Laimē ielūgumus uz Riga Fashion Week

Slavenibas.lv dāvina biļetes uz modes nedēļu "Riga Fashion Week", Podium, 29., 30. un 31. oktobrī saviem pastāvīgajiem lasītājiem.
Publicēts: 28.10.2015, Komentāri: 0

Arī Tev ir iespēja laimēt biļetes uz modes nedēļu "Riga Fashion Week", kas notiek no 26. - 31. oktobrim, Podium!

KAS JĀDARA?

Tev jābūt mūsu sekotājam portālā Draugiem.lv (jānospiež SEKOT mūsu profilā Draugiem.lv:draugiem.lv/slavenibaslv), kā arī jānospiež IETEIKT šim rakstam. 

To var IZDARĪT ŠEIT

SPIED SEKOT jau šobrīd - līdz sestdienai, 31.10.2015, plkst. 14:00!

Pēc SEKOT nospiešanas Draugos uzraksti uz info@slavenibas.lv savu vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru un atslēgas vārdu FASHION. Ar laimētājiem operatīvi sazināsimies telefoniski. 

Drīkst piedalīties mūsu pastāvīgie sekotāji, laimētās biļetes nedrīkst pārdot!

Uzziņai:

No 26. līdz 31. oktobrim Rīgā norisināsies 23. Rīgas Modes nedēļa. Katrā RIGA FASHION WEEK dienā savas jaunākās 2016. gada pavasara/vasaras kolekcijas prezentēs vairāki modes mākslinieki no Latvijas un ārzemēm, bet ārpus skatēm modes interesentus sagaida vēl dažādi informatīvi un izklaidējoši pasākumi.

Šajā Rīgas modes nedēļā kopā piedalīsies 23 modes mākslinieki. Savas jaunākās kolekcijas demonstrēs Latvijā zināmi zīmoli – Anna LED, Dace Bahmann, Katya Katya Shehurina, NÓLÓ, M-Couture, Natālija Jansone, One Wolf, QooQoo, it’sME, Bulichev Jeans; astoņi dizaineri no ārzemēm – Agne Kuzmickaite (Lietuva), DiLiborio (Itālija), Golets (Ukraina), Ivo Nikkolo (Igaunija), Lena Lumelsky (Beļģija), Naira Khachatryan (Itālija), Pohjanheimo (Igaunija), Zulfiya Sulton (Uzbekistāna); debitanti – ArtJam, Deeply Personal, Status by Shtamguts, Stylista; kā arī apavu zīmols INCH2 (Latvija) un apakšveļas zīmols Flash You and Me (Latvija).

Ekskluzīvais RFW atklāšanas pasākums notika 26. oktobra vakarā Latvijas Nacionālajā bibliotēkā dekoratīvās kosmētikas zīmolaMaybelline New York paspārnē, un tas pārsteidza gan ar muzikālo sastāvu – uzstāsies Aminata, DJ Monsta un DJ Chris Cherry, gan pašu priekšnesumu un tā īpašo horeogrāfiju, jo šoreiz tajā savas kolekcijas rādīja veseli trīs spilgti zīmoli – QooQooArtJam un INCH2.

RFW otrajā dienā, 27. oktobrī ārzemju žurnālisti un modes eksperti apmeklēs Mākslas galerijāPUTTI rīkoto izstādi “Laikmetīgā pagātne”, kuru veido Ungāru laikmetīgo un konceptuālo rotu mākslinieču Rēkas Lērincas un Floras Vāgi rotas. Vēlāk tai pašā dienā Ģertrūdes ielas Teātrī notiks dizaineres Līvas Šteinas apakšveļas zīmola Flash You and Me kolekcijas prezentācija.

28. oktobrī plkst. 11.00 Rīgas modes nedēļa aicina uz izstādes “Wear-Arts” atklāšanu tirdzniecības centra “Galleria Rīga” 3. stāvā, kuru organizē zīmola autore Mari Martin un māksliniece Anitra Bērziņa. Izstādē tiks eksponēti ekskluzīvie tērpi ar pasaules iecienītāko glezontāju mākslas darbu printiem.

8ROOMS Press Showroom-ā “Galleria Riga” 6. stāvā 28. oktobrī tiks organizēta showroompārstāvēto dizaineru kolekciju prezentācija medijiem un iepircējiem no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas un Beļģijas. Šovrumā savas kolekcijas līdzās vairākiem RFW dalībniekiem prezentēs arī jauno dizaineru konkursa Habitus Baltija 2015 uzvarētāja Liucija Kvašyte (Lietuva) un konkursa labākās sieviešu pret-a-porter kolekcijas dizainere Jekaterina Spirova (Krievija).

RIGA FASHION WEEK ietvaros notiks arī trīs ballītes: VIP ballīte sadarbībā ar H&M zīmolu restorānā “Grande Brasserie Riga” 29. oktobrī, kuru vadīs DJ Markus Riva, un divas ballītes nakts klubā Coyote Fly Lounge Club: 30. oktobrī ballīte ar F&More modes skati un DJ Makree un RFW pēdējā dienā, 31. oktobrī, tradicionālā RFW Models & Fans Party ar top-modeļu apbalvošanu un mūziku no DJ Makree. Ieeja abos pasākumos klubā Coyote Fly Lounge Club ir brīva visiem interesntiem.

RIGA FASHION WEEK organizators, Baltijas Modes Federācija, jau otro reizi var lepoties ar sadarbības līguma noslēgšanu ar starptautisko mediju aģentūru Euronews, kas informē savu auditoriju par 23. Rīgas modes nedēļas norisi. Tas nozīmē ne tikai Rīgas vārda izskanēšanu visā Eiropā, bet ir arī liels pagodinājums un informatīvais atbalsts pašmāju modes industrijai.

Ieteikt:
Sekot:
slavenibas.lv draugiem.lv slavenibas.lv twitter slavenibas.lv facebook

Pievienot komentāru

Paparacci

Slavenības bildēs

MEKLĒT SLAVENĪBU

www.RezervesDalas24.LV