Ar zvaigžņu slimību sasirgusī Ieva Pļavniece sūdzēs tiesā visus. Arī Ķīnas valsti

TV3 šova Izklausies redzēts pagājušās svētdienas raidījumā triumfēja aktrise un restorāna Happy Days&Nights līdzīpašniece Ieva Pļavniece.
Publicēts: 22.10.2015, Komentāri: 15

TV3 šova Izklausies redzēts pagājušās svētdienas raidījumā triumfēja aktrise un restorāna Happy Days&Nights līdzīpašniece Ieva Pļavniece. Uzvaras prieku Ievai aizēnojis kāds nesen veikts pirkums, kas izrādījies brāķis, vēsta portāls Skaties.lv, atsaucoties uz žurnālu Privātā Dzīve.

Tikmēr sabiedrība un interneta komentētāji kādreiz tik populāro aktrisi sākuši zākāt, sakot, ka vēl vairāk ar zvaigžņu slimību sasirdzis cilvēks ir tikai Vladimirs Putins.

Atgādinām, ka aktrises personīgo un agresīvo ambīciju dēļ, Džilindžers viņu savulaik atlaida no Dailes teātra, bet par uzbraucieniem žurnālistiem un viņu profesionālā darba kritizēšanu Pļavniece izpelnījās  nožēlojamu publicitāti uz dzeltenās preses žurnālu vākiem un līdz šova Izklausies redzēts otrajam sasaukumam tā īsti nekur neparādījās jeb nevienam profesionāli nebija vajadzīga.

Uzziņai:

Pirms neliela laika aktrise internetveikalā iegādājusies divus jaunus Sony Xperia Z3 telefonus. “No sākuma viss smuki, vienīgais, kas man lika samulst – ieslēdzot aparātu, komunikācijas valoda man nebija saprotama, jo rādījās visādi smuki zīmējumi, kas atgādina hieroglifus… Loģiski – Made in China! Tas gan nebūt nenozīmē, ka aparāts maksātu 15 reižu lētāk nekā Sony Mobile veikalā,” žurnālā Privātā Dzīve no sava Facebook profila citēta Pļavniece.

Pēc četriem mēnešiem abi telefoni pēkšņi sabojājušies. Ieva steigusies pie šā zīmola telefonu izplatītāja, taču garantijas remonts tika atteikts. “Skaidroju viņiem cilvēku valodā, ka šie mehāniskie bojājumi radās, aparātam atrodoties manā plaukstā, nevis atsitoties pret trepēm vai pakļūstot zem traktora. Man pasaka – ja kaut kas nepatīk, varu iet uz “patērētājiem”,” tā Ieva. Turklāt viens no telefoniem sagādāja jaunu pārsteigumu. Kādu rītu aktrise vilkusi kājās apavus, bet telefons pa to laiku bijis bikšu kabatā. Līdz šim visi aktrises telefoni tikuši turēti bikšu aizmugurējā kabatā, un nekas tiem neesot kaitējis. “Pēkšņi dzirdu tādu smalku krakšķi… Skatos – jā, Sony aizmugurējā puse saplaisājusi sīkā zirnekļu tīklā,” stāstīja Ieva. Viņa kārtējo reizi nesusi telefonu uz servisu, taču garantijas remonts atkal atteikts.

Pēc Patērētāju tiesību aizsardzības centra apmeklējuma aktrise pamatīgi saniknojusies, un viņa publiski apsolīja darīt visu, lai pierādītu, – klientam šoreiz ir taisnība! “Vērsīšos neatkarīgajā ekspertīzē un atkal pie patērētāju tiesību aizstāvjiem. Ja vajadzēs, savas tiesības par brāķa pārdošanu un savu kļūdu nelabošanu aizstāvēšu Latvijas Republikas kaut Augstākajā tiesā! Un, ja būs nepieciešams, iesūdzēšu visu Ķīnas Tautas Republiku ar Sony priekšgalā,” raksta žurnāls Privātā Dzīve.

Komentāri: 15
Avots: Skaties.lv, Privātā Dzīve, Slavenibas.lv
Foto: Publicitātes foto
Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Komentāri:

Mija 23.10.2015 09:39
Kāds derdzīgs, dzeltens rakstelis! Autorelim (vai autorītei) tik acīmredzami un tik personiski nepatīk Ieva Pļavniece, ka tiek izfantazēta nez kāda sensācija, lai tikai atrastu iespēju noliet ar mēsliem.
6 0 atbildēt
L 22.10.2015 22:50
Homoseksuālistiem, kā Pļavniecei, agresivitāte ir visai raksturīga. Varas komplekss.
14 4 atbildēt
liva 22.10.2015 21:57
vai nav vienalga ,kas vina ir ,,izaudziet lidz vinas limenim un ,tad kritizejiet,talantiga sieviete,varbut tie ,kas pieskaras pie intimam attiecibam,varbut pasiem ir nopirkta gumijas lelle vai vagina ha ,ha pec kara visi gudri.
4 14 atbildēt
ha-haaa 22.10.2015 20:17
Laikam jau vajprats ir lipigs-vel viena ar Budes gajieniem.Tikai sii merkee vel augstaak-uz veselu valsti.Nu gan jau ka visuvarenaa letinu beibe tadu siku vienibu kaa Kiina uzvares ka nebus ko redzeet...
8 3 atbildēt
Eleonora 22.10.2015 20:01
Nekaunīga tiešām
3 2 atbildēt
... 22.10.2015 19:47
vina tacu ir tads pats cilveks ka mes.ko tada attieksme?tas kas neciena sevi,neciena ari citus.vinas dzive pieder vinai ,un to ka vina izvelejas to dzivot,ir tikai vinas zina.
11 4 atbildēt
Drāzējs 22.10.2015 19:31
Simpātiska beibe, bet kut jālien ar tādu ažiotāžu? pati sevi noēd...
6 0 atbildēt
Izkl redz 22.10.2015 19:19
Vājākā tai šovā
10 5 atbildēt
vēlētājs 22.10.2015 19:17
Viņai jāiet pa deputāti, ļot daudz ar tādu diršanu sasniegs!!!
8 1 atbildēt
Karla papa 22.10.2015 19:16
Ja viņa būtu sieviete tradicionālā izpratnē, tad es tiešām varētu iemīlēties. Bet ar to Aminatu kopā, vēmiens nāk...
8 4 atbildēt

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV