviem pastāvīgajiem lasītājiem.
Publicēts: 22.10.2015, Komentāri: 0

Arī Tev ir iespēja laimēt biļetes uz gruzīņu dziesmu un deju ansambļa "Salkhino" priekšnesumu, kas notiks 23. oktobrī, Kongresu namā, plkst. 19:30!

KAS JĀDARA?

Tev jābūt mūsu sekotājam portālā Draugiem.lv (jānospiež SEKOT mūsu profilā Draugiem.lv: draugiem.lv/slavenibaslv), kā arī jānospiež IETEIKT šim rakstam. 

To var IZDARĪT ŠEIT

SPIED SEKOT jau šobrīd - līdz piektdienai, 22.10.2015, plkst. 15:00!

Pēc SEKOT nospiešanas Draugos uzraksti uz info@slavenibas.lv savu vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru un atslēgas vārdu SALKHINO. Ar laimētājiem operatīvi sazināsimies telefoniski. 

Drīkst piedalīties mūsu pastāvīgie sekotāji, laimētās biļetes nedrīkst pārdot!

Uzziņai:

Rīgā viesosies Gruzijas dziesmu un deju ansamblis „Salkhino”

23.oktobrī Rīgas Kongresu namā uzstāsies Gruzijas dziesmu un deju ansamblis „Salkhino”.

Izcili dejotāji, virtuozi mūziķi, neparasti mūzikas instrumenti un daudzbalsu dziedājumi. Aizraujoša mūzika un dejas, noslēpumainas, graciozas sievietes, vīrišķīgi un azartiski džigiti, autentisks gruzīnu dziesmu izpildījums – to visu redzēsim uz Rīgas Kongresu nama skatuves 23.oktobrī.

Savā priekšnesumā grupa izdejo un izdzied stāstus no Gruzijas vēstures, un tos vēl aizraujošākus dara krāšņie tērpi, dekorācijas, kā arī gaismu un skaņu saspēle.

Ansamblis dibināts 1993.gadā, uzstājies visā pasaulē, kļuvis par neskaitāmu festivālu laureātu un saņēmis daudz kritiķu uzslavu:
„Gruzijas dejotāji burtiski lido uz skatuves. Tā ir īsta vētra!” sajūsmināti raksta „Daily Mirror” (Austrālija).
„Tas ir unikāls fenomens, kas kaut reizi dzīvē jāredz katram,” piekrīt „Le Figaro” (Francija).

„Salkhino” mākslinieciskais vadītājs ir Gruzijas nopelniem bagātais mākslinieks Šalva Papiašvili. Viņa radītā ansambļa unikalitāte slēpjas tā dalībnieku spējā ne vien dejot, izpildot sarežģītus akrobātikas elementus, bet vienlaikus izlocīt balsi tradicionālajos gruzīnu daudzbalsu dziedājumos.

Pusotru stundu garā koncerta koncerta laikā skatītāji iepazīsies ar visu Gruzijas reģionu kultūru. Ansamblis uzstāsies tautas folkloras ansambļa „Me Rusatveli” pavadījumā.

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV